Træning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyt medlem i vores Playitas-familie, et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for par, enlige rejsende og højtydende hobbymotionister. Her vælger du tempoet og kan træne så meget eller lidt, du vil. Og det bedste af det hele er, at de fleste aktiviteter indgår i rejsens pris. Læs mere om Sports Inclusive længere nede på siden.

Hotellet har et nybygget, veludstyret og flot fitnesscenter med frivægte, maskiner, cardiomaskiner og et stort strech-område. Vi tilbyder daglige træningsprogrammer; holdtræning, træningshold med instruktør såsom funktionel træning, yoga, danseklasser og meget mere. Nybygget udendørs fitnessområde (box) til crossfit træning/funktionel træning, som vi kalder WOD Box. Tre nybyggede padlebaner og to tennisbaner med coaching og holdspil. Vandsport såsom kajak og SUP (stand up paddle board). Landevejscykel eller gravel (mere info kommer snart). Der er tennisbaner og multicourt til 5-mod-5 fodbold og basketball. Der vil også være konkurrencer i løbet af ugen som fx aquathlon, ​​løb og ugens WOD-challenge.

Sivota Retreat - powered by Playitas er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget til at rumme motionister og eliter på alle niveauer.


 

 

Sivota Retreat – powered by Playitas bliver Svensk Olympic Camp

I maj 2021 vil vi sammen med SOK - den svenske olympiske komité arrangere en olympisk lejr for fremtidige potentielle olympiske hold til de olympiske vinterlege i Beijing. Olympic Camp er en forberedende lejr, hvor hele det tilsigtede hold deltager - aktive og trænere, fysioterapeuter, diætister og administration. Sivota Retreat - powered by Playitas bliver udstyret, så hotellet kan opretholde en høj olympisk træningsstandard, hvilket betyder, at vores gæster efter lejren vil være i stand til at træne med ekstra godt udstyr til styrke og fysik.


Mere om træningen på Sivota Retreat – powered by Playitas

Her kan læse mere om sport- og træningsudbudet på Sivota Retreat – powered by Playitas.

Fitnesscenter

Padel

Padel

Holdtræning

WOD Box

Tennis

Cykling

Vandsport

Svømning

Sociale aktiviteter

Løb

Sportsbookingen

Indoor Cycling

Indoor cycling


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Her kan du se. hvad der indgår i Sports Inclusive på Sivota Retreat - powered by Playitas.

Indgår i Sports Inclusive

Holdtræning og træning med instruktør
Fitnesscenter. Nybygget og veludstyret med maskiner, cardiomaskiner, frivægte
Udendørs fitness (WOD box/crossfit box)
Yoga
Padel (holdcoaching 1-2 timer/dag)
Tennis (holdcoaching 1-2 timer/dag) + bane og udstyr
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Løb (løberuter, kort mm.)
Cykelture med instruktør (MTB, landevejs og gravel)
Indoor Cycling (spin)
Multicourt (for holdtræning, 5-5 fodbold, basket mm.)
Open Water svømning (på egen hånd)

 

Mod betaling

Padel (baneleje og udstyr)
Cykelleje dag/uge (landevej og gravel)
Vandski & Wakeboard
Spa/wellness center (behandlinger)
Svømmetræning (PT)
Tennis (PT)
Personlig træning

Book træningsrejse, grupperejse eller lejr

Sivota Retreat – powered by Playitas er et perfekt hotel for dig, der ønsker at træne og forbedre formen. Book din træningsrejse, træningslejr, løberejse, klubrejse, vennegruppe eller træningscenter. Hvis du ønsker hjælp til din booking eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Telefon: 35 20 19 00 
Generelle spørgsmål: sports@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For bookingsforespørgsler via mail bedes du sende kontaktoplysninger, navn og alder.