2-værelses villa med privat pool

2-værelses villaer med privat pool har et et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Coffesso kaffemaskine. Bluetooth-højttalere. Der er et tv med internationale kanaler på hvert værelse. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. En afsidesliggende terrasse med en privat pool. Terrassen har loungemøbler og solstole samt en stige ned til poolen. Gennem en dør har du adgang til en delt River pool.

Værelsesstørrelse: Ca. 157 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng og en enkeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i en fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe og te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med adgang til pool

Dobbeltværelser med en dobbeltseng og en enkeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i en fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe og te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Terrasse og adgang til en delt pool. Terrassen er smal og har plads til to stole og et bord. Stige ned til den delte pool.

Værelsesstørrelse: Ca. 51 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.