Rejser til Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh:

  • • Fine hoteller
  • • Ro og afslapning
  • • Hoteller med privat sandstrand

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

En rejse til den stille badeby Sahl Hasheesh byder på en dejlig ferie. Hotellerne er af høj klasse, og har alle privat sandstrand, hvor du kan slappe af og bare nyde din ferie.Fakta om Sahl Hasheesh

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu er ca. 100 DKK pr. person og en øl ca. 18 DKK.

Transfer

Fra lufthavnen i Hurghada til hotellerne i Sahl Hasheesh tager det ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Smuk sandstrand med mange vandsportsaktiviteter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 21°c
feb 22°c
mar 26°c
apr 31°c
maj 35°c
jun 37°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 36°c
okt 32°c
nov 27°c
dec 22°c
8,6 ud af 10 Sahl Hasheesh
Vores gæsters vurdering, Baseret på 100 anmeldelser

Andre rejsemål Egypten

Hurghada

Hurghada er Egyptens mest populære rejsemål. Krystalklart vand, strålende sol og de fineste sandstrande er kun nogle af kendetegnene. I centrum venter det egyptiske hverdagsliv, og under Det Røde Havs overflade finder du det fantastiske naturspil blandt farvestrålende fisk og koraller. Apollos hoteller i Hurghada er af høj klasse og tilbyder alt det, som du behøver for en skøn solferie.

Sharm el Sheikh

Rejs til Sharm el Sheikh, en af de mest populære destinationer i Egypten, og oplev en ferie fyldt med sol, bad og sandstrande. Her venter en verden af uforglemmelige oplevelser med alt fra at dykke blandt koralrevene i Det Røde Hav til at udforske spændende seværdigheder som Sinai-bjerget.

Krydstogter

Nilen er en af verdens længste og mest kendte floder. Her har vandet løbet igennem flere tusind år, hvilket har ført til de mange storslåede seværdigheder, når er placeret langs med Nilens bred. Den bedste måde at opleve disse berømte steder er med et Nilkrydstogt, der nemt kan tage dig fra sted til sted. Nyd et førsteklasses ophold, god mad og smukke udsigter mens du går i de gamle egypteres fodspor langs med Nilen. Med Apollo kan du også opleve spændende lande som Saudi-Arabien og Jordan under et krydstogt i Det Røde Hav.

Abu Soma

Rejs til Abu Soma og oplev en ferie lige ved det krystalklare Røde Hav. Hvis du ønsker en ferie med fred og ro, er du kommet til rette sted. Her bor du nemlig på det elegante voksenhotel Shams Prestige Abu Soma, hvor både sandstranden og det palmeklædte poolområde lokker med forfriskende svømmeture. Under Det Røde Havs overflade venter en farverig verden, der er noget ud over det sædvanlige.