St Regis Doha

  • • Luksuriøst og moderne hotel ved havet
  • • Prisbelønnede kokke og restauranter
  • • Privat strand og stor pool

Med en af Dohas største pools, ca. 10 restauranter og elegant indretning i en paladslignende bygning anses Hotel St Regis Doha for at være et af Dohas fineste hoteller. Ydermere er her en fantastisk spa, en privat sandstrand og moderne værelser... En ferie på Hotel St Regis Doha er ikke noget, man lige glemmer.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 8 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

St Regis Doha et et hotel der virkelig ånder af luksus og velvære. Værelserne er indrettet med fine detaljer, stilrene møbler og har delvis udsigt over havet eller Dohas skyline. Her finder man det store poolområdet, den private strand og havet lige udenfor døren. Her er også separat børnepool. Hvis du vil have ekstra luksus, kan du booke en privat villa for en dag med pool, solterrasse og egen udgang til stranden.

St Regis Doha har en række fantastiske restauranter. Blandt dem findes kendiskokken Gordon Ramsays bistrorestaurant Opal by Gordon Ramsay. På Oyster Bay & Bar kan du nyde caribiske retter, kinesisk på Hakkasan og skaldyr på Al-Sultan Brahim. Vine Restaurant har middelhavstema mens The Raw Bar fokuserer på raw-food.

På St Regis Doha venter også den rolige oase Remède Spa. Gæster på hotellet har gratis adgang, men behandlinger er mod betaling. Her findes 22 behandlingsrum både inden- og udendørs for både enlige og par. Til spaen hører også en jacuzzi og et dampbad. Nyd massage, manicure og pedicure og forskellige typer ansigtsbehandlinger.

Hotellet har et fitnessrum og forskellige vandsportsfaciliteter og aktiviteter på stranden. Prøv f.eks. SUP, windsurfing eller beachvolley. Hvert værelse har adgang til butlerservice. To vasket og strøget stykker tøj indgår pr. ophold.

Måltider

Halvpension (morgenmad og frokost eller middag).

Morgenmadsbuffet serveres i Vine Restaurant. Frokost serveres i Opal og Oyster, 3-retters á la carte. Middagsbuffet serveres i Vine Restaurant, på onsdage og torsdage kan man istedet vælge at spise á la carte i Opal.

Værd at vide

Gæster på St Regis Doha får ved ankomst et armbånd, der er obligatorisk for identifikation.

I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.

Vær opmærksom på

Halvpension tilbydes kun som frokost den 24. og 31. december.