Mega Ammos

apollo mondo local

  • • Nær stranden
  • • Naturskønne omgivelser
  • • Apollo Mondo Local-hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mega Ammos er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger nær en af Sivotas bedstre strande. Her er du omgivet af oliventræer og har smuk udsigt. Høj kundetilfredshed i kombination med en varm og personlig atmosfære gør, at Mega Ammos er et medlem af vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hyggeligt familiehotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 89 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Mega Ammos består af en mindre hovedbygning samt flere bungalower beliggende på en skråning ned mod kysten i Sivota.

Forfriskende dyp i både pool og hav
På hotellet findes poolområde med en separat lille børnepool. Solstole og parasoller. Solstole og parasoller på Mega Ammos-stranden mod betaling. Stranden består af sand, grus og sten. Vandet er krystalklart og det bliver hurtigt dybt.

Mad og drikke
Hotellet har en poolbar og en a la carte-restaurant med traditionelle græske retter. Du kan gå ad en lille hyggelig gangsti ned til tavernen, som ligger på stranden.

Træning og velvære
Mindre fitnessrum der gratis kan benyttes.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Lille legeplads. Gennemkørselstrafik. Lyd fra hovedgaden kan virke forstyrrende i visse værelser. Niveauforskelle på hotelområdet.

Oplev omgivelserne
Du kan gå til Sivota på ca. 30 minutter. Det der tidligere var en lille fiskerby er i dag blevet til en eksklusiv ferieby. Yachter og sejlbåde ligger side om side i havnen, der er flere lækre restauranter at vælge mellem.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middag)

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Sivota

Hotel Sivota

Hotel Sivota ligger ud til hovedgaden i Sivota nær den hyggelige havn med restauranter og barer. På hotellet er der et poolområde og en græsk restaurant, hvor I kan sidde udendørs med udsigt til haven og poolen. Til sommer 2023 er Apollos værelser på hotellet renoverede.

Costa Smeralda

Det smukke hotel Costa Smeralda er beliggende på en skråning med havudsigt fra saltvandspoolen. Her findes en klippestrand nær hotellet og der er gåafstand til Sivotas havn med shopping og barer.

Mikros Paradisos

På Mikros Paradisos i Sivota mødes du af en familiær stemning og et venligt personale. Hotellet er et lille paradis, hvor du er omgivet af en skøn have med bl.a. oliventræer. En lille sti leder dig ned til den lange Mega Ammos-strand - perfekt til dig, der ønsker at bo nær havet i rolige og smukke omgivelser.

Albatros (Sivota)

Hotel Albatros er beliggende i rolige omgivelser blandt olivenlunde i udkanten af Sivota. Her kan du slappe af ved poolen eller gå ned til en af de små strande, som ligger i nærheden. Om aftenen anbefaler vi, at du går ind til havnen i Sivota, hvor der er restauranter og barer og en fantastisk solnedgang.

Isola Verde

I hjertet af det uberørte Epirus-område i byen Sivota med sin dramatiske kyststrækning, krystalklare badevand, bjergbyer og en lang historie ligger vores første Apollo Mondo Boutique-hotel. Isola Verde er et hotel med høj komfort, design og oplevelser. Naturen er storslået med smukke og frodige udsigter.

Villa Marie

På Villa Marie starter du dagen med en god morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen for siden at afslutte aftenen i hotelbaren. Hotellet er charmerende og værdsat for sit imødekommende personale og den unikke atmosfære. Vil du opleve hyggelige Sivota, så ligger havnen i gåafstand fra hotellet.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland. Hotellet er perfekt for dig, der vil kombinere en afslappende ferie i naturskønne og uberørte omgivelser med et bredt udbud af sport og træning. Her kan du cykle i bjergene, spille padeltennis eller tennis eller besøge fitnessrummet, der er udstyret efter olympisk standard. Der er også mulighed for at padle i kajak, vade til Bella Vraka-stranden eller opleve grotter fra dit stand-up paddleboard eller en båd. Desuden er der hver dag adgang til hotellets forskellige træningshold og yoga.

Lango Luxury Living

Lango Luxury Living er et komfortabelt og dejligt hotel ikke langt fra centrum af Sivota. Her bor du i dobbeltværelser med pooladgang eller familie-værelser og har gåafstand til Zeri Beach for en svømmetur.