Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

3212 bedømmelser
Meget godt
 
1645
Godt
 
1051
Middel
 
337
Mindre godt
 
95
Dårligt
 
84

5 nyeste bedømmelser

30-08-2023

af famhager Fuglebjerg, Danmark

Drømme hotel i Sanur Bali

Perfekt hotel hvis man er til forkælelse , luksus , stilhed og ekstremt sødt personale . Hotellet ligger lige ud til stranden og Beach walkway der løber langs hele stranden. Vi havde morgenmad med som var super lækker med alt hvad hjertet begære , både lokalt og internationalt . Aftensmad spiste vi et par gange på hotellet og det skuffede ikke , meget lækkert tilberedt .

 
25-03-2023

af Steen S

14 skønne dage på Puri Santrian.

Fik en fantastisk modtagelse, startede med at blive opgraderet til Santrian Club. Vi fik tilbudt at kunne benytte oprindelige værelse til et bad da opgraderede værelse ikke var klart endnu. Alle på hotelområdet var hjælpsomme og altid smilende. Smukke omgivelser på hotelområdet. Ansatte var alle meget service orienteret. Et fantastisk sted som jeg varmt kan anbefale, hvor vi gerne kommer igen.

 
20-03-2023

af 993carinah Hellerup, Danmark

Flot og rent

Flot hotel hvor man kan vælge mellem flere poolområder og stranden. Hotellet er meget velholdt og rent. Personalet er meget høflige og hjælpsomme. God morgenbuffet. Hotellet ligger tæt på gade med små butikker og gode restauranter. Man kan gå langs stranden på Strandpromenaden

 
05-11-2022

af Rejsendefraaarhus Århus, Danmark

Et flot og hyggeligt hotel med god service

Dette er et pænt hotel med rigtig god og venlig service, stort set hele vejen rundt, fra rengørings personale og restaurant til reception. Kun 2 af dem der står for fejning mm v pool området, var ikke særlig imødekommende når man spurgte om noget. Maden er rigtig god her, men også noget dyre end ude på gaden. Ligger helt ned til stranden, som er en fin og ren strand med liggestole. Vandet er rent. Desværre næsten ikke noget koralrev og fisk ud for hotellet. Vi borde på hotellen næsten 2 uger, med afstikker til bla Ubud. Der er 3 fine og rene pools her. Den ene kan dog kun bruges af gæster med Club værelser. Området omkring hotellet bliver holdt pænt og rent. Spa afdelingen var desværre lukket, hvilket vi ikke fik noget at vide om før vi var på hotellet. Værelset med egen indgang og lille terrasse med stole/ligge stole var pænt, og fint sort til 3 personer. Desværre var der altid fugtigt indenfor på værelset, på trods af aircon gik stort set hele tiden på middel varme/kulde. Så det lugtede lidt fugtigt hele tiden. Det viste sig også på vores sidste dag, at vores kufferter og tasker og noget af vores tøj som havde været i et skab var blevet meget muggent. Lidt ærgerlig afslutning, men ikke noget der ødelagde vores dejlige ferie her. Selve hotellet kommer vi gerne tilbage til, men ikke værelset

 
15-03-2020

af Gerthiebetak Gili Trawangan, Indonesien

Verdensklasse...intet mindre

Det her er så gennemført fantastisk at 5 stjerner ikke rækker. ALT spiller...100 % - intet absolut intet at sætte noget som helst på. Her er SÅ lækkert - her er så pænt og rent og alt er godt. Det kan være lidt svært at finde rundt - men så opleves der små lækre detaljer og smukke steder. Alle vegne mødes der smilede og imødekommende personale...alle vegne er der GOD service og smukt og grønt. Her kan man være i laaaaaang tid - så tøv ikke med at bestille værelse her :-) PS - morgenbuffeten er FANTASTISK :-)