Esperides Beach Skiathos

På Hotel Esperides Beach Skiathos bor du lige ved den fine og populære strand Achladies, der er omgivet af taverner, barer og vandsportsmuligheder. Fra stranden går der taxibåde til Skiathos by.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperides Beach Skiathos er et dejligt strandhotel med restaurant, bar og et poolområde med solstole. Solstole på stranden er mod betaling. Ved stranden er der desuden også taverner og snackbarer.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor du spiser morgenmad og middag indendørs eller på terrassen med skøn udsigt over haven. Poolen serverer drikkevarer, snacks samt lettere frokostretter.

Tennisbane mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Deponering i receptionen mod betaling. Ca. 100 m til mindre centrum og nærmeste minimarked. Gode busforbindelser og bådtaxi en gang hver halve time i højsæsonen til Skiathos by (ca. 4,5 km væk). Receptionen har åben døgnet rundt. Gennemkørselstrafik. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 m fra hotellet, bagagen transporteres separat.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmad og middag)

Morgenmaden serveres fra kl. 07.00 til 10.00. Middagen serveres fra kl. 19.00-22.00. I maj serveres der middag indtil kl. 21.30.

Alle hoteller i Achladies

Azzurro

Azzurro er et fint og familiært lejlighedshotel i Achladies beliggende på en bakke med en flot udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet har et dejligt poolområde velegnet til alle aldre og i omgivelserne finder du gamle knudrede oliventræer. Fra hotellet har du gåafstand til Vassilias og Achladies strande.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiedrevet hotel på øen Skiathos. Hotellet ligger i et fredeligt område blandt frodige blomster og træer lige ned til sandstranden Achladies.

Villa Youla

Nær centrum af Achladies på Skiathos ligger dette lille, familiedrevne lejlighedshotel Villa Youla. Her bor du få minutters gang fra stranden og cirka et kvarter i bil fra Skiathos by.

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et populært lejlighedshotel, der tilbyder en dejlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i lyse lejligheder, der alle tilbyder wifi og hel eller delvis havudsigt. Havet findes kun en kort gåtur væk. Til sommeren 2024 er der pænt indrettede og renoverede lejligheder.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos er smukt beliggende få minutters gang fra den fine sandstrand i Achladies og med udsigt over bjergene og olivenlundene. Det tilbyder et afslappende ophold i smukke omgivelser med et dejligt poolområde.