1-værelses villa med privat pool

1-værelses villaer med terrasse og privat pool på ca. 13 kvm. Lille have med frodigt grønt og solstole. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning til en tredje person. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Daglig genopfyldning af flaskevand. El-kedel og kaffe/te. Tøfler. Hårtørrer. Stort badeværelse med badekar og udendørs bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og pooludsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning til en tredje person. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Daglig genopfyldning af flaskevand. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelse med adgang til pool

Deluxe-værelser med terrasse og adgang til en fælles pool. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning til en tredje person. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Daglig genopfyldning af flaskevand. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning til en tredje person. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Daglig genopfyldning af flaskevand. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og udendørs bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 48 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.