Træning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyt medlem i vores Playitas-familie, et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for par, enlige rejsende og højtydende hobbymotionister. Her vælger du tempoet og kan træne så meget eller lidt, du vil. Og det bedste af det hele er, at de fleste aktiviteter indgår i rejsens pris. Læs mere om Sports Inclusive længere nede på siden.

Hotellet har et nybygget, veludstyret og flot fitnesscenter med frivægte, maskiner, cardiomaskiner og et stort strech-område. Vi tilbyder daglige træningsprogrammer; holdtræning, træningshold med instruktør såsom funktionel træning, yoga, danseklasser og meget mere. Nybygget udendørs fitnessområde (box) til crossfit træning/funktionel træning, som vi kalder WOD Box. Tre nybyggede padlebaner og to tennisbaner med coaching og holdspil. Vandsport såsom kajak og SUP (stand up paddle board). Landevejscykel eller gravel (mere info kommer snart). Der er tennisbaner og multicourt til 5-mod-5 fodbold og basketball. Der vil også være konkurrencer i løbet af ugen som fx aquathlon, ​​løb og ugens WOD-challenge.

Sivota Retreat - powered by Playitas er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget til at rumme motionister og eliter på alle niveauer.

Eksempel på ugeprogram


Mere om træningen på Sivota Retreat – powered by Playitas

Her kan læse mere om sport- og træningsudbuddet på Sivota Retreat – powered by Playitas.

Fitnesscenter

Her finder du et nybygget fitnesscenter beliggende i sin egen bygning. Rummet er fyldt med løbebånd, romaskiner, styrkemaskiner, Ski Erg og frivægte med et stort område til øvelser og stretch. Rummet har aircondition og er rummelig, og dagslys strømmer ind fra syd. På hotellet findes der også et indendørs studie.

 

 

Padel

Padel

Den populære ketsjersport padel har taget verden med storm! På hotellet tilbydes tre nybyggede baner man kan leje. Udstyr kan også lejes.
Holdtræning 1-2 timer pr. dag indgår, og der arrangeres også holdspil.

Vil du lære mere om padel? Læs mere her.
Sivota Retreat - powered by Playitas er et anbefalet padelhotel af Dansk Padel Forbund, DPF.

 

Holdtræning

På Sivota Retreat er der flere områder til holdtræning. En stor udendørs platform, beliggende i hjertet af området med enestående udsigt over Bella Vraka-stranden. En multicourt, også udendørs, til holdtræning i det fri er tilgængelig for de større grupper eller hold, hvor vi er mange. Der er også et lille træningsområde direkte ved siden af ​​det store, hvor vi kører mindre klasser "i skyggen under et træ". Vi kører holdtræningsprogrammer med instruktør til musik såvel som yoga og stretchklasser udendørs. Også på multicourt er der nogle gange holdtræningssessioner med instruktør til musik. Her spilles desuden fodbold og basketball. Multicourt kan bookes af grupper på ikke-skemalagte tidspunkter. Booking foretages i sportsbookingen. For de dage, hvor det er for varmt til at træne udenfor, eller hvis der skulle være regn, er der en indendørs hal til holdtræning. Vi har også et lille træningsområde til den lille gruppe eller virksomhed.

Aldersgrænsen for holdtræning, der kræver udstyr, er 15 år. Sammen med en voksen fra 12 år.

WOD Box

WOD Box er et udendørs fitnessområde, tilpasset til crossfit-træning, funktionel træning i grupper og andre former for træning for dem, der ønsker at træne udenfor i frisk luft, men med et tag over hovedet. Her træner vi både muskler, hjerte og lunger. Et vidunderligt sted, hvis du kan lide at give det lidt ekstra ud. WOD står for ”work out of the day”.

Tennis

Her findes to tennisbaner og underlaget er kunstgræs. Det er gratis at spille og låne udstyr (ketsjer og bolde), men banerne skal bookes i sportsbookingen. Holdtræning 1-2 timer hver dag indgår. Der er også mulighed for lektioner for både børn og voksne mod betaling.

