Proimos Maisonnettes - Sommer 2020

  • • Lille hotel med familiær atmosfære
  • • Nær strand
  • • Hyggelig have

Velkommen til den lille oase med pool, have og fuglekvidder. Proimos Maisonnettes er et hyggeligt lejlighedshotel i typisk kretensk stil, beliggende i udkanten af Platanias. Lejlighederne er godt indrettede.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. 2-værelses etagelejlighed med 3 ord. senge for 2-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder i etage for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 73 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Proimos Maisonnettes er et hyggeligt og lidt ældre lejlighedshotel i typisk kretensk stil. Pool med jacuzzi samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Snack-/grillbar. Legeplads. Vaskeservice mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Gratis internethjørne.

A la carte-restaurant som ligger lige uden for hotellet. I nærheden findes stort udbud af barer, restauranter og butikker. Reception åbent et par timer om dagen (ca. kl. 12.00-14.00). Når receptionen er lukket hjælper personalet i poolbaren gerne. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Stærk gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen. Økologisk morgenmad bestående af lokale produkter mod tillæg.