Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Freden, udsigten, venligt personale samt kultiverede gæster
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 3,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Niriides består af fem bygninger, der klatrer op ad en skråning med udsigt mod havet. Om dagen kan du nyde et let måltid og noget at drikke på den dejlige terrasse, mens du nyder udsigten. Morgenmadsbuffeten (der indgår i prisen) indeholder lokalproducerede og hjemmedyrkede produkter.

Hotellet har ingen pool, men tværs over vejen ligger Nimborio Beach, der er en stenstrand. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben ca. fra kl. 08.00-23.00. Parkering. Ca. 3,4 km til havnen i Symi. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Lokaltrafik, der til tider kan være intensiv.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.

Nireus

På Hotel Nireus bor du lige ved havnepromenaden i Symi by, hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergskråningerne. Det er gåafstand til stranden, lokale taverner og shopping. Hvis du ønsker det lille ekstra, så vælg et værelse med havudsigt!