1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Parga Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Morten,
Kbh

+
Godt med 3 pool områder. God rengøring, samt gode guider . beliggenheden i top.
-
Liggestole SKAL være gratis når man har sådan et sted til de penge, et kæmpe minus. På værelserne burde der være en el koger samt lidt bestik og talerkerner . Trænings centeret skulle være udstyret med en crosstræner.

Bekræftet køb : 2018-10-22


8 ud af 10

Susanne,
Hobro

+
Den fantastiske placering og den hyggelige atmosfære
-
Trappe op fra den stor pool

Bekræftet køb : 2018-10-22


9 ud af 10

,

+
Beliggenhed og værelser var i top
-

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

Annette ,
Billund

+
Beliggenhed, hotelværelser, omgivelser, morgenmad
-
Lavere priser i restauranten Personalet bør tjekke op på, at ingen fjerner solsenge fra poolområdet til egne haver, hvilket vi oplevede

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

Vivi,
Odense

+
Pænt og rent alle steder. Luksus med sutsko. smiler
-

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

,

+
-
Der bruges meget stærke rengørings midler på hotellet. Det var næsten umuligt at være og sove i lokalet, indtil vi fik bed rengøringspersonalet om ikke at bruge parfume og andet i deres midler. Nu om dage kan man let få meget mere allergi venlige midler.

Bekræftet køb : 2018-10-22


7 ud af 10

Tenna,
Grejs

+
-
Halvdelen af menukortet kunne vi ikke få, fordi vi var de sidste hold gæster. Der var reklameret med en Græsk aften og BB grill aften... hvilket der heller ikke var Det kunne der godt ha været informeret om

Bekræftet køb : 2018-10-22


10 ud af 10

Jørn,
Jensen

+
Beliggenheden i en have/ park og nærheden til havet.
-
Hotellets priser på drikke og kaffe er for høje.

Bekræftet køb : 2018-10-22


8 ud af 10

Aputsiaq,
København

+
Ligger på stranden, det er nogle rigtig søde mennesker som arbejder der. Alt fra rengøring til tjener havde overskud.
-
Poolerne var mega kolde, det havde været rart hvis i det mindste børnepoolen var opvarmet

Bekræftet køb : 2018-10-22


9 ud af 10

Tim,
Ikast

+
Stranden.
-
Få stoppet at man skal betale for liggestole på stranden. Det er svært at benytte "vinkel-pool'en" hvis man ikke har et af værelserne der ligger op til den.

Bekræftet køb : 2018-10-22


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

439 bedømmelser
Meget godt
 
240
Godt
 
145
Middel
 
41
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

04-10-2017

Indlæg af poulwilly Ullerslev, Danmark

Utætte balkoner der i regnvejr ikke giver mulighed for at sidde eller tørre tøj under.

En eftermiddag med regn. Vi troede vi kunne sidde på vores terrasser (vi havde 3 lejligheder) under de balkoner på de øvre lejligheder. Men balkonerne var gennemhullede som en si, så det var ikke muligt. Tørrestativerne var placeret lige over hinden på etagerne så vores tøj blev gennemblødt fra tøjet på de øverste stativer. Bortset fra ovennævnte var resten super. :-)

 
04-07-2017

Indlæg af signe668 København, Danmark

Et helt fantastisk strandresort

Det var nydelse hele vejen igennem ugen vi var på Parga Beach Resort. Faktisk endnu bedre end vi havde forestillet os. Haven er helt vildt smuk, duftende og eksotisk med masser af blomster og de 350 år gamle oliventræer hvorfra cikaderne synger om kap. Vi oplevede al service i top og meget meget venlig. Søde tjenere der hyggede om gæsterne og gjorde alt for at alt fungerede. De tre skønne pools har ingen musik så der er helt roligt og ja generelt en dejlig rolig afslappet atmosphære med søde mennesker. Restauranten ligger lige ned til sandkanten, så børnene kan lege på stranden mens forældre slapper af.

 
01-07-2017

Indlæg af Flannigan52 Holbæk, Danmark

Best beliggenhed og service

Vi har glæden af, at have tilbragt 14 dage her på Parga Beach ressort og det har været et af de bedste ferier i Europa i mange år. Hotellet er placeret direkte ved stranden og er et fantastisk hyggeligt og smukt hotel. Den service man får er 1. Klasse. Hele personalet er altid smilende og hjælpsomme. Det bør også nævnes at Rejseselskabet Apollo har fantastisk dygtige guider her på hotellet specielt skal nævnes Elin Tinge som bl.a. underviser i yoga og er en af de dygtigste guider vi nogensinde har mødt samt utrolig imødekommen og hjælpsom overfor gæsterne. Dette hotel er virkelig et besøg værd og vi vil helt sikkert komme tilbage. Med venlig hilsen Eva Flannigan

 
28-06-2017

Indlæg af JanVallys Hedehusene, Danmark

Ferie

Lækker Beach resort med lækre liggestole med gode madrasser samt safety bokse på parasol stang og flotte brusebade med raindance brusere. Super god frokost og nærværende service. GåTuren til stranden fra Parga havn er en fantastisk tur i sig selv med hyggelige barer og Restauranter på vej ned til stranden.

 
03-08-2014

Indlæg af Rikkevad Højbjerg, Danmark

Skønt hotel men servicen kunne være bedre

Min mand og jeg og vores to børn (3 og 6 år) boede 2 uger på dette skønne strandhotel. Beliggenheden lever fuldt ud op til vores forventninger. Fantastisk at bo direkte på Valtos stranden. Vi boede i værelse nummer 148 som er væk fra restauranten og strandbaren, hvilket var helt perfekt med små børn, som skal sove relativt tidligt - aften arrangermenterne kan støje en smule. Morgenmaden var ok, men der var ingen variation set over 2 uger. De fleste morgener kom vi klokken 07.30, hvor restauranten åbnede. Desværre var morgenmadsbuffeten langt fra færdig til den tid. Mange ting såsom frisk frugt, pandekager til børnene etc. var først klar 1 time senere. Vi efterspurgte dagligt kold mælk, men de kunne kun servere lunken mælk. Undskyldningen var at deres køleskab ikke kunne rumme det. Vi medbragte herefter vores egen mælk. Maden i restauranten er generelt for dyr i forhold til kvaliteten. Man kan spise bedre og billigere andre steder på Valtos stranden. Servicen i receptionen er mangelfuld. Vi følte os flere gange til besvær, når vi havde simple forespørgsler såsom håndklæder til stranden. El kedel burde forefindes på værelset, men vi skulle efterspørge den to gange før vi fik en leveret. Venligheden hos de ansatte er ikke lige stor for alles vedkommende. Bortset fra ovenstående er hotellet rigtig lækkert og bestemt et godt sted at holde ferie med små børn.