1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Sofitel Abu Dhabi Corniche

  • • Solnedgang over Den Persiske Bugt
  • • Pool på 18. etage
  • • Lige ved Cornichestranden

Sofitel Abu Dhabi Corniche kombinerer fransk luksus og arabisk gæstfrihed. Hotellet ligger ved den berømte gågade som strækker sig 8 kilometer langs stranden i Abu Dhabi. Udsigten her byder på solnedgang over Den Persiske Bugt og Abu Dhabis glitrende skyline.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Alt - det var bare rigtig lækkert
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 3 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har en fantastisk beliggenhed i Abu Dhabi, lige ved Cornichestranden, som har det blå flag för sit rene vand. Det er gratis at bade ved den offentlige del af stranden. På hotellets 18. etage er der også en pool med jacuzzidel og gratis solstole og parasoller.

På hotellet er der flere restauranter som blandt andet serverer moderne smage fra den arabiske verden, international buffet, sushi og italiensk mad. Her er også en restaurant nær poolen med meze og en café med fransk bagværk. Foruden restauranter er her en irsk pub, jazzbar, bar med livemusik og lobbybar.

Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling (aldersgrænse 12 år). Gratis sauna. Frisør. Gratis fitness. Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen har åben døgnet rundt. Vaskeservice. Parkering. Gratis hotelbus til Corniche strandpromenade, Marina Mall, Yas Island og Louvren.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Værd at vide

I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.