Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

881 bedømmelser
Meget godt
 
630
Godt
 
207
Middel
 
29
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

15-02-2023

af cphmalmo Køge, Danmark

Virkelig et skønt hotel

Perfekt hoteloplevelse. Transfer fra lufthavn tur retur 60 euro. Hotellet lå perfekt i forhold til centrum. 20-30 min gang eller 6-8 euro i taxi. Lækker sauna, steam og pool på taget. Virkelig venlig reception. Perfekt morgenmadsbuffet

 
09-08-2022

af milofly København, Danmark

Oversteg alle forventninger vi måtte have.

Vi boede 7 nætter på øverste etage med egen stor balkon. Lækkert stort superior værelse med extra stor King Size seng; meget behagelig at sove i. Morgenmadsbuffet’en var utrolig velassorteret og delikat. Personalet på hotellet virker meget opmærksomme på os som gæster og vores velbefindende. Det gælder over hele linien. Beliggenheden passede os fint. Gåafstand til det meste. Metro lige om hjørnet. Bus endnu tættere på. Gode restauranter i nærområdet. Hotellets egen, Il Basilico, må også nævnes. Her serveres virkelig lækker mad. Kan varmt anbefales.

 
24-07-2019

af 664perh

Nice hotel

Vi boede der en uge i juli, og ha kun gode oplevelser med dette hotel, gode senge og gode sæber på badeværelset. Pæn rengøring og generelt veldrevet hotel. Sødt og hjælpsomt personale, vi kommer meget gerne tilbage. Hotellet ligger i gåafstand tik historisk centrum.

 
26-07-2018

af 735JP Århus, Danmark

Superb

Vi boede der i 3 dage og vi oplevede et helt ekstraordinært hjælpsomt og imødekommende personale i alle funktioner. Værelset perfekt, morgenmaden super, receptionen suveræn. Vi er alle enige om, at vi kommer gerne igen

 
27-09-2017

af frucasals Roskilde, Danmark

Skønt hotel midt i byen

Fantastisk lille hyggeligt boutique hotel tæt på centrum. Vi boede i juniorsuites men mindre kan også gøre det. Personalet er yderst serviceminded og hjælper med alt hvad der måtte være behov for. Poolen på taget er meget lille men det var også det eneste vi oplevede som mindre godt. Skøn morgenbuffet.