Bedømmelse af Parga Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 670 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

,
Frederiksberg

+
Beliggenhed. Smukke haveanlæg.
-
Hotellet virker slidt og nye grimme plastik stole og plastik affaldsspande er ikke kønne i det ellers smukke haveanlæg. Træterassens kvalitet ved restauranten er overraskende ringe. Det er meget provokerende og total mangel på stil, at man skal betale for liggestole på stranden. Meget overraskende for et hotel der har egen strand og vil fremstå som et hotel af en vis standard. Yoga undervisningen var virkelig ringe på nær en dag. Det virkede ikke som om underviserens nogen sinde havde undervist i yoga som bl.a. forgik ved at studere sin mobil med you tube yoga. Første dag 30 min som da også var i underkanten af forventet mindst 45 minutter. Det var også for koldt at ligge på jorden til “ meditationen “ til sidst i yogaen. Maden på hotellet var ringe og alt for dyr i forhold til priserne i Parga. Det ville klæde morgenmaden med frisk hvidt brødbrød og friskpresset juice. Skær gerne ned på kager i stedet.

Bekræftet køb : 2019-10-14


9 ud af 10

Osvald,
Horsens

+
Restuarenens beliggenheden ved stranden
-
Spritdispencer i restuarenen da der er mange forskellige som er i berøring med maden

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

Torben,
Hedehusene

+
-
At der hele tiden er varm vand til bad - var noget svingende

Bekræftet køb : 2019-10-07


9 ud af 10

Lene,
Saltum

+
Beliggenhed og venligt personale.
-
Rengøring før kl 12 - 13. Køleskab i stedet for minibar, da vi jo kan købe drikkelse lige uden for huset. Vi havde halvpension). ( Vi fik venligt lov til at bruge minibar til vores vand, yughurt og lidt pålæg).

Bekræftet køb : 2019-10-07


9 ud af 10

Bo ,
Jægerspris

+
Værelse, beliggenhed, service, faciliteter
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

Elssemarie,
Bagsværd

+
Beliggenhed Haven De ældgamle Oliventræer
-
Restauranten burde sætte håndsprit op ved indgangen til buffeen!

Bekræftet køb : 2019-09-30


9 ud af 10

Birgitte,
Odense

+
Perfekt beliggenhed på stranden. Dejligt at kunne vælge livet og mylderet i Parga by til - og nyde roen på hotellet.
-
Morgenmaden kunne være bedre.

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

Anne Lisabritt,
Ringsted

+
God service fra værtinden Maria, særdeles venligt personale, som altid hilste venligt, værelset tæt ved swimmingpool og tæt på havet, charmerende mindre enheder af værelser, aften arrangementer med musik OK, så langt hen et rigtigt godt hotel, hvor vi gerne kommer igen.
-
Hotellets køkken svarer ikke kvalitetsmæssigt, til alle øvrige gode ting ved dette hotel. Maden kan slet ikke sammenlignes med, hvad man kan købe i Parga. Maden er også for dyr, vinen ligeledes, igen sammenlignet med restauranter i Parga, hvor det er markant billigere og bedre. Øl, vand og liggestole ved stranden er også til pænt høje priser.

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

Mads ,
København

+
Personalet og beliggenhed
-
Solsengen på stranden bør være med i prisen

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

,

+
-
Giv receptionisten et kursus i kundevenlighed

Bekræftet køb : 2019-09-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

510 bedømmelser
Meget godt
 
287
Godt
 
162
Middel
 
46
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

11-07-2019

Indlæg af DaddyErik Kolding, Danmark

Noget af det bedste i Grækenland

Dejligt lille hotel med en fantastisk beliggenhed lige op ad en skøn strand. Værelserne er nydelige, servicen er OK og den medfølgende morgenkomplet rummer alt til en god start på dagen. På toppen af dette er der flere pools, til de, der ikke tåler den rene strand, en skøn beliggenhed i en frodig have og både god fitness og andre almindelige faciliteter. Kan absolut anbefales til en rigtig hyggelig og afslappende ferie.

 
01-06-2019

Indlæg af Birna M København, Danmark

Dejligt hotel i skønne omgivelser.

Dejligt hotel som er anlagt som små huse i en flot og frodig have. Hotellet har forskellige poolområder, det ene med en lille børnepool. Desværre var den ikke opvarmet i maj måned, så det var for koldt for små børn at bade særligt længe. Hotellet havde en lækker morgenmadsbuffet med alt lige fra æg og bacon, brød og oste, til yoghurt og frisk frugt. Desværre synes jeg ikke, at deres aftensmad var lige så god. Lidt små portioner, med mindre man bestilte pasta, og pomfritter til kødretter, hvilket jeg ikke betragter som en græsk egnsret. Men alt i alt udemærket mad. Godt hotel for børn med pool og legeplads/rum og for forældre, der ønsker et hotel med en vis æstetik.

 
04-10-2017

Indlæg af poulwilly Ullerslev, Danmark

Utætte balkoner der i regnvejr ikke giver mulighed for at sidde eller tørre tøj under.

En eftermiddag med regn. Vi troede vi kunne sidde på vores terrasser (vi havde 3 lejligheder) under de balkoner på de øvre lejligheder. Men balkonerne var gennemhullede som en si, så det var ikke muligt. Tørrestativerne var placeret lige over hinden på etagerne så vores tøj blev gennemblødt fra tøjet på de øverste stativer. Bortset fra ovennævnte var resten super. :-)

 
04-07-2017

Indlæg af signe668 København, Danmark

Et helt fantastisk strandresort

Det var nydelse hele vejen igennem ugen vi var på Parga Beach Resort. Faktisk endnu bedre end vi havde forestillet os. Haven er helt vildt smuk, duftende og eksotisk med masser af blomster og de 350 år gamle oliventræer hvorfra cikaderne synger om kap. Vi oplevede al service i top og meget meget venlig. Søde tjenere der hyggede om gæsterne og gjorde alt for at alt fungerede. De tre skønne pools har ingen musik så der er helt roligt og ja generelt en dejlig rolig afslappet atmosphære med søde mennesker. Restauranten ligger lige ned til sandkanten, så børnene kan lege på stranden mens forældre slapper af.

 
01-07-2017

Indlæg af Flannigan52 Holbæk, Danmark

Best beliggenhed og service

Vi har glæden af, at have tilbragt 14 dage her på Parga Beach ressort og det har været et af de bedste ferier i Europa i mange år. Hotellet er placeret direkte ved stranden og er et fantastisk hyggeligt og smukt hotel. Den service man får er 1. Klasse. Hele personalet er altid smilende og hjælpsomme. Det bør også nævnes at Rejseselskabet Apollo har fantastisk dygtige guider her på hotellet specielt skal nævnes Elin Tinge som bl.a. underviser i yoga og er en af de dygtigste guider vi nogensinde har mødt samt utrolig imødekommen og hjælpsom overfor gæsterne. Dette hotel er virkelig et besøg værd og vi vil helt sikkert komme tilbage. Med venlig hilsen Eva Flannigan