Bedømmelse af Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

3172 bedømmelser
Meget godt
 
2643
Godt
 
343
Middel
 
95
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
59

5 nyeste bedømmelser

06-01-2018

Indlæg af KoimaruSkaarup København, Danmark

Helt i top

Vi havde 4 overnatning her på værelse 326 med fremragende udsigt over hotellets faciliteter og havet. Værelset i to plan var med terrasse og lille separat siddeafdeling med sofa. To store komfortable senge med masser af dynekapacitet. Bad med separat brus og kar og alting fungerede bare. Personale alle vegne som taler nydeligt engelsk og er ivrige for at hjælpe. Vi fik ekstraordinær adgang til Business loungen hvor der var adgang til at nyde en øl eller et glas vin til happy hour mellem 18 og 20. Udvalget begrænset, men det er jo et muslimsk land. Der er et stort fitnesscenter som vi desværre ikke nåede at komme ind i - det var ellers en del af prisen. Der er en rimelig stor svømmepøl med liggestole samt en lille sandstrand, hvor det bare er at smide sig i solen. Man får udleveret håndklæder og får drikkevand med når man kommer. I starten af januar oplevede vi knap 25 °C og en ret skarp sol Vi havde fuldpension, så tre måltider om dagen i den interne restaurant med buffet setup og kokke der stod klar til at lave visse retter til dig. Stort og varieret udvalg - kunsten er at undlade at forspise sig. Om aftenen var der forskellige temaer hvor fokus var f.eks. på alt godt fra havet eller det asiatiske køkken. Den ene aften kom en kok rundt og bad os om input til hvad han kunne forbedre. Selvom man kunne se flyvere kunne de stort set ikke høres. Stor anbefaling herfra.

 
24-07-2015

Indlæg af Teddy B Joergensoe Beach, Denmark

Perfekt beliggenhed for det perfekte hotel i Doha.

Perfekt beliggenhed for dette perfekte hotel beliggende ved den smukke Corniche et stykke væk fra al den byggelarm der lige nu og i de næste år vil præge Doha.Herfra kan man gå til de fleste ting.

 
23-09-2020

Indlæg af elenay378 Doha, Qatar

Aways great service

I am often visiting the beach and one of the reasons to enjoy my stay and feel comfortable is the stuff working there. Waseem and Manuj are aways with outstanding performance they make me feel like home.

 
23-09-2020

Indlæg af 503osamaw Doha, Qatar

Sheraton hotel

We enjoyed our weekend us amd our family, The room was amazing the view was so amazing. The service on the pool and in the beach was so nice. The food in the restaurant was so nice. And we thank Mister Mahrouz for his hospitality.

 
22-09-2020

Indlæg af minao673

Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel

We enjoyed our weekend we and our friends the rooms had a beautiful view, the hospitality was amazing the reception was so kind. We thank the hotel staff for working and doing amazing work in this pandemic. We also thank Mr. Mahroz for his hospitality.