Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 94 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Niriides består af fem bygninger, der klatrer op ad en skråning med udsigt mod havet. Om dagen kan du nyde et let måltid og noget at drikke på den dejlige terrasse, mens du nyder udsigten. Morgenmadsbuffeten (der indgår i prisen) indeholder lokalproducerede og hjemmedyrkede produkter.

Hotellet har ingen pool, men tværs over vejen ligger Nimborio Beach, der er en stenstrand. Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften, ca. kl. 08.00-23.00. Gratis parkering. Ca. 3,4 km til havnen i Symi. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Lokaltrafik, der til tider kan være intensiv.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden.

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Opera House

Opera House er en hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser med gåafstand til Symi by med taverner, supermarkeder og den hyggelige havnepromenade.

Nireus

Et af Symis bedre hoteller lige ved havnepromenaden hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergvæggene. Du er nær taverner, shopping og i gåafstand til stranden. Søger du det der ekstra, skal du vælge et værelse med havudsigt.

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.