1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Fine 1-værelses lejligheder med minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle er fælles og nogle har delvis havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse og fine 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt separat soveværelse. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Aircondition findes kun i opholdsrummet/køkkenet). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Lyse og fine 2-værelses lejligheder i etage med åben planløsning. Kombineret opholdsrum og minikøkken på nederste etage og separat soveværelse med to separate senge en trappe op. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Aircondition findes kun i soveværelset). Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Ind- og udgang i stueplan. Smal, stejl trappe der forbinder etagerne.
Antal personer: 2-4 personer.