Tonys Villas & Resort

Hos Tonys Villas & Resort bor du lige i centrum af Petitenget, cirka 3 kilometer fra Seminyak. Hotellet har dejlige pools beliggende i tropiske grønne områder og omgivet af solstole og parasoller. Der er to restauranter på hotellet, og du kan købe halvpension, hvis du vil være lidt mere komfortabel og måske endda have et deluxe værelse med pooladgang eller en mindre villa med privat pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med adgang til pool for 1-3 personer. 1-værelses villa med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 650 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Her kan du slappe af og slappe af ved hotellets frodige poolområde. Der er to pools, den ene med en mere lavvandet børneafdeling. Poolområdet er omgivet af solstole, parasoller. og poolhåndklæder kan lånes. Der er en swim-up bar i poolen. Sandstranden tættest på hotellet er både bred og lang og et besøg værd. Det er kun en kort gåtur dertil.

På Tonys Villas & Resort er der to restauranter, Dong Oman Restaurant og Buddhas Kitchen. Begge serverer lokale såvel som internationale retter fra à la carte-menuer. I en af restauranterne arrangeres danseshows og levende musik, som kan besøges mod betaling. Udover poolbaren er der et par andre barer på hotellet, de serverer både varme og kolde drikke samt simple snacks og snacks.

Forkæl dig selv i hotellets spa, hvor en række fordelagtige behandlinger tilbydes mod betaling.

På hotellet er der meget fokus på afslapning, og på den hjemlige, lokale kultur. Du har mulighed for at deltage i en række forskellige aktiviteter, fra madlavningskurser til forskellige yogasessioner for at lære mere om livet på Bali, disse aktiviteter er mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet.

Hotellet er CHSE certificeret. Certificeringen er en forsikring til besøgende på Bali om implementering af hygiejne-, sundhed-, sikkerheds- og miljømæssige bæredygtighedsprocesser.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Alle hoteller i Bali

Segara Village

Hotel Segara Village ligger lige ved stranden og er omgivet af en stor grøn oase. Her bydes gæster velkommen til tre forskellige pools, populære restauranter og en afslappende spa. Dette er virkelig et balinesisk paradis med moderne værelser, en dejlig pool og et gæstfrit personale. Book gerne halvpension eller All Inclusive for en endnu mere behagelig ferie!

Legian Beach

Hotel Legian Beach har den bedste beliggenhed lige ved sandstranden og i gåafstand til restauranter og shopping i Kuta. Hotellet er opført i traditionel balinesisk stil - men med moderne faciliteter. Værelser og bungalower er omgivet af haver med palmer og velduftende, smukke blomster. På stranden kan du nyde nogle uforglemmelige solnedgange.

Candi Beach Resort & Spa

Velkommen til Candi Beach Resort & Spa! Et flot hotel med en perfekt blanding af traditionel balinesisk arkitektur og moderne faciliteter, beliggende i rolige omgivelser på det østlige Bali. Hotellet ligger direkte på stranden, og fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean.

Bali Garden Beach Resort

Lige ved stranden i Kuta ligger Bali Garden Beach Resort. Dette er et sted, hvor du finder fred og ro midt i den livlige by. Her findes Tali Spa, hotellets egen spaafdeling, tropiske haver og tre eksklusive pools. Nyd en drink i poolbaren mens solen går ned.

Nesa Sanur

Nesa Sanur, et lille hotel med kun 18 værelser, byder dig velkommen med varm balinesisk gæstfrihed og en frodig have med en pool. Kun en kort gåtur væk ligger Sanurs dejlige strand.

Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort ligger i en tropisk have med svajende palmer, og kun få skridt væk ligger en paradisisk strand med hvidt og dejligt blødt sand. Hotellet byder på en afslappende atmosfære, der beroliger sjælen med ægte balinesisk gæstfrihed, lækker mad og en dejlig spa. Her kan du også lære at lave indonesisk mad og lære forskellige former for yoga.

Merusaka Nusa Dua

Merusaka Nusa Dua er et stilfuldt hotel med klassisk balinesisk arkitektur. Hotellet ligger i Nusa Nua, direkte på den fine sandstrand. Der venter dig en stor have med flere pools, og dine dage kan være fyldt med morgenvandringer på stranden, en dejlig morgenmadsbuffet, yoga, en session i fitnessrummet eller en afslappende spabehandling, og mod aftenen venter middagen på dig i en af hotellets 4 restauranter. Hvis du ønsker ekstra luksus, kan du booke en villa med privat pool.

Prime Plaza Sanur

På Hotel Prime Plaza Sanur kan du slappe af i en solstol ved det dejlige poolområde, eller hoppe på hotelbussen til hotellets private strand for en dag ved havet. Eller hvorfor ikke deltage i en af hotellets yoga-sessioner eller nyde en dejlig jacuzzi?

Nikko Bali Benoa Beach

Hotel Nikko Bali Benoa Beach har en privat strand, en afslappende atmosfære og skønne deluxe-værelser. Poolområdet er stort og indbydende og har to øer. Der er mulighed for at windsurfe, shoppe eller nyde en afslappende massage i hotellets spa.

Griya Santrian

Et par skridt væk fra den rolige strand i Sanur er Griya Santrian et moderne hotel, der bevarer den balinesiske følelse gennem arkitektur, skulpturer og dens gæstfri atmosfære. I den tropiske have er der tre pools og flere bygninger med fine værelser.

Puri Santrian

Velkommen til afslapning på Puri Santrian - her er atmosfæren charmerende og servicen af høj kvalitet. De skønne frodige omgivelser giver både behagelig skygge når solen står på sit højeste, og ro i sjælen. Nyd et besøg i spaen, og få hverdagens stress og jag masseret ud af kroppen.

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

På hotel Grand Mirage Resort & Thalasso Bali kan du slappe af på sandstranden eller ved hotellets dejlige poolområde. For børnene vil opholdet på hotellet blive et ekstra spændende eventyr med den sjove børnepool med flere vandrutsjebaner. Der er restauranter, forskellige former for vandsport, fitness og massage på stranden. Du kan også låne en cykel og udforske området omkring hotellet i Tajung Benoa.

Akana Boutique Hotel Sanur

Vil du bo komfortabelt i centrum af Sanur, tæt på restauranter og butikker, og kun en kort gåtur fra hotellet ligger stranden? Velkommen til Akana Boutique Hotel Sanur!

Melia Bali

Melia Balis smukke bygninger, dejlige omgivelser og private strand gør et ophold her til noget helt særligt. Hotellet har flere restauranter, der serverer retter fra hele verden. Hotellet tilbyder madlavningskurser, og et fitnessrum og en fin spa bidrager også til en behagelig ferie. Book halvpension eller All Inclusive for at få en ekstra behagelig ferie!