Fakta om Hurghada

Transfer:

Fra lufthavnen til vores hoteller i Hurghada ca. 10 min. Rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Lang sand- og grusstrand i Hurghada som ejes af de forskellige hoteller. Næsten alle vores hoteller har privat sandstrand med gratis solstole, parasoller og håndklædeservice.

Forlystelser:

På hotelområderne er der ofte flere restauranter at vælge mellem. Mange hoteller har diskoteker. Nattelivet er i øvrigt roligt. Den nye marina i Hurghada byder på flere restauranter, barer og natklubber. Hard Rock Cafe findes også i Hurghada. Et godt udbud af shopping i Sekalla. Taxfree kan kun handles 48 timer efter ankomst i specielle butikker, husk at medbringe pas.

Transport:

Det er billigt med taxi og minibussar, men aftal prisen på forhånd. Velfungerende net langtursbusser fra Hurghada.

Sport:

Alle slags vandsportsfaciliteter, f.eks. dykning, snorkling, windsurfing, kite-surfing. Sportsaktiviteter som tennis- og squashbane, fitness og golf.

Værd at vide:
  • Det er forbudt at plukke koraller fra havet og tage dem med hjem.
  • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer ind på hotellet.
  • Drikkepenge gives normalt i Egypten. F.eks. til rengøringspersonale, chauffør, restaurant, taxa, m.m.
  • Apollos udflugter kan betales med kreditkort.
  • Ramadan ligger omkring februar-april og varierer fra år til år. I denne periode er den lokale handel lidt mere stille. Mange butikker holder lukket, og du kan opleve at diverse servicefag fungerer lidt langsommere. På visse rejsemål serveres der slet ikke alkohol, andre steder kun på udvalgte steder eller kun på værelset. I løbet af Ramadanen er der ikke underholdning, og visse udflugter i Apollos regi kan blive påvirket.