PortoBay Liberdade

På en tværgade til Avenida da Liberdade i Lissabon finder du det femstjernede hotel PortoBay Liberdade. Hotellet har alt hvad du skal bruge til en luksuriøs ferie. Få energi i hotellets spa med indendørs pool, fitnessrum, vinkælder, god mad og central beliggenhed til byens luksusbutikker.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

PortoBay Liberdade er en del af den kendte hotelkæde PortoBay, der blandt andet er kendt for deres gode service, gode mad og den høje standard på værelser og faciliteter. PortoBay Liberdade er ingen undtagelse. Her kan du kombinere storby med afslapning, god mad og træning.

À la carte-restauranten Bistrô4 har mad af høj klasse og en vinkælder af høj rang. I à la carte-restauranten kan du spise morgenmad, frokost og middag. Bordreservation er påkrævet om aftenen. Dresscode lange bukser. I Aviatior6 kan du spise lettere anretninger og middag ,og på drinkslisten finder du et stort udvalg af drinks. Om sommeren eller hvis vejret tillader det, er der en bar og lounge på 7. sal.

I hotellets spa kan du virkelig nyde roen. Udover lokaler til skønhedsbehandlinger (mod betaling) er der også et veludstyret fitnessrum, en opvarmet indendørs pool, sauna og tyrkisk bad. Jacuzzi og bruser er på hotellets tagterrasse. Poolhåndklæder kan lånes.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Til den botaniske have er der ca. 700 meter og til Castelo De Sao Jorge ca. 2,5 kilometer.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Vær opmærksom på

  • Superior-værelser kan bookes for sommer 2023
  • Deluxe-værelser kan bookes for vinter 2023/24

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza er et dejligt hotel beliggende i de ældre bydele i Lissabon og herfra er du tæt på de fleste af byens attraktioner. Her bor du i værelser, hvor morgenmad indgår.

My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger i hjertet af det centrale Lissabon og tilbyder en smuk udsigt over byens tage og Sao Jorge Slot. Her bor du i stilfulde og velindrettede værelser.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês er et dejligt hotel lige i centrum af Lissabon. Hotellet ligger tæt på metrostationen Marquês de Pompal og en blok væk ligger Avenida da Liberdade med sine træer, der giver skygge til de mange udendørs caféer og luksusbutikker.