Par på strand

Langtidsferie med Apollo

Rejs på langtidsferie med Apollo og nye glæden ved ferie i flere uger! Apollo har over 35 års erfering af langtidsferie til et bredt udbud af rejsemål rundt omkring i verden. Her har vi samlet vores pakkerrejser af 3-4 ugers varighed, med åbent køb og gratis ombooking.

Du kan naturligvis gøre din langtidsferie endnu længere - ring til os eller send os en mail, så hjælper vi dig. Hos Apollo finder du altid hådplukkede hoteller eller lejlighedshoteller, som passer de fleste.

Har du spørgsmål om langtidsferie?

Få hjælp og find den rette rejselængde og pris.
Telefon-ikon 35 20 19 00
Mandag-fredag: 09.00-15.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Midlertidigt lukket

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du får Covid-19
Gratis ændring af rejseledsager
Mulighed for ændring af tilvalg frem til 24 timer inden afrejse

Hvor vil du på langtidsferie?

Når du skal være væk længe, er det vigtigt at vælge det rigtige rejsmål. Her finder du de mest populære rejsemål til langtidsferien.

Gran Canaria – den populæreste ø

Det er let at forstå, hvorfor Gran Canaria længe har været en favorit. Her finder du silkebløde strande, bjergrig natur og spændende kultur - for ikke at nævne gode hoteller og mad i verdensklasse! Hvis du vil tage en pause fra sol og strand, venter der spændende oplevelser i hovedbyen Las Palmas.

Läs mer om långsemester på Gran Canaria

Tenerife – mange udflugtsmuligheder

En langtidsferie på Tenerife giver mange muligheder for spændende oplevelser. Mange mener at Tenerife er den smukkeste af de kanariske øer. På Tenerife finder du vulkanen Teide, som er Spaniens højeste top. Nyd det vidunderlige vejr, de fantastiske sandstrande, smukke naturfænomener og de historiske byer!

Läs mer om långsemester på Teneriffa

Fuerteventura – kilometerlange strande

Fuerteventura er en ø med et spektakulært landskab, smukke sandstrande, fantastiske naturoplevelser og smukke byer. Øen beskrives ofte som Europas Hawaii takket være denskilometerlange sandstrande. Her finder du de fineste strande og det smukkeste landskab.

Läs mer om långsemester på Furteventura

Madeira - kontrasternes ø

Nyd en langtidsferie på den eventyrlige ø, Madeira, som er kendt for sin fantastiske natur, høje bjerge og smukke kystlinje. Madeira er dog mere end blot billedskøn og byder på gode muligheder for shopping, charmerende byer og førsteklasses restauranter.

Läs mer om långsemester på Madeira

Godt at vide om langtidsferie

Når du rejser på langtidsferie, kommer der sikkert mange spørgsmål. Her svarer vi på de mest almindelige spørgsmål.

Hvad er en langtidsferie – og er det noget for mig?

Når vi snakker om langtidsferie, så er det en ferie der har en varighed af 3, 4 eller 6 uger. Måske endda 8 uger. Eller mere! Det er dig bestemmer, hvor længe din langtidsferie skal være. Det der karakteriserer en langtidsferie er, at du ikke sakl føle, at ferien er slut inden den overhovedet er begyndt.

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige rejsemål og hotel, som opfylder entop dine ønsker og behov, ud fra vores store udvalg. Du er velkommen at kontakte os på telefon 35201900 eller på mail salg@apollorejser.dk

Om vores hoteller

De fleste af vores hoteller er åbne året rundt. Visse hoteller ordner også vedligeholdelsesarbejde af sine hoteller i lavsæsonen, hvilket er godt at vide. Hotellerne kommer selvfølgelig til at sørge for at eventuel vedligeholdlses arbejde bliver så ikke forstyrende.

Tilbyder Apollo service på rejsemålet?

Apollo har rejseledere på Kanarieøerne og Madeira, som du kan kontakta ved behov. Vi informerer dig naturligvis om hvilke tider de er tilgængelige, via Apollos app.

Tilbydes der rengøring af værelset på en langtidsferie?

Hotelværelser/lejligheder rengøres sædvanligvis én gang i ugen.Sengelinned og håndklæder byttes også. Artikler, som opvaskemiddel og anden udrustning i lejligheder, er man som regel selv ansvarlig for. Køøkenudstyr består, som regel af det mest nødvendige, hvorfor mange foretrækker, at købe lidt ekstra udrustning på rejsemålet, alt efter hvor længe man opholder sig der. Læs mere om udrustningen under hotellets informations side.

Om fly- og afrejsetider

Prisen på en langtidsferie er ofte fordelagtig, da du flyver med Apollos egne charterfly. Hvis rejsemålet ligger udenfor vores ordinære charterprogram, flyves der med rutefly. Flytider vil fremgår af din billet, som sædvanligt. Har du bestilt transfer vil du blive oplyst om din hjemrejsetid via SMS.

Hvilke bagageregler gælder der for en langtidsferie?

Denne generelle tilladte vægt for indchecket bagage er 20 kg. inklusiv håndbagage. (Kan dog variere fra flyselskab til flyselskab). På en langtidsferie, hvor rejselængeden er mere end 30 dage, tilbydes du dog yderligere 10 kg. ekstra. Du kan som altid, tilkøbe yderligere bagae ved flyselskabet, hvis denne tillader det.

Ordinarie bagagevikt är 20 kg inklusive handbagage. Som långresenär händer det dock att du erbjuds att ta med 10 kg extra (gäller resor som varar mer än 30 dagar). Om du vill ha extra bagage utöver detta kan du beställa övervikt.

Kun flybillet

Det er muligt kun at bestille flyrejsen med Apollos charterfly. Har du gjort dette, er det vigtigt at du kontakter Apollos personale for at bekræfte hjemrejsetiden, da ændringer kan forekomme,

Vigtigt at vide

Vi anbefaler altid vores kunder at læse Apollos rejsevilkår, da de er en del af aftalegrundlaget. Det er også vigtigt at du gør dig bekendt med pas- og visumregler, samt holder dig ajour med eventuelle andre restriktioner. Sådan information, kan oftest findes på det repektive lands ambassade, på deres hjemmeside.

Hvis det uforudsete indtræffer

Både før under og efter rejsen går det desværre ikke altid som planlagt. Hvis du elle en medrejsende bliver syg inden ferien overhovedet er begyndt, er det en stor fordel, at du har tegnet en separat afbestillingsforsikring, ellers kan du ikke få nogle penge tilbage i tilfælde af sygdom. (Lægeerklæring kræves i forbindelse med en afbestillingsforsikring).

 

Uanset, hvor du skal rejse hen, er det også vigtigt med en rejseforsikring. Vi anbefaler at du kontakter Gouda forsikring, hvis du ikke har en passende forsikring, der dækker dig under et længere ophold. Læs mere om Gouda og deres forsikringer her.


Søg og book din langtidsferie

Hvis du ikke finder det du leder efter, eller ønsker en anden rejselængde, kan du kontakte os på telefon eller mail. Vi hjælper dig.