Oniro Skiathos

Hotel Oniro Skiathos ligger i fredelige omgivelser på en bakke over badebugten Vasilias. Her venter en skøn ferie, og gå ikke glip af et besøg i restauranten, som serverer veltilberedte græske retter. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over havet.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rengøringen poolen og maden i cafeen om aftenen og det lå smukt
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Oniro Skiathos ligger i det rolige område af Vasilias, mellem Megali Ammos og Achladies. Her findes poolområde med en fantastisk udsigt over havet. Pool med børnesektion. Solstole og parasoller. Nær poolen ligger hotellets restaurant og bar, som byder på velsmagende retter og forfriskende drinks.

Gratis transport mellem hotellet og busstoppested 8 (Mikros Vasillias Beach) og ind til byen, 7 gange om dagen, 7 dage om ugen fra kl. 11.00 til 23.00. Ved stoppested 8 kan du tage direkte til stranden eller skifte til den lokale bus for at tage til en af de andre strande på øen. (Der er begrænsede pladser, så book din plads i receptionen).

Gratis wifi på hele hotellet. Mange niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Ca. 2 kilometer til nærmeste minimarked. Forbindelser med lokal bus og taxabåd til Skiathos by er tilgængelige på henholdsvis stranden og hovedvejen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 08.00 - 11.00.

Vær opmærksom på

Det er ikke muligt at booke familieværelser i sommeren 2025.

Alle hoteller i Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde din ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Kassandra Bay Suites & Spa

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-resort, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.