Fejr mad, sport og kærlighed i februar

En stor del af at rejse er naturligvis al den spændende mad, du kan prøve, enten på stranden, i byen eller måske i hotellets restaurant. I februar er der flere grunde til at fejre, spise og nyde uanset om du kan lide mad, kærlighed eller sport.

Fejr Frankrig og crepes den 2. februar


Crepes, måske verdens mest hyggelige måltid, stammer fra Bretagne i Frankrig. De alsidige små pandekager kan serveres enten til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Og du kan fylde dem med alt fra skinke, rejer og svampe til chokolade, nødder og is. Lækkert, ikke? Vores tip til at fejre International Crepes Day er selvfølgelig at lave de franske dessert crêpes Suzette med appelsin og grand marnier.

Læs mere om Frankrig her og favoritter som Nice, Korsika og Paris.
 

Fejr Storbritannien og Yorkshire Pudding den 6. februar


Spørgsmålet er, om der er noget mere britisk at spise udover en Yorkshire Pudding. Okay, engelsk morgenmad måske... Men bortset fra det, er Yorkshire Pudding nok herskeren over britiske retter. Så meget, at den har fået sin helt egen dag den 6. februar.

Det svære ved en god Yorkshire Pudding er at få konsistensen, som skal være en mellemting mellem brød og pandekage. Buddingen er perfekt til kødretter som lam og roastbeef.

Læs mere om Storbritannien her og favoritter som London, Manchester, Liverpool og Edinburgh.

Fejr Italien og pizzaens dag den 9. februar


Findes der noget bedre end en friskbagt, stenovnspizza? Næppe. Retten, der anses for at stamme fra Italien, er nok den mest udbredte i hele verden, og kan kombineres på milliarder af forskellige måder. Klassisk italiensk pizza har en tendens til at være lidt mere enkel end vores skandinaviske versioner.

Denne vidunderlige ret har sine rødder tilbage til år 997, hvor de første spor af pizza opstod. Vores tip? Hold det klassisk italiensk med en pizza margherita, med tomatsauce, basilikum og mozzarella. Lækkert.


Læs mere om Italien her og favoritter som Rom, Venedig og Sicilien.

Fejr USA og Superbowl


Superbowl, finalen i den amerikanske fodboldliga NFL, er en af ​​verdens største sportsbegivenheder og langt den største i USA. Siden 1966 har de to bedste hold fra hver konference i NFL mødtes i en kamp om at vinde Vince Lombardi Trophy.

Okay, denne dag er ikke rigtig en maddag, men der bliver spist en masse skøn amerikansk mad under Superbowl, så den kvalificerer sig bestemt på listen, synes vi. Superbowl spilles normalt den første eller anden søndag i februar, så datoerne varierer.

Til Superbowl skal man helst spise velsmagende chicken wings, guacamole, en saftig chiligryderet eller hvorfor ikke spareribs eller Buffalo Wings dip? Valgmulighederne er mange, og i et land så dybt mangefacetteret som USA, er det ikke så mærkeligt. Her koger og simrer retter fra næsten hele verden.


Her finder du vores rejsemål i USA - og fantasiske steder som New York, Californien, Hawaii og meget mere.

Fejr Valentines Day 14. februar


Nu er Valentinsdag jo heller ikke rigtig en maddag, men kærlighedens dag må jo være værd at fejre uanset, ikke? Historien går - som mange andre dage som denne - tilbage til martyrer og helgener, nemlig Sankt Valentin. Ud over dette er vi egentlig ret ligeglade med ham, men fokuserer mere på at spise velsmagende chokolade, give hinanden smukke blomster og selvfølgelig fejre vores kærlighed til hinanden.

På Valentinsdag passer det selvfølgelig perfekt med chokolade i alle dens afskygninger. Derudover går alle romantiske luksusmiddage hånd i hånd med Valentinsdag – og supergode desserter selvfølgelig. Bare tænk på luksus og velsmag, så er du på rette vej.


Rom eller Paris er klart de to mest romantiske byer - og Venedig selvfølgelig. 

Foto: Apollo og Lisa Baker (Yorkshire Pudding) og Chad Montano (chicken wings)


Apollo – det trygge valg

Læs mere om vores rejseforsikringer, få svar på spørgsmål om din rejse eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Rejseforsikring

Har du styr på din rejseforsikring? Når du rejser med Apollo kan du vælge en rejseforsikring fra Gouda ud fra dit behov.

Læs mere om vores rejseforsikring

Spørgsmål og svar

Her får du svar på dine spørgsmål om din rejse, og du kan også se, hvordan du kan kontakte os. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Til spørgsmål og svar

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her