Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 1095 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten og Maden
-
Ikke alle i personale staben var lige service-mindede - måske fordi det var sidste-uge-I-sæsonen, hvilket var svar og forklaring på mange ting. Hele sports-booking processen kunne godt opdateres. Apollo’s informationer kunne også tydeliggøres på hotellet. WI-FI virkede kun på sidste-dagen, hvor halvdelen af gæsterne var taget hjem.

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
Beliggenhed, stort udvalg af hold og sports muligheder.
-
Spisemuligheder den sidste dag på hotellet.

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed, gode og varierede aktiviteter
-
Wifi er problematisk

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
Udsigten og snorkle-mulighederne. God musik og dygtigt personale.
-
Der var en del ting på værelset, som var gået i stykker. Måske fordi de venter med alle ikke-akutte reperationer til vinterpausen? Der var en ødelagt lys-kontakt, sengens ene hjørne var revnet og toiletbrættet sad temmelig løst. Den eneste rigtige mangel på værelset var dog: Stikkontakter ved sengen. Man kunne ikke have sine telefoner ved senget, imens de var i lader. Det værste ved opholdet, som helhed: "gratis WiFi" var helt til grin. Det var SÅ dårligt, at man intet kunne bruge det til.

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
Smuk beliggenhed. For os ingen problemer med de mange trapper, men det vil være godt at skrive i beskrivelsen, at der er mange trapper rundt på området, og trapperne er ikke lige
-
Det bar lidt (meget) præg af, at det var sidste uge hotellet havde åbnet. Der var efter få dage få is at købe - og lille udvalg. Milkshake løb tør, smoothies løb tør. Det samme nogle af retterne i bar-menuen (til frokost). Igen bør dette oplyses

Bekræftet køb : 2023-10-24


7 ud af 10

+
Smuk beliggenhed
-
Vedligeholdelse af sportsfaciliteter og reduceret udbud af træningshold

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-24


10 ud af 10

+
Beliggenhed.
-
Skiltning til værelser og faciliteter kan forbedres. Bookingsystem til sportsfaciliteter er ringe. Foreslås omlagt til elektronisk løsning med app til telefon og tablet.

Bekræftet køb : 2023-10-23


8 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2023-10-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

753 bedømmelser
Meget godt
 
533
Godt
 
162
Middel
 
43
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

22-08-2023

af ninas800 Svendborg, Danmark

Sportshotel eller familieferie?

Vi valgte Sivota pga mulighed for at ro kajak. Så billeder af havkajakker, men virkeligheden var mulighed for at låne en sit on a top kajak en time i begrænset ro område. Det har intet med sport og træningsmulighed at gøre. Forespurgt på udlåningssted var besked, at alle skulle have mulighed for at prøve. Derfor er det falsk reklame, at reklamere med Sivota retreats som sportshotel. Men området er smukt og garden village lejlighederne er nye og pæne. Vi kommer dog ikke igen og vil kraftigt overveje om vi vil bruge apollos sports koncept igen.

 
17-07-2023

af Margit Riis H Bornholm, Danmark

Helt igennem fantastisk

Det vildeste sportshotel. Masser af aktiviteter man kan melde sig til. Fx yoga, spinning, cirkeltræning, fitness center, padeltennis og mange mange flere. Lækreste mad, kæmpe udvalg af alt hvad man kan tænke sig. Vi havde bestilt halv pension men ændrede det til fuld pension, pga. den lækre mad. Masser af personale, lækkert og rent overalt. Det kan kun anbefales og vi kommer helt sikkert igen.

 
31-07-2022

af 980anders_ Åbyhøj, Danmark

Lækkert sportshotel

Vi besøgte hotellet 4 personer. Idrætsudstyr og anlæg er opdateret og i top. Cykelafdelingen er virkelig god med en række gode ruter i området. Aktiviteter som f.eks. yoga fungerer virkelig godt. Personalet er venligt og hjælpsomt. Værelser og rengøring helt i top. God pool og adgangen til bugten via badebro er virkelig klasse. Vandaktiviteter er rigtig gode. Eneste minus er begrænset udbud af spisemulighed på stedet, da der kun udbydes buffet og kedelig sandwich eller salat i poolbaren. Til gengæld er der mange gode restauranter i byen, der dog ligger på den anden side af en seriøs bakke. Men alt i alt en stor anbefaling.

 
15-09-2021

af 536lailam Ebeltoft, Danmark

Fantastisk hotel i de smukkeste omgivelser

Super dejligt hotel med fantastisk personale, instruktører og beliggenhed. Mange spændende aktiviteter, for gæster på alle niveauer, rigtig gode instruktører. Rigtig god mad, stort udvalg, lækre råvarer.

 
24-08-2021

af hellek606 Viborg, Danmark

Fantastisk hotel i de skønneste omgivelser

Har tilbragt 8 dage på dette fantastiske hotel. