Bedømmelse af Alf Leila Wa Leila Waterpark

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 156 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Palle,
Rønne

+
Servicen fra de ansatte var helt i top. Vi var heldig at få en nyrenoveret værelse, virkelig lækkert. Den lille bargade med cafeer og forretninger er en super ide og virker rigtig godt. Kanon med direkte adgang til vandlandet hos naboen.
-
Det bliver ikke meget bedre.

Bekræftet køb : 2019-04-07


8 ud af 10

,

+
Serviceniveau helt i top.
-
Mangler et par gode stole på værelset.

Bekræftet køb : 2019-03-27


7 ud af 10

Brian,
Køge

+
Flot og rent
-
Der var ikke ordentlig styr på aktiviteterne. Tog mig noget tid overhovedet at finde ud af hvornår man kunne feks spille volley. Så meget dårlig skiltning. Og der blev ikke holdt som lovet. Vi dukkede flere gange op til en aktivitet uden der var nogen fra aktivitetsteamet til stede. Så det var slet ikke godt nok.

Bekræftet køb : 2019-03-27


9 ud af 10

Susanne,
Hvidovre

+
God plads
-
Mangler skilte til hvor hvad ligger. Meget enes mad alle steder, ville være rat med lidt variation

Bekræftet køb : 2019-03-24


8 ud af 10

Lena ,
Korsør

+
God service og god stemning ved poolen. god rengøring
-

Bekræftet køb : 2019-03-24


9 ud af 10

Tina,
Slagelse

+
Mange pools og steder man kunne spise
-
Værelserne var meget slidte og sengen var ikke god

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Nanett ,
Rønne

+
Helt klart de opvarmede pools :-) Har en søn der ikke er så vild med vand, så det var dejligt at se ham plaske rundt og have det sjovt i vandet!
-
Maden måtte godt være lidt mere spicy ;-)

Bekræftet køb : 2019-03-10


9 ud af 10

Betina ,
Roskilde

+
At der er lavet en lille by med butikker og restauranter
-

Bekræftet køb : 2019-02-24


3 ud af 10

Henriette,
København

+
Hyggelige poolområder
-
Fitnesscentret var under al kritik. Ældgamle maskiner, ikke meget plads. To maskiner var i stykker. VI var dernede for at træne, og det var ikke muligt. Alt for mange rygere. Ingen ikke-rygerområder. Maden var elendig.

Bekræftet køb : 2019-02-17


10 ud af 10

Monique,
København

+
Det var bedre end forventet. Fik opgraderet værelset uden regning og helt uden selv at spørge. Var meget tryg og alt var virkelig godt. Rengøring så fin, dejlig opvarmede pools og god variation i maden.
-
De har stenbund i startet af deres pools som ødelægger børnenes badetøj og giver skrammer på fødderne. Det må de gerne ændre på en dag.

Bekræftet køb : 2019-02-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1894 bedømmelser
Meget godt
 
1091
Godt
 
539
Middel
 
152
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
52

5 nyeste bedømmelser

03-11-2018

Indlæg af Diana P Frederiksværk, Danmark

Kæmpe hotel

Et kæmpe hotel med masser af muligheder. Forskellig underholdning hver aften. Mange shows om aftenen. Cafeer og bar’s 4 restauranter med stort udvalg. Lav selv pasta / pizza station. De gør alt for at dit ophold bliver godt

 
27-05-2018

Indlæg af Lars K Kamala, Thailand

Behageligt ophold

Vi havnede på dette ganske udmærkede hotel 12 maj 2018 da vores fly hjem til Hamburg blev aflyst. Vi blev hurtigt indkvarteret og blev udstyret med armbånd og fik et stort fint dobbelt værelse med to balkoner. Det er et pænt stort hotel med en gade hvor der er en række butikker og et apotek. Der er en del pools rundt omkring på området, så man kan vælge mellem rolige steder, og steder hvor der er mere liv. Der er en fin minigolfbane, som man gratis kan bruge 1/2 time hver dag, vi var der en times tid og betalte intet, sikkert fordi der ikke var rift om banen. Maden var som de fleste andre all incl. steder, varieret, velanrettet og i rigelige mængder og smagte ganske godt. De har en imponerende scene til underholdning om aftenen, med en pyramide og sfinksen, det så rigtig godt ud. Der er også en flot museum, hvor man kan se en meget flot samling af genstande som sikkert er kopier af det som man kan se på museet i Cairo, men stadigt meget imponerende. Der er plads til lidt forbedringer på værelserne, blandingsbatterierne på badeværelse og tekøkkenet sad løse, flere stikkontakter sad også løse og kunne trækkes ud af væggen, håndvasken og kogepladerne kunne godt blive gjort bedre rent. Bortset fra disse småting havde vi tre rigtig behagelige dage på hotellet.

 
27-01-2018

Indlæg af NFH2015 Idestrup, Danmark

Oase i ørkenen

Hvis bare Apollorejser ville være lige så ærlige i deres beskrivelse af hotellet som de ansatte er overfor deres gæster, så ville det have været en perfekt ferie. Service i topklasse, bus til stranden samt masser af pools og hjørner hvor man kan "gemme sig". Vælg blandt flere restauranter og slut af med en herlig massage.

 
20-07-2017

Indlæg af blaabjerge Fredericia, Danmark

Dejligt hotel med venligt personale, godt udvalg og en masse pools

Vi blev overflyttet til hotellet fra et andet hotel og var meget tilfredse med vores ophold. Vi fik et stor familie værelse med 4 senge - det var ikke nyt men alt fungerede og rengøringen var fin. All inclusive udvalget var godt og nogenlunde varieret. Der var en main restaurant og 3 mindre restauranter som alle var all inclusive og med lidt specialle temaer. Hotellets mange pools så gode ud og virkede velholdte/rengjorte. Personalet og servicen var godt, og med lidt ekstra drikkepenge til fast personale virkede det fint. Vi fik brug for hotellets læge, som var god og forstående - vi fik den rette medicinske behandling. Der er mange små butikker inden for resortet og så ligger det nabo til et shopping center (fast pris). Vi tog shuttle bussen til stranden et par gange og det var også en god oplevelse. Alt i alt et godt hotel til pengene og europæiske turister.

 
17-01-2017

Indlæg af Katrine J

Forfærdelig mad, ingen legeplads, elendig børneklub, iskoldt vand i legepool og vandland i vinterperioden

Maden var sagt rettet mod de 95% tyskere som var hotellets gæster og iøvrigt forfærdelig elendig. .Det er fint at have en masse restauranter, men når de alle serverer det samme er det jo lige meget. Der findes ingen legeplads som ellers beskrevet. Børneklubben er elendigt udstyret, min søn kunne få et stykke papir om dagen at tegne på. Hende der skulle lege med børnene brugte sin tid på at sludre med de andre forældre og ikke at lege med børn. Børnepoolen er på størrelse med et jacuzzi. Pool med legeland og legelandet på nabohotellet som der var til fri afbenyttelse kunne ikke bruges da vandet var iskoldt. Det skulle man måske gøre opmærksom på når man sælger det som et vandlandhotel. Roomservice fandtes ikke som beskrevet. Nytårsfest startede kl 20 og børneshow 21. Temmelig sent for små børn. De var nødt til at nødåbne en restaurant fordi folk var sultne. Maden i nytårsteltet havde desuden stået i timevis inden at man kunne spise. Alt i alt en virkelig dårlig og skuffende oplevelse. Vi undersøgte muligheder for at rejse hjem før tid, men det var desværre vældig dyrt.