1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Parga Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Heidi,
Langeskov

+
Rigtig sødt og venligt personale
-
Bedre kvalitet af morgenmad, juice, cornflakes, bedre tilberedning af æg, meget hårdkogte og kolde æg, mærkelig scramble æg.

Bekræftet køb : 2019-06-10


10 ud af 10

Peter,
Brabrand

+
Reception, restaurant, pools, indkøb og båd til byen er altsammen indenfor meget kort afstand. Dejlige bungalows, fredelige stier og smukke omgivelser. Skøn sandstrand med det klareste vand. Meget højt serviceniveau. Meget smukt og frodigt.
-

Bekræftet køb : 2019-06-10


10 ud af 10

Anita,
Århus n

+
Beliggenhed og omgivelser
-
Morgenmad Knage til håndklæder på hotelværelse

Bekræftet køb : 2019-06-10


7 ud af 10

Niels,
Glostrup

+
Det var et dejligt stort værelse, med en utrolig dejlig stor terasse og det ville havde været helt perfekt hvis der havde været 2 liggestole, plads var der nok af.
-
Frostbox i køleskab.

Bekræftet køb : 2019-06-01


9 ud af 10

Chris,
Ringsted

+
Beliggenhed
-
Til hotelbeskrivelse: el-kedel kan lånes ved henvendelse i receptionen

Bekræftet køb : 2019-05-25


9 ud af 10

Morten,
Kbh

+
Godt med 3 pool områder. God rengøring, samt gode guider . beliggenheden i top.
-
Liggestole SKAL være gratis når man har sådan et sted til de penge, et kæmpe minus. På værelserne burde der være en el koger samt lidt bestik og talerkerner . Trænings centeret skulle være udstyret med en crosstræner.

Bekræftet køb : 2018-10-22


8 ud af 10

Susanne,
Hobro

+
Den fantastiske placering og den hyggelige atmosfære
-
Trappe op fra den stor pool

Bekræftet køb : 2018-10-22


9 ud af 10

,

+
Beliggenhed og værelser var i top
-

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

Annette ,
Billund

+
Beliggenhed, hotelværelser, omgivelser, morgenmad
-
Lavere priser i restauranten Personalet bør tjekke op på, at ingen fjerner solsenge fra poolområdet til egne haver, hvilket vi oplevede

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

Vivi,
Odense

+
Pænt og rent alle steder. Luksus med sutsko. smiler
-

Bekræftet køb : 2018-10-22


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

454 bedømmelser
Meget godt
 
247
Godt
 
150
Middel
 
42
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

01-06-2019

Indlæg af Birna M København, Danmark

Dejligt hotel i skønne omgivelser.

Dejligt hotel som er anlagt som små huse i en flot og frodig have. Hotellet har forskellige poolområder, det ene med en lille børnepool. Desværre var den ikke opvarmet i maj måned, så det var for koldt for små børn at bade særligt længe. Hotellet havde en lækker morgenmadsbuffet med alt lige fra æg og bacon, brød og oste, til yoghurt og frisk frugt. Desværre synes jeg ikke, at deres aftensmad var lige så god. Lidt små portioner, med mindre man bestilte pasta, og pomfritter til kødretter, hvilket jeg ikke betragter som en græsk egnsret. Men alt i alt udemærket mad. Godt hotel for børn med pool og legeplads/rum og for forældre, der ønsker et hotel med en vis æstetik.

 
04-10-2017

Indlæg af poulwilly Ullerslev, Danmark

Utætte balkoner der i regnvejr ikke giver mulighed for at sidde eller tørre tøj under.

En eftermiddag med regn. Vi troede vi kunne sidde på vores terrasser (vi havde 3 lejligheder) under de balkoner på de øvre lejligheder. Men balkonerne var gennemhullede som en si, så det var ikke muligt. Tørrestativerne var placeret lige over hinden på etagerne så vores tøj blev gennemblødt fra tøjet på de øverste stativer. Bortset fra ovennævnte var resten super. :-)

 
04-07-2017

Indlæg af signe668 København, Danmark

Et helt fantastisk strandresort

Det var nydelse hele vejen igennem ugen vi var på Parga Beach Resort. Faktisk endnu bedre end vi havde forestillet os. Haven er helt vildt smuk, duftende og eksotisk med masser af blomster og de 350 år gamle oliventræer hvorfra cikaderne synger om kap. Vi oplevede al service i top og meget meget venlig. Søde tjenere der hyggede om gæsterne og gjorde alt for at alt fungerede. De tre skønne pools har ingen musik så der er helt roligt og ja generelt en dejlig rolig afslappet atmosphære med søde mennesker. Restauranten ligger lige ned til sandkanten, så børnene kan lege på stranden mens forældre slapper af.

 
01-07-2017

Indlæg af Flannigan52 Holbæk, Danmark

Best beliggenhed og service

Vi har glæden af, at have tilbragt 14 dage her på Parga Beach ressort og det har været et af de bedste ferier i Europa i mange år. Hotellet er placeret direkte ved stranden og er et fantastisk hyggeligt og smukt hotel. Den service man får er 1. Klasse. Hele personalet er altid smilende og hjælpsomme. Det bør også nævnes at Rejseselskabet Apollo har fantastisk dygtige guider her på hotellet specielt skal nævnes Elin Tinge som bl.a. underviser i yoga og er en af de dygtigste guider vi nogensinde har mødt samt utrolig imødekommen og hjælpsom overfor gæsterne. Dette hotel er virkelig et besøg værd og vi vil helt sikkert komme tilbage. Med venlig hilsen Eva Flannigan

 
28-06-2017

Indlæg af JanVallys Hedehusene, Danmark

Ferie

Lækker Beach resort med lækre liggestole med gode madrasser samt safety bokse på parasol stang og flotte brusebade med raindance brusere. Super god frokost og nærværende service. GåTuren til stranden fra Parga havn er en fantastisk tur i sig selv med hyggelige barer og Restauranter på vej ned til stranden.