PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et dejligt hotel lige i centrum af Lissabon. Hotellet ligger tæt på metrostationen Marquês de Pompal og en blok væk ligger Avenida da Liberdade med sine træer, der giver skygge til de mange udendørs caféer og luksusbutikker.


Værelsestyper

Standard-værelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

PortoBay Marquès er en del af den kendte hotelkæde PortoBay, der er kendt for deres fine service, gode mad og den høje standard på værelser og faciliteter.

På hotellets tagterrasse finder du en lille pool, bar og solstole. Poolhåndklæder kan lånes.

Il Basilico Lisboa serverer morgenmad, frokost og middag. I baren Bar de Baixo kan du få en drink og noget lettere at spise. Hvis du vil træne under dit ophold i Lissabon, har hotellet et fitnessrum, og bagefter kan du slappe af i saunaen eller dampbadet.

Gå til gaden Avenida da Liberdade og oplev alle de udendørs caféer, restauranter, få en kop kaffe i skyggen af træerne, shop i luksusbutikkerne Montblanc, Gucci, Louis Vuitton og se derefter silhuetten af det gamle slot Sao Jorge.

Wifi overalt på hotellet. Parkering mod betaling.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza er et dejligt hotel beliggende i de ældre bydele i Lissabon og herfra er du tæt på de fleste af byens attraktioner. Her bor du i værelser, hvor morgenmad indgår.

My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger i hjertet af det centrale Lissabon og tilbyder en smuk udsigt over byens tage og Sao Jorge Slot. Her bor du i stilfulde og velindrettede værelser.

PortoBay Liberdade

På en tværgade til Avenida da Liberdade i Lissabon finder du det femstjernede hotel PortoBay Liberdade. Hotellet har alt hvad du skal bruge til en luksuriøs ferie. Få energi i hotellets spa med indendørs pool, fitnessrum, vinkælder, god mad og central beliggenhed til byens luksusbutikker.