Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

2296 bedømmelser
Meget godt
 
1321
Godt
 
587
Middel
 
184
Mindre godt
 
94
Dårligt
 
111

5 nyeste bedømmelser

02-08-2023

af 36henrikd Kongens Lyngby, Danmark

Internationelt og trygt hotel

En stort men skønt hotel med placering ved skøn sandstrand og med flere poolområder. Hotellet ligger i kæmpe parkområde i et restricted area. Indtil flere restauranter med meget venligt personale. Vi havde en kæmpe suite med smuk havudsigt.

 
08-10-2018

af beckmann_mikkel København, Danmark

Fint resort med gode pools - Nusa Dua er bare et rigtig kedeligt område.

Inaya er et rigtig fint resort, der er flotte infinity pools. Der er ikke så meget at sige om selve resortet, gode værelser, vi havde et med adgang til en lille lagunepool som vi delte med 5 andre værelser. Fin mad (dog lidt dyrt), og fine drikkevare. Minibaren bliver fyldt op med gratis vand og sodavand, rigtig fedt. Området omkring Inaya er generelt kedeligt, Bali Collection er hyggelig nok men ikke mere end det. Priserne er høje i Nusa Dua. Det minder en del om charterferier i Europa, ikke den store Bali oplevelse..

 
16-07-2018

af BiffKorn Esbjerg, Danmark

Fint, hvis du udelukkende ønsker et resort-ophold

INAYA Putri Bali er er fint hotel, dog er beliggenheden desværre meget dårlig, da hotellet ligger i et aflukket og sikret resort, som man ikke nemt kan forlade. Man ser intet af det "ægte" Nusa Dua eller Bali, men kun tilpassede resortsområder. Servicen er i top, dog virkede kaffemaskinen ikke på vores værelse og der var ikke mulighed for at ringe ned til receptionen. Der er ingen skilte på gangene, som beder gæsterne på de gængse sprog om at tie stille på gangene og vise almindelig hensyn, hvilket ødelægger ens nattesøvn, hvis man ikke har ørepropper. Meget højlydte kinesere. Stranden er lækker. Morgenmaden er rigtig god. Snarere 4 end 5 stjerner efter vores mening.

 
18-06-2024

af Mikamusher Frankrig

Idéal pour des vacances ou lune de miel

Le lieu reste en apparence paradisiaque mais la plage et plein de plastique la piscine et les sanitaires sont toujours nickel par contre les chambres delux sont mal insonorisé mais spacieuses et toute équipé les restaurants rien à dire toute été parfait il y a énormément de choix et la qualité était au rdv il mérite ces 5 étoiles

 
28-05-2024

af letizia55 Rom, Italien

Buona struttura turistica

Bella struttura ad impronta strettamente turistica con elegante reception. Le camere situate in blocchi sono confortevoli con piccolo balcone; merita il bagno con vasca scenografica e ben attrezzato. Accesso alla spiaggia comodo con punti ristoro. Buona la prima colazione. Personale gentile, disponibile; è possibile prenotare con facilità auto con conducente per escursioni a Bali. Sono stata solo una notte comunque il soggiorno è stato soddisfacente.