Deluxe-værelse

Deluxe-værelse med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i deres egen separate del af hotellet, Santrian Club Wing, med et poolområde med en fælles pool, jacuzzi, solstole og parasoller samt en lounge. Aldersgrænsen for at bo i deluxe-værelserne er 12 år. Morgenmad og Afternoon Tea serveres dagligt i The Beach Front Restaurant nede ved stranden. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 49 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelse Plus

Deluxe-værelser Plus med balkon eller terrasse. Værelserne ligger i deres egen separate del af hotellet med et poolområde med en fælles pool med solstole og parasoller. Aldersgrænsen for ophold i et deluxe-værelse Plus er 12 år. Morgenmad og Afternoon Tea serveres dagligt i The Beach Front Restaurant nede ved stranden. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i forskellige bygninger, og specifik bygning kan ikke garanteres. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 35-38 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.