Værelsestyper

Dobbeltværelser

Lyse dobbeltværelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse, alle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser i bungalow med halvpension inkluderet

Dobbeltværelser i bungalow med halvpension. Dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller terrasse med hel eller delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser der består af to dobbeltværelser i bungalow med connecting door. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser superior

Pæne familie-værelser superior der består af to superior-værelser med connecting door. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning for to børn. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiter med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller terrasse med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller terrasse med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser i bungalow

Superior-værelser i bungalow med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.