Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon med havudsigt eller terrasse med delvis havudsigt. Værelserne er beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab samt el-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 19-21 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse, Garden Wing

Dobbeltværelser, Garden Wing med balkon eller terrasse i stueplan, nogle med delvis havudsigt eller havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelserne kan bookes med halv- eller helpension.

Værelsesstørrelse: Ca. 21 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Familie-suite superior

Familie-suiter superior med terrasse med havudsigt. Værelserne består af to værelser i bungalow med connecting door. Et værelse med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Mulighed for yderligere en ekstra opredning i hvert værelse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab samt el-kedel med kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 64 kvm.
Antal personer: 3-6 personer.

Familie-værelse med 3 ord. senge

Familie-værelser med balkon med havudsigt eller terrasse med delvis havudsigt. Værelserne består af to dobbeltværelser, Garden Wing, der forbindes med en lille gang. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab samt el-kedel med kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 3-4 personer.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med balkon med havudsigt eller terrasse med delvis havudsigt. Værelserne er beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab samt el-kedel med kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse, Wing

Superior-værelser, Wing, med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab samt el-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser samt toilet. Terrasse med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.