Fakta om Ericeira

Sprog:

Portugisisk.

Valuta:

Euro (EUR).

Elektricitet:

220V.

Transfer:

Når du rejser hertil, lander du i Lissabon lufthavn. Transfer fra Lissabon lufthavn til Ericeira tager ca. 45 minutter og kan tilkøbes hos Apollo.

Strande:

Her finder du flere kendte strande og små bugter, der passer til alt fra begyndere, til dig der virkelig kan ride på bølgerne. En fantastisk sandstrand for begyndere er Foz do Lizandro, og hvis du vil udfordre dig selv er der for eksempel Matadouro og Sao Juliao. Andre strande er Praia de Ribeira d’Ilhas som egner sig til en stille stund med bogen eller en gåtur, Praia dos Pescadores og Praia de Sao Sebastiao. Den berømte surfstrand Nazaré ligger lidt over en time nord for Ericeira.

Forlystelser:

Ericeira har et rigt underholdningsliv om sommeren, når byen er fyldt med turister, surfere og portugisere, der flygter fra Lissabons varme. Der er nogle steder, der spiller jazz og blues.

Transport:

Gode busforbindelser langs kysten. Taxaer.

Sport:

Udover surfing kan omgivelserne byde på vinsmagning på cykel, paladset i Mafra, som er et kongeslot i barokstil fra 1700-tallet og koncerter med byens Filharmoniske Orkester. Yoga, strandhygge ved solnedgang og snak om dagens bedste bølge.