Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 1380 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Det var pænt indrettet. Det var gode str. værelse. Gode senge. Smuk placering og udsigt.
-
Det måtte godt værre en sports pool også 25-50 m. Og flere tider til hold der var eftertragtet.

Bekræftet køb : 2024-07-09


10 ud af 10

+
Det er fantastisk udsigt stort set lige meget hvor på hotellet man befinder sig. Der var et godt udvalg af aktiviteter og de var til at komme til uden (for megen) vente tid.
-
Der var ingen steder det ikke levede op til forventningerne. Vores børn, som er meget kræsne, var en smule utilfreds over menuen om aftenen.

Bekræftet køb : 2024-07-09


6 ud af 10

+
Naturen. Rent havvand. Området beliggenheden
-
Nedslidt.

Bekræftet køb : 2024-07-08


10 ud af 10

+
Udsigt Trænings faciliteter
-
Lidt på maden

Bekræftet køb : 2024-07-08


8 ud af 10

+
naturen omkring. virkelig et smukt sted, et helt lille paradis faktisk
-
værelset lugtede lidt, der var en fuglerede på vores altan med svaler der fløj ud og ind. dårlige møbler på altanen. meget blød seng som knirkede hver gang man vendte sig

Bekræftet køb : 2024-07-08


8 ud af 10

+
Der er en god atmosfære - venligt personale. Dejligt med nye og flere solsenge.... nogle flere kunne godt trænge til udskiftning.
-
Vi har tidligere kunne tappe vand fra beholdere rundt på hotellet - på drikkedunke som blev købt på hotellet. Det savnede vi, da der 1. er langt op til værelset for at hente koldt vand. 2. i den varme er der brug for meget vand. 3. når man dyrker al den motion har man brug for væske. Og fungere det ikke med drikkedunkene, så hellere opkræve lidt mere for værelset, så der er fri vand.

Bekræftet køb : 2024-07-08


8 ud af 10

+
Smuk beliggenhed og gode sports muligheder.
-
På hjemmesiden var alderskravet til cykel leje angivet til 12 år - I praksis var den 15 år og en skuffet 12 årig til følge.

Bekræftet køb : 2024-07-08


9 ud af 10

+
udsigten og området. fantastisk udsigt hver dag! søde mennesker omkring os (guider og ansatte). .... og ekstra dejligt, når man på hjemrejse dagen glemmer sin pung på værelset, hvorefter hotellet kontakter guiden som kontakter mig ved ankomst til lufthavnen.... men pungen blev sendt med næste bus mod lufthavnen og blev leveret til mig inden afgang! super service af Apollo guiderne..... og af hotellet;-) mange tak for det!!
-
vi som en familie på 4 med drenge på 16 og 18 år var på udflugt til Parga. Det var en super fin oplevelse, men vi kunne dog godt bruge at tidspunktet for udflugten hed 17 - 23 istedet, da byen blev vildt hyggeligt når mørket faldt på. samt at der på hotellet var en kajak tur rundt om øen om aftenen. nemmere at holde til varmen og så var der en anderledes aktivitet at gå efter. Men alt i alt, så er vi særdeles godt tilfredse med vores ferie.

Bekræftet køb : 2024-07-08


9 ud af 10

+
Virkelige mange gode tilbud om aktivitet samtidig med god mulighed for afslapning. Lækker strand og fantastisk udsigt
-

Bekræftet køb : 2024-07-08


7 ud af 10

+
Alt samlet og en synlig hotel manager Og at alt tilkøb kom på værelsesregning Sports guiderne var fantastiske og imødekommende
-
Sportsbooking system Liggestole ved vandet Ville gerne have de svenske guider til st tale engelsk på infomødet

Bekræftet køb : 2024-07-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

755 bedømmelser
Meget godt
 
535
Godt
 
162
Middel
 
43
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

01-07-2024

af Inspire44660651219 Odense, Danmark

Sivota Retreat vender vi tilbage til

Skønt sportshotel med fantastisk god beliggenhed og sportsfaciliteter. Restaurant med meget god og sund mad samt meget venlig betjening og personale som er meget opmærksom på gæsternes behov og restaurantens chef Besim som fik os til at føle os rigtig godt behandlet og meget velkomne. Vi kommer helt sikkert igen og kan anbefale stedet.

 
22-08-2023

af ninas800 Svendborg, Danmark

Sportshotel eller familieferie?

Vi valgte Sivota pga mulighed for at ro kajak. Så billeder af havkajakker, men virkeligheden var mulighed for at låne en sit on a top kajak en time i begrænset ro område. Det har intet med sport og træningsmulighed at gøre. Forespurgt på udlåningssted var besked, at alle skulle have mulighed for at prøve. Derfor er det falsk reklame, at reklamere med Sivota retreats som sportshotel. Men området er smukt og garden village lejlighederne er nye og pæne. Vi kommer dog ikke igen og vil kraftigt overveje om vi vil bruge apollos sports koncept igen.

 
17-07-2023

af Margit Riis H Bornholm, Danmark

Helt igennem fantastisk

Det vildeste sportshotel. Masser af aktiviteter man kan melde sig til. Fx yoga, spinning, cirkeltræning, fitness center, padeltennis og mange mange flere. Lækreste mad, kæmpe udvalg af alt hvad man kan tænke sig. Vi havde bestilt halv pension men ændrede det til fuld pension, pga. den lækre mad. Masser af personale, lækkert og rent overalt. Det kan kun anbefales og vi kommer helt sikkert igen.

 
31-07-2022

af 980anders_ Åbyhøj, Danmark

Lækkert sportshotel

Vi besøgte hotellet 4 personer. Idrætsudstyr og anlæg er opdateret og i top. Cykelafdelingen er virkelig god med en række gode ruter i området. Aktiviteter som f.eks. yoga fungerer virkelig godt. Personalet er venligt og hjælpsomt. Værelser og rengøring helt i top. God pool og adgangen til bugten via badebro er virkelig klasse. Vandaktiviteter er rigtig gode. Eneste minus er begrænset udbud af spisemulighed på stedet, da der kun udbydes buffet og kedelig sandwich eller salat i poolbaren. Til gengæld er der mange gode restauranter i byen, der dog ligger på den anden side af en seriøs bakke. Men alt i alt en stor anbefaling.

 
15-09-2021

af 536lailam Ebeltoft, Danmark

Fantastisk hotel i de smukkeste omgivelser

Super dejligt hotel med fantastisk personale, instruktører og beliggenhed. Mange spændende aktiviteter, for gæster på alle niveauer, rigtig gode instruktører. Rigtig god mad, stort udvalg, lækre råvarer.