1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spisepladsen er på balkon/terrassen. Tv med satellitkanaler. Aircondition mod betaling. Gratis deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon i stueplan eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejligheder superior

1-værelses lejligheder superior med to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spisepladsen er på balkonen. Tv. Gratis deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt og nogle med udsigt mod Skiathos by.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

1-værelses lejligheder superior i etage

1-værelses lejligheder superior i etage med en dobbeltseng på øverste etage/soveloftet. Kombineret minikøkken og opholdsrum på nederste etage. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Ekstra opredning i sovesofa eller ordinær seng. Tv på begge etager. Gratis deponering og aircondition. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage, hvor nogle lejligheder har en dør mellem etagerne. En dobbeltseng eller to enkeltsenge på øverste etage/soveloftet og to separate senge på nederste etage. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spisepladsen er på balkon/terrassen. Tv. Gratis deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.