Legian Beach

 • • Midt på den lækre strand
 • • Tropiske omgivelser
 • • Afslappende atmosfære nær Kuta

Hotel Legian Beach har den bedste beliggenhed lige ved sandstranden og i gåafstand til restauranter og shopping i Kuta. Hotellet er opført i traditionel balinesisk stil - men med moderne faciliteter. Værelser og bungalower er omgivet af haver med palmer og velduftende, smukke blomster. På stranden kan du nyde nogle uforglemmelige solnedgange.


Værelsestyper

Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Strandnære Legian Beach ligger i rolige omgivelser nær livlige Kuta. Her bor du i et dejligt værelse i en bungalow i hotellets smukke og frodige have. På hotellet er der to pools, heraf en med børnesektion og jacuzzi. Solstole og parasoller. Swim up-bar og pool-/snackbar. Skønne Legian Beach ligger lige nedenfor hotellet.

Udendørsrestauranten Bale Banjar serverer fantastiske retter fra det europæiske, indonesiske og orientalske køkken. På restaurant Lais kan du nyde det allerbedste fra det lokale køkken og på Ole Ocean View Patio kan du nyde mad og drikkevarer direkte i de bekvemme solstole med en fantastisk udsigt. På hotellet er der også et pasta- og pizzahjørne, som har åbent ved frokosttid. Flere barer.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Madlavningskursus mod betaling. Tennis og surfing samt surf- og dykkerlektioner mod betaling. Spa og udendørs massage mod betaling. Børneklub i hotellets regi. Vaskeservice mod betaling. Gratis hotelbus til centrum af Kuta to gange om dagen.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet på Bale Banjar, kl. 07.00-10.00
 • A la carte-frokost inkl. et glas lokalt vin på Ocean Terrace eller Gino’s
 • Enkel frokost ved poolbaren
 • Snacks og forfriskninger i Lila Chita VIP Lounge, inkl- Cocktail Hour kl. 17.00-18.00
 • A la carte-middag inkl. et glas lokalt vin på Ocean Terrace eller Lais
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00 (gælder ikke til morgenmad)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at fremvise hotellets All Inclusive-kort ved bestilling af mad og drikkevarer. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Superior-værelser kan kun bookes i sommersæsonen.

Alle hoteller i Bali

Segara Village

Hotel Segara Village ligger lige ved stranden og er omgivet af en stor, frodig oase. Her bydes gæster velkommen til tre forskellige pools, populære restauranter og et afslappende spa. Dette er virkelig et balinesisk paradis med moderne værelser, en dejlig pool og et gæstfrit personale.

Melia Bali

Melia Balis smukke bygninger, dejlige omgivelser og private strand gør et ophold her til noget helt særligt. Hotellet har flere restauranter, der serverer retter fra hele verden. Hotellet tilbyder madlavningskurser, og et fitnessrum og en fin spa bidrager også til en behagelig ferie. Book halvpension eller All Inclusive for at få en ekstra behagelig ferie!

Candi Beach Resort & Spa

Velkommen til Candi Beach Resort & Spa! Et flot hotel med en perfekt blanding af traditionel balinesisk arkitektur og moderne faciliteter, beliggende i rolige omgivelser på det østlige Bali. Hotellet ligger direkte på stranden, og fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean.

Bali Garden Beach Resort

Lige ved stranden i Kuta ligger Bali Garden Beach Resort. Dette er et sted, hvor du finder fred og ro midt i den livlige by. Her findes Tali Spa, hotellets egen spaafdeling, tropiske haver og tre eksklusive pools. Nyd en drink i poolbaren mens solen går ned.

Nesa Sanur

Nesa Sanur byder dig velkommen med varm balinesisk gæstfrihed og en pool i en frodig have. Hotellet ligger en kort gåtur fra en dejlig strand i landsbyen Sanur. Hotellet er lille og har kun 18 værelser.

Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort ligger i en tropisk have med svajende palmer, og kun få skridt væk ligger en paradisisk strand med hvidt og dejligt blødt sand. Hotellet byder på en afslappende atmosfære, der beroliger sjælen med ægte balinesisk gæstfrihed, lækker mad og en dejlig spa. Her kan du også lære at lave indonesisk mad og lære forskellige former for yoga.

Merusaka Nusa Dua

Merusaka Nusa Dua er et stilfuldt hotel med klassisk balinesisk arkitektur. Hotellet ligger i Nusa Nua, direkte på den fine sandstrand. Der venter dig en stor have med flere pools, og dine dage kan være fyldt med morgenvandringer på stranden, en dejlig morgenmadsbuffet, yoga, en session i fitnessrummet eller en afslappende spabehandling, og mod aftenen venter middagen på dig i en af hotellets 4 restauranter. Hvis du ønsker ekstra luksus, kan du booke en villa med privat pool.

Prime Plaza Sanur

På Hotel Prime Plaza Sanur kan du slappe af i en solstol ved det dejlige poolområde, eller hoppe på hotelbussen til hotellets private strand for en dag ved havet. Eller hvorfor ikke deltage i en af hotellets yoga-sessioner eller nyde en dejlig jacuzzi?