Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

1852 bedømmelser
Meget godt
 
1319
Godt
 
376
Middel
 
90
Mindre godt
 
42
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

05-12-2023

af 100carstenj Østerbro, Danmark

Fremragende hotel

Fremragende hotel. Vi kunne lide alt ved dette hotel. Strålende service, dejligt værelse, virkelig dejlig morgenmad og god beliggenhed. Vi spiste også i restauranten, fik en drink i baren og benyttede spa’en - det var også mere end tilfredsstillende.

 
09-12-2019

af wulff81 Fuerteventura, Spanien

Very Nice hotel

Super lækkert hotel med venligt personale, morgenmaden smager godt med masser at vælge imellem. Restauranten laver også god aftensmad. Alt er rent og lækkert. Lækker indendørs pool, dog kan man ikke få andet end vand ved poolen. Værelserne er rummelig og pæne

 
23-04-2019

af gdy64 Odense, Danmark

Fantastisk sted

Har tilbragt 3 fine dage på et meget dejligt hotel midt i Lissabon. Meget rummelige værelser og meget servicemindet personale. Morgenmaden er superlækker, meget varieret, frisk og indbydende. Den indendørs pool er meget dejlig.

 
26-08-2015

af Dorthe T Charlottenlund, Danmark

Lækkert ny istandsat hotel - mangler atmosfære.

Hotellet er lækkert ny istandsat, men mangler atmosfære, trods det meget venlige personale. Værelserne er lidt trange, men sengene er af god kvalitet. Badeværelset fungerer optimalt. Morgenmaden har et alt for stort udvalg af søde ting som kager mm., men ingen lækker fisk. Det forventes, når man rejser i Portugal. Tilbage til atmosfæren. Den dejlige tagterrasse med spa og bar fremstår lidt ubrugt og nøgen og lange fravær af den kvindelige bartender. Der mangler stemning i form af blomster, stearinlys, plaider mm. Det virker pudsigt, at der står billig IKEA lysholdere adskillige steder på terrassen ved restauranten, spaområdet og ved opholdsstedet foran hotellet, men der er bare ingen stearinlys i dem! Til gengæld har man valgt kunstige stearinlys i baren i stueetagen!! Jeg ser frem til at se hotellet igen og forhåbentlig møde et hotel med kant.

 
15-07-2015

af Mirjam079 København, Danmark

Skønt hotel

Dejligt hotel i hjertet af Lissabon. Helt i top er det med boblebad på toppen af hotellet, hvor man kan nyde solen og en drink. Værelserne er store og gode, og der er masser af butikker og gode restauranter i området omkring hotellet. Kan varmt anbefales.