Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 1430 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Fantastisk at alle aktiviteter er inkluderet, også der hvor der skal bruges udstyr som SUP, kajak og cykel for at nævne nogle!
-
Cykelshoppen var lukket mandag og der var relativt få guidet ture grundet personalemangel

Bekræftet køb : 2023-09-19


9 ud af 10

+
Beliggenhed og mad.
-
Ingen padeltræning, da vi bestilte var der padeltræning og det kostede intet at bookede en tennisbane(nu var prisen eur 10 pr time). Der stod også, at et playitas hotel er første stop og sidste afhentning. Det var modsat 🤷🏻‍♂️

Bekræftet køb : 2023-09-18


9 ud af 10

+
-
Der manglede kajakhold. Kunne godt have været mere end en gang om ugen.

Bekræftet køb : 2023-09-18


8 ud af 10

+
Det var et super godt hotel, dog var der rigtig mange trapper som i rigtig mange.
-
Klorvand til aftensmad, smagte meget af klor. Den holdplan som var lagt op til eksempel var desværre overhovedet ikke det der var i uge 37, det var vel knap det halve, det var lidt skuffende. Kom efter blandt andet for yoga, og det var der kun 30 min. af. hver dag, der står flere typer yoga blandt andet, det var der intet af. Flere kajakturer, der var en kajaktur for 15 stk. i en hel uge, cykelturer med guide og at man måtte sejle rundt med evt. redningsveste længere end en time. Bedre booking system enten via app eller andet, så man ikke skulle stå i kø. Lidt synd at tennisbaner og paddeltennis stod tom om aften pga. prisen.

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
God udsigt og dejligt og rent hotel.
-
Havde ikke forstået hjemmefra at det kostede 20 euro at leje tennis- eller padel baner uden for social timen. Synes det er ærgerligt at der står tomme baner stort set det meste af tiden. Især om aftenen hvor temperaturen er aller bedst at spille i. Det var lidt i øv opdagelse. Kunne man ikke læse nogen steder hjemmefra. Fornemmede at yogahold mv. var lidt på lav mandskab.

Bekræftet køb : 2023-09-18


9 ud af 10

+
Det var helt fantastisk! Der er ustyrligt smukt, og ALT personale var bare så søde, hjælpsomme og imødekommende. Vi havde en skøn uge med masser af crossfit og timer på, ved og i det krystalklare vand - SÅ fedt med gratis udlån af havkajakker og SUP-boards! Og maden! Den var lækker😊Klart det bedste Playitas-hotel vi har besøgt! Vi kommer igen✌️
-
Mindre detalje: Guiderne glemte at fortælle, at der kun er mulighed for køb af mad INDEN check-in i den lillebitte lufthavn. Flyveturen blev lidt lang uden aftensmad.....

Bekræftet køb : 2023-09-18


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-18


7 ud af 10

+
Beliggenhed, sportsfaciliteter og værelser
-
Der var ikke room service og mange steder var lidt sterile og øde. Jeg savnede også mulighed for room service

Bekræftet køb : 2023-09-18


8 ud af 10

+
Beliggenhed fantastiskt
-
Senge, pool

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
Kombination af fantastisk service lækkert mad og super beliggenhed især strand vand 😎
-
Gerne flere fittnesshold

Bekræftet køb : 2023-09-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

754 bedømmelser
Meget godt
 
532
Godt
 
164
Middel
 
43
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

22-08-2023

af ninas800 Svendborg, Danmark

Sportshotel eller familieferie?

Vi valgte Sivota pga mulighed for at ro kajak. Så billeder af havkajakker, men virkeligheden var mulighed for at låne en sit on a top kajak en time i begrænset ro område. Det har intet med sport og træningsmulighed at gøre. Forespurgt på udlåningssted var besked, at alle skulle have mulighed for at prøve. Derfor er det falsk reklame, at reklamere med Sivota retreats som sportshotel. Men området er smukt og garden village lejlighederne er nye og pæne. Vi kommer dog ikke igen og vil kraftigt overveje om vi vil bruge apollos sports koncept igen.

 
17-07-2023

af Margit Riis H Bornholm, Danmark

Helt igennem fantastisk

Det vildeste sportshotel. Masser af aktiviteter man kan melde sig til. Fx yoga, spinning, cirkeltræning, fitness center, padeltennis og mange mange flere. Lækreste mad, kæmpe udvalg af alt hvad man kan tænke sig. Vi havde bestilt halv pension men ændrede det til fuld pension, pga. den lækre mad. Masser af personale, lækkert og rent overalt. Det kan kun anbefales og vi kommer helt sikkert igen.

 
31-07-2022

af 980anders_ Åbyhøj, Danmark

Lækkert sportshotel

Vi besøgte hotellet 4 personer. Idrætsudstyr og anlæg er opdateret og i top. Cykelafdelingen er virkelig god med en række gode ruter i området. Aktiviteter som f.eks. yoga fungerer virkelig godt. Personalet er venligt og hjælpsomt. Værelser og rengøring helt i top. God pool og adgangen til bugten via badebro er virkelig klasse. Vandaktiviteter er rigtig gode. Eneste minus er begrænset udbud af spisemulighed på stedet, da der kun udbydes buffet og kedelig sandwich eller salat i poolbaren. Til gengæld er der mange gode restauranter i byen, der dog ligger på den anden side af en seriøs bakke. Men alt i alt en stor anbefaling.

 
15-09-2021

af 536lailam Ebeltoft, Danmark

Fantastisk hotel i de smukkeste omgivelser

Super dejligt hotel med fantastisk personale, instruktører og beliggenhed. Mange spændende aktiviteter, for gæster på alle niveauer, rigtig gode instruktører. Rigtig god mad, stort udvalg, lækre råvarer.

 
24-08-2021

af hellek606 Viborg, Danmark

Fantastisk hotel i de skønneste omgivelser

Har tilbragt 8 dage på dette fantastiske hotel. Den skønneste udsigt fra alle hjørner af hotellets område. Rent,pænt og i rolige omgivelser. Dejligt afvekslende mad og god betjening. Vi er et par i 50`erne som gerne vil røre os, og det fik vi fin mulighed for. Vi deltog i padel tennis med god svensk instruktør. Deltog i 4 skønne arrangerede kajakture som gik til de nærliggende strande, grotter og Blå Lagune. Selvom vi var nybegyndere var det ingen problem at være med. Søde engelsktalende instruktører som hjalp os godt på vej. Ingen håndklæderæs ved poolen. Der var altid plads. Til gengæld kunne solvogne på harbour være optaget i timevis uden at blive brugt. Den del kan forbedres.