Fakta om Hurghada

Spis ude:

Gennemsnitspris for en 2-retters middag i Hurghada er ca. 130 DKK pr. person. En øl koster ca. 17 DKK.

Transfer:

Fra lufthavnen til vores hoteller i Hurghada ca. 10 min. Rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Lang sand- og grusstrand i Hurghada som ejes af de forskellige hoteller. Næsten alle vores hoteller har privat sandstrand med gratis solstole, parasoller og håndklædeservice.

Forlystelser:

På hotelområderne er der ofte flere restauranter at vælge mellem. Mange hoteller har diskoteker. Nattelivet er i øvrigt roligt. Den nye marina i Hurghada byder på flere restauranter, barer og natklubber. Hard Rock Cafe findes også i Hurghada. Et godt udbud af shopping i Sekalla. Taxfree kan kun handles 48 timer efter ankomst i specielle butikker, husk at medbringe pas.

Transport:

Det er billigt med taxi og minibussar, men aftal prisen på forhånd. Velfungerende net langtursbusser fra Hurghada.

Sport:

Alle slags vandsportsfaciliteter, f.eks. dykning, snorkling, windsurfing, kite-surfing. Sportsaktiviteter som tennis- og squashbane, fitness og golf.

Værd at vide:
  • Det er forbudt at plukke koraller fra havet og tage dem med hjem.
  • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer ind på hotellet.
  • Drikkepenge gives normalt i Egypten. F.eks. til rengøringspersonale, chauffør, restaurant, taxa, m.m.
  • Apollos udflugter kan betales i USD eller med de mest udbredte kreditkort. Ekstra gebyrer kan tilkomme. Ændringer i valutakursen kan gøre, at prisen varierer mellem at booke hjemmefra og på destinationen.
  • Ca. den 2. april 2022 begynder den muslimske hellige fastemåned Ramadanen. I denne periode er den lokale handel lidt mere stille. Mange butikker holder lukket og du kan opleve at diverse servicefag fungerer lidt langsommere. På visse rejsemål serveres der slet ikke alkohol, andre steder kun på udvalgte steder eller kun på værelset. I løbet af Ramadanen er der ikke underholdning, og visse udflugter i Apollos regi kan blive på påvirket.