Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 618 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
De mange sportsfaciliteter
-
Der var meget lydt,gamle døre, der lukkede lys og lyd ind i værelset. Og er skybrud betød vand på gulvet fra utætte altandøre og vand, der dryppede ned fra loftet i flere værrlser

Bekræftet køb : 2021-10-26


5 ud af 10

+
-
værelserne er for slidte - vi boede 3 i et stort værelse og der var ikke nok opbevaring/knager m.m. til vores tøj. Der manglede stole/glas og kopper til 3 personer. Der manglede et tørrestativ på balkonen. Badeværelset var fugtigt og meget slidt. Restauranten var støjende, ikke hyggeligt at spise der.

Bekræftet køb : 2021-10-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


8 ud af 10

+
Maden var super og personalet også
-
Værelset var meget lille og lille balkon også. Kunne virke lidt klemt men på den anden side brugte vi det ikke så meget men på regnvejrsdage var det trangt

Bekræftet køb : 2021-10-25


8 ud af 10

+
Beliggenheden med fantastisk udsigt
-
Elevatorer! De høje trin på de mange trapper gjorde det besværligt at bevæge sig rundt.

Bekræftet køb : 2021-10-25


9 ud af 10

+
Udsigten fra værelser, det hyggelige barområde, poolen
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


8 ud af 10

+
God standard, god mad og super venligt personale
-
Opvarm poolen. Den er simpelthen for kold, hvilket medførte at ingen benyttede den. Der kunne godt være lidt mere seriøsitet fra undervisernes side på holdene

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
Beliggenheden, maden og det ualmindelig servicemindede personale. Og alt det andet...
-
Det ville være skønt at få en flaske flaskevand til hvert måltid i stedet for de flasker med vandhanevand, som personalet sætter på bordet. Ved godt det er en lille ting, men vandet smager ikke godt, så man har ikke rigtig lyst at drikke mere end højest nødvendigt af det. Og det føles som at fornærme tjenerne at bede om flaskevand. Net over paddle-tennis banerne ville være godt - vi mistede nogle bolde ud over skrænten :-)

Bekræftet køb : 2021-10-25


8 ud af 10

+
Gode aktivitetsmuligheder såsom padeltennis, fitness, vandsport aktiviteter etc. samt imødekommende personale.
-
WIFI fungererede af helvede til, og stort set ingen dækning på værelserne. Lidt af et problem når man har børn med samt man kan ikke sidde og arbejde, med mindre man satte sig ned i barområdet, hvilke ikke er at foretrække til TEAMS møder ;-) Så se og få investerede i ordentlig WIFI udstyr inden 2022 sæsonen! Virker lidt småligt at man skal betale ekstra EUR 30 for at leje en padeltennis bane, når man lige har betalt over 40.000 for en ferie! Især når kajakker, cykler holdtræning etc. er gratis. Det er fair nok det koster penge og stå på vandski!

Bekræftet køb : 2021-10-25


9 ud af 10

+
De naturskønne omgivelser
-
Bare en stol og et bord på værelset kunne gøre underværker i regnvejr. Værelset var meget fugtigt og alt tøj var fugtigt da vi skulle rejse (også det der lå i skabet)

Bekræftet køb : 2021-10-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

732 bedømmelser
Meget godt
 
517
Godt
 
161
Middel
 
40
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

15-09-2021

af 536lailam

Fantastisk hotel i de smukkeste omgivelser

Super dejligt hotel med fantastisk personale, instruktører og beliggenhed. Mange spændende aktiviteter, for gæster på alle niveauer, rigtig gode instruktører. Rigtig god mad, stort udvalg, lækre råvarer.

 
24-08-2021

af hellek606 Viborg, Danmark

Fantastisk hotel i de skønneste omgivelser

Har tilbragt 8 dage på dette fantastiske hotel. Den skønneste udsigt fra alle hjørner af hotellets område. Rent,pænt og i rolige omgivelser. Dejligt afvekslende mad og god betjening. Vi er et par i 50`erne som gerne vil røre os, og det fik vi fin mulighed for. Vi deltog i padel tennis med god svensk instruktør. Deltog i 4 skønne arrangerede kajakture som gik til de nærliggende strande, grotter og Blå Lagune. Selvom vi var nybegyndere var det ingen problem at være med. Søde engelsktalende instruktører som hjalp os godt på vej. Ingen håndklæderæs ved poolen. Der var altid plads. Til gengæld kunne solvogne på harbour være optaget i timevis uden at blive brugt. Den del kan forbedres.

 
02-08-2021

af lomholt88

Vanvittig smuk beliggenhed

Lige hjemvendt fra en fantastisk ferie. Dette var min første gang på fastlandet, og det skuffede ikke, hverken hotel eller beliggenhed. Smukt sted, hvor mad og service var i top, vi have tilkøbt morgenmad hjemmefra, men endte med at tilkøbe frokost og det skuffede ikke. Alt personale var søde, og venlige til at hjælpe, og gjorde opholdet endnu bedre. En ekstra gode, som vi brugte meget var muligheden for at låne SUB og kajakker, dette var så fedt, og der var god guidning, samt instruktion til dette. Vi boede i bungalows, og det var så fantastisk, smuk udsigt, og i niveau med bar og restaurant, det eneste "minus" var at der var for varmt at sidde om eftermiddagen. pga solen. Bestemt ikke min sidste rejse der til.

 
28-07-2019

af pbc111 Juelsminde, Danmark

Konge hotel

Det er bare et mega fedt hotel. Der er 120 forskellige aktiviter, lige fra kajak til vandski. Man kan prøve 2 forskellige tur gratis med instruktør, og der efter koster det. Men gratis og låne kajakker og tennisbaner med mere. Hvis man ik vil have instruktør med. Finde værelser og så findes der bare ikke mange hoteller med sådan en udsigt. Maden var super lækker, og pænt ren. Vil rigtig gerne tilbage. Lille minus, ligger på bjerg top, og mange trapper. Ik for dårlig gående

 
29-08-2018

af Bjarne O København, Danmark

Fantastisk beliggenhed

Er netop hjemvendt efter 14 dages ophold på Neilson Retreat Beachclub. Et utrolig dejligt hotel beliggende i helt fantastiske omgivelser på en bjergskråning, lige ned til den populære Bella Vraka strand. Personalet på hotellet er opmærksomme, flinke og behagelige og taler alle engelsk. Der er mange gratis aktiviteter. Vi havde stor fornøjelse af at sejle i kajakker og køre på mountainbike. Men man kan også deltage på en masse hold, spille tennis, få svømmeundervisning, dyrke yoga og meget mere. Stedet egner sig dog ikke til gangbesværede, da der er mange trapper for at komme til poolen og til havet. Syvota er ikke nogen stor by, men den er hyggelig og har gode spisesteder. Der er mulighed for gode udflugter. F.eks. kan en tur til Meteora-klostrene varmt anbefales. Maden var alsidig og god, så det gør ikke noget med lidt trappemotion. Stedet kan varmt anbefales.