Cykling

Sivota er en skjult perle i en cykelsammenhæng med gode og varierede ruter for både landevej, grus og MTB. Blandt rullende skråninger og grønne dale tilbydes mange behagelige ruter og alternative rutevalg til både landevej, MTB (hardtail) og gravel. Et nybygget cykelcenter med landevej/eller gravel (mere info kommer snart). Gravelcyklen beskrives simpelthen som en landevejscykel med lidt grovere dæk som standard. Du får det bedste fra begge verdener. Du kan både cykle hurtigt langs stier og grusveje og samtidig udfordre dig selv i mere avanceret terræn. Tag med på en arrangeret tur, kom forbi og fix cyklen, pump dækkene og tag en cykelkaffe, inden du tager afsted på en cykelrute.

Cykler kan lejes, og vi tilbyder guidede ture (social rides). Medbring dine egne sko og pedaler. Vi har SPD og flats, men altid rart at have sine egne ting. Hjelm er obligatorisk og er inkluderet i cykeludlejningen.
Det er også muligt at medbringe din egen cykel. Hvis du er en cyklist, kan du nemt tage din egen cykel med. Forudbestil din cykeltransport hos flyselskabet, og glem ikke at tilføje cykeltransport i bussen direkte i din reservation. Du pakker cyklen i en cykeltaske eller i en kasse fra cykelforhandleren.

Aldersgrænsen for de arrangerede cykelture er 16 år.

Wahoo Kickr Bike

Som veludstyret sportshotel tilbyder vi selvfølgelig dem som træner online til også at gøre det med os. På hotellet har vi en (1) Wahoo Kickr Bike med indbygget effektmåler, crème de la crème blandt indendørs træningscykler, den mest kraftfulde (i skrivende stund) og generelt den mest realistiske cykeloplevelse indendørs, som du kan koble dig på via Zwift eller anden virtuel træningsplatform.

 

Vandsport

Vandsport såsom SUP og kajak tilbydes på stranden. Bugten er beskyttet mod vinden, så vandet er normalt roligt i bugten mellem hotellet og Bella Vraka-stranden. Det er svært at finde et smukkere sted.
Vi tilbyder også vandski og wakeboarding (mod betaling).

Svømning

Uden for hotellet ligger Bella Vraka-stranden, og bugten tilbyder et paradis for open water-svømning. Bugten er beskyttet mod vinden, så vandet er normalt roligt i bugten mellem hotellet og Bella Vraka-stranden. Hotellet har badebroer, der er velegnede til at komme ud på åbent, krystalklart vand. Der er ca. 2 kilometers svømning rundt om øen, en anbefalet tur for dig, der kan lide open water-svømning.

Hvis du vil svømmetræne i pool, kan hotellets 20 meter lange pool bruges. Svømmetræn gerne om morgenen, da den i løbet af dagen benyttes af soldyrkerne.

Medbring svømmebriller og badehætte, svømmefødder og håndpadler. Et begrænset udvalg af svømmeudstyr er tilgængeligt på hotellet.

Sociale aktiviteter

Hver uge arrangeres der basketball, volleyballkampe, 5-mod-5-fodboldkampe og andre sjove og sociale sportsgrene.

Løb

Gode løbemuligheder på asfalt, grus eller stier. Løb gennem Sivota by, løb op ad bakke til hotellet, løb ud af havnepromenaden. Der findes flere udfordrende løberuter i området. Hvis du vil løbe på fladt terræn, skal du tage ned til byen.

Sportsbookingen

Her booker du tennisbaner, cykler eller køber tøj, du evt. har glemt at medbringe. 

Aldersgrænse i fitnessrummet er 15 år for at træne på egen hånd. Sammen med en voksen gælder fra 10 år. 

Indoor Cycling

Indoor cycling

Indoor cycling (spinning) indgår i Sports Inclusive.

