Seniorrejser

Rejseforedrag

- det gode seniorliv

Kom gratis med til et spændende rejseforedrag den 7. maj 2024 med Apollo og få inspiration til din næste rejse. Mød os i Kastrup til en rejsesnak og gode tilbud. Vi byder naturligvis på kaffe og kage.


Mere information

Dato: 7. maj 2024
Tidspunkt: 14.00-16.00
Adresse: Amager Strandvej 390, 2770 Kastrup
Maks. antal deltagere: 50 (først til mølle). Vi lukker for tilmelding, når maks. antal er opnået.
Deadline for tilmelding: 1. maj

Kom ud til os og få en god rejsesnak og en kop kaffe. Desuden kan du høre foredrag om bl.a. vores rejser for seniorer, vores hoteller for en aktiv ferie og vores Apollo Mondo Local-hoteller, der er charmerende, små hoteller, hvor du kommer helt tæt på det lokale og ægte.


Læs mere om vores rejser for seniorer

Apollo tilbyder et bredt udvalg af pakkerejser, hvor du samtidig er godt beskyttet af pakkerejsegarantien og Apollos service.

Apollo solo - aktive rejser for seniorer

Med Apollo Sports Senior Solo, har det aldrig været nemmere og sjovere at rejse afsted på egen hånd. På denne rejse kan du vælge mellem flere afgange og deltage i aktiv træning med den erfarne danske instruktør, Henrik Andersen.

Læs mere om Apollo Sports Senior Solo

Apollo Silver

Nyhed! Oplev Apollo Silver - rejser for dig, der er 55+ og som gerne vil nyde sol, varme og fantastiske oplevelser. Bo på vores nøje udvalgte destinationer og håndplukkede hoteller i bestemte uger for en mindeværdig og dejlig ferie.

Grupperejse til Kos – 7. juni 2024

Følg med på denne populære grupperejse til den græske ø Kos med værterne Birte & Ole. Afrejse fra København den 7. juni inklusiv fly, hotel med morgenmad, mad & bagage på flyet, transfer og et spændende oplevelsesprogram fra kun 6.895,- pr. person.

Spændende grupperejser til Kreta med Elenas

Oplev Kreta i påsken, bliv klogere på kulturen og historien eller følg med på et højskoleophold – altid med en dygtig guide fra Elenas.


Andre rejsetyper

Book en langtidsferie med Apollo eller en rundrejse med TEMA, hvis du vil opleve mere. Er du altid på jagt efter et godt tilbud, bør du tilmelde dig vores seniorklub.

Find en langtidsferie

Rejs på langtidsferie med Apollo og nyd glæden ved ferie i flere uger! Apollo har over 35 års erfaring af langtidsferier til et bredt udbud af rejsemål rundt omkring i verden

Temarejser med TEMA

Vælg mellem rundrejser, cykelrejser, mad- og vinrejser, safarirejser, krydstogter, samt weekend- og storbyrejser over hele verden!

Bliv en del af vores seniorklub

Apollos seniorklub er for dig, der kan rejse når som helst og som vil holde dig opdateret om gode rejser til gode priser.

Læs mere her

Find og book rejsen her


Tips og inspiration

Se vores varmeguide måned for måned, læs vores rejsetips eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Apollos rejseapp

I vores rejseapp får du lokale tips og praktiske kort. Du kan også booke udflugter i appen!

Download vores rejseapp her

Rejseguider & artikler

I vores rejseguider finder du tips til hyggelige restauranter, fine strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her