Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den hyggelige stemning som værtsfamilien skabte
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 85 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vontzos ligger i et grønt og fredligt område med blomstrende træer kun 100 meter fra sandstranden Achladies. På sandstranden findes flere restauranter, og det er muligt at leje solstole. Der er også mulighed for at tage en taxibåd til Skiathos by og den gamle havn.

Hotellets restaurant Rose Garden tilbyder traditionel hjemmelavet mad til frokost og middag. Enkel morgenmadsbuffet indgår. På hotellet findes også en bar og en café.

Gratis wifi på store dele af hotellet. Deponering i receptionen mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotellet.

Stranden Vassilias når du på ca. 15 minutter og Megali Ammos ligger ca. 20 minutters gang væk. Der ligger to supermarkeder i området. Busholdeplads ligger ca. 100 meter væk der kan tage dig til Skiathos by og den berømte strand i Koukounaries. Skiathos by og Skiathos lufthavn ligger ca. 4 kilometer/10 minutters kørsel derfra.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 8.00-10.00.

Alle hoteller i Achladies

Azzurro

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært lejlighedshotel, der tilbyder en dejlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder, der alle tilbyder wifi og hel eller delvis havudsigt. Havet findes kun en kort gåtur væk. Til sommeren 2024 er der pænt indrettede og renoverede lejligheder.

Esperides Beach Skiathos

På Hotel Esperides Beach Skiathos bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos er smukt beliggende få minutters gang fra den fine sandstrand i Achladies og med udsigt over bjergene og olivenlundene. Det tilbyder et afslappende ophold i smukke omgivelser med et dejligt poolområde.