Indoor cycling/spinning er for alle. Uanset om du vil køre pulstræning på egen hånd eller deltage på en af holdene. Du justerer selv modstanden, og klasserne tilpasses individuelt uanset om du er nybegynder eller trænet. Vores cykeltræning afholdes inden- eller udendørs afhængig af sæson. Vi har nye cykler fra danske Body Bikes SMART +.

Cyklerne er ergonomisk designet og kompatible med BODY BIKE Indoor Cycling-appen, som du kan downloade fra Google Play eller App Store. I appen kan du tilføje dine personlige indstillinger og oprette forbindelse til den cykel, du bruger. Via Bluetooth modtager du derefter løbende information om din præstation, kraft og puls under træningen. Hver cykel er udstyret med en USB-port, hvor du kan oplade din mobil, mens du træner, hvor energien kommer fra dine pedaler. Det hedder SMART Charge. Bæredygtighed i lille skala! Husk at medbringe dit eget USB-kabel.


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Her kan du se. hvad der indgår i Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas.

Indgår i Sports Inclusive

Holdtræning og træning med instruktør
Fitnesscenter. Nybygget og veludstyret med maskiner, cardiomaskiner, frie vægte
Udendørs fitness (WOD box/crossfit box)
Yoga
Padel (holdcoaching 1-2 timer/dag)
Tennis (holdcoaching 1-2 timer/dag) + bane og udstyr
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Løb (løberuter, kort mm.)
Cykelture med instruktør (MTB, landevejs og gravel)
Indoor Cycling (spin)
Wahoo Kickr Bike
Multicourt (for holdtræning, 5-5 fodbold, basket mm.)
Open Water svømning (på egen hånd)

 

Mod betaling

Padel (baneleje + udstyr og personlig træner)
Cykelleje dag/uge (landevej og gravel)
Vandski & Wakeboard
Spa/wellness center (behandlinger)
Svømmetræning (personlig træner)
Tennis (personlig træner)
Personlig træning
Sport Aldersgrænse Kommentar
Cykelaktiviteter 18 år 13-17 år i selskab med en voksen.
Holdtræning & WOD box 15 år 12-14 år i selskab med en voksen.
Fitnesscenter 15 år 12-14 år i selskab med en voksen.
Tennis & Padel 15 år 12-14 år i selskab med en voksen ved holdtræning. Ingen aldersgrænse i egen gruppe. 
Wakeboard & vandski 15 år 8-14 år kun i selskab med en voksen, eller efter vurdering af instruktør.
Kajak & Stand Up Padel (SUP) 15 år 8-14 år kun i selskab med en voksen.
Sociale aktiviteter/sport Tilpasset Tilpasses efter hotellets gæster, så der er et varieret udbud for både børn og voksne.

 

Book træningsrejse, grupperejse eller lejr

Sivota Retreat – powered by Playitas er et perfekt hotel for dig, der ønsker at træne og forbedre formen. Book din træningsrejse, træningslejr, løberejse, klubrejse, vennegruppe eller træningscenter. Hvis du ønsker hjælp til din booking eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Telefon: 35 20 19 00 
Generelle spørgsmål: sports@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For bookingforespørgsler via mail bedes du sende kontaktoplysninger, navn og alder.

 

Sivota Retreat – powered by Playitas bliver Svensk Olympic Camp

Fra maj 2021 vil vi sammen med SOK - den svenske olympiske komité arrangere en olympisk lejr for fremtidige potentielle olympiske hold til de olympiske vinterlege i Beijing. Olympic Camp er en forberedende lejr, hvor hele det tilsigtede hold deltager - aktive og trænere, fysioterapeuter, diætister og administration. Sivota Retreat - powered by Playitas bliver udstyret, så hotellet kan opretholde en høj olympisk træningsstandard, hvilket betyder, at vores gæster efter lejren vil være i stand til at træne med ekstra godt udstyr til styrke og fysik.