Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

993 bedømmelser
Meget godt
 
506
Godt
 
283
Middel
 
118
Mindre godt
 
40
Dårligt
 
46

5 nyeste bedømmelser

21-07-2019

af Birgit M

Luksus

Alt var fantastisk. Lækkert værelse og skønne omgivelser. Personalet var rigtig søde og hjælpsomme. Super god beliggenhed. Super god morgenmad med masser af valgmuligheder. Vi vil helt sikker gerne komme tilbage

 
23-05-2018

af claudiawalas København, Danmark

Vi kommer igen!

Virkelig fantastisk ophold! Dejligt, og anderledes værelse. Vi boede i en bungalow, med udendørs badeværelse. God aircondition. Morgenmaden var rigtig lækker. Her er der ikke buffet, men man vælger nogle forskellige retter. Det bedste var nok personalet! Virkelig imødekommende, og fantastiske. De var med til at gøre vores ophold meget bedre! De hjalp os, da vi var blevet snydt efter en taxa tur. Beliggenheden ligger rigtigt godt! Lige ude foran ligger seminyaks gader med gode restauranter og butikker. Resortet er fyldt med grønt og en masse natur, så man føler ikke at man er i travle Seminyak. Vi lejede en scooter på hotellet flere gange, og kørte til Kuta Beach som ligger 30 min på scooter derfra. Jeg kan klart anbefalede hotellet. Hvis du gerne vil være inde i byen hvor der er gang i den, men stadig bo et sted hvor du kan slappe af. Et sted hvor service niveauet er i top, og god mad, til en god pris, så vil jeg helt klart anbefale Tony’s Villas & resort. Vi kommer helt klart igen!

 
05-08-2017

af C5289VGlouises Odense, Danmark

Lad vær med at bo her!!!

Ikke særlig vedligeholdt. Billederne snyder. Det "udendørs" badeværelse er beskidt med dyrelort på væggene. Nettet for vinduet for oven er der hul i så dyrene kravler ind. Geggo's og myg overalt. OG så fik vi os en knap så hyggelig overraskelse om aftenen da vi skulle sove. Naboen til hotellet viser sig at være en rooftop club. Det føltes som om vi var på clubben så høj var musikken i vores bungalow. Da vi gik til receptionen for at fortælle om vores frustration blev vi bare fejet af vejen og fik af vide de ikke kunne gøre noget. Dette burde klart have været stået i beskrivelsen for hotellet når det er så højt et støjniveau. Efter mange frustrationer og vi ikke kunne falde i søvn gik vi i receptionen igen og fortalte om vores situation, at vi ikke kunne sove. Her stod flere af hotellets gæster i kø med Samme problem. Vi blev nedgraderet til et værelse på resortet resten af opholdet uden nogen refundering, da de jo mente det var vores eget valg. Her var dog ro, men mangel på håndklæder hver dag til værelserne og ikke rent. Stoppet afløb på toilettet så overfyldt håndvask og oversvømmelse når man gik i bad. Ikke ligefrem hvad man drømmer om. Utrolig dårlig wi-fi. Virker stort set ikke Ulækker pool med døde insekter i. Beskidte solsenge. DYRT hotel i forhold til hvad man får.

 
01-06-2024

af rafaelgG3897PS Valencia, Spanien

Trato inmejorable y estancia tranquila

Fue todo perfecto, la atención , las instalaciones, la comida... El hotel tiene una ambientación paradisiaca, con una buena ubicación, cercano a plata, comercios, lugares de ocio, etc. Las piscinas son tranquilas, las habitaciones muy amplias y actualizadas.

 
27-03-2024

af Michaela K

2 Nächte in Tony´s Villas

Es ist ein wunderschönes Hotel. Wir hatten ein eigenes kleines Häuschen für 2 Nächte. Service und Essen, sowie Mitarbeiter sind super. Kleine Einschränkung, Das mit Ruhe wird nichts. Nachts sehr laut, da es der Trubel der feiernden Menschen in der Umgebung beinhaltet. Daher trotzdem 5 Punkte. Aber wer Ruhe will, der muss definitiv was anderes suchen. Ich kann jedoch nur von meiner Unterkunft reden. Vielleicht ist es oben im Hotel anders.