Værelsestyper

Dobbeltværelser

Lyse dobbeltværelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse, alle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning for 2 børn i køjeseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Mindre dobbeltværelser

Lyse, mindre dobbeltværelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. El-kedel og minikøleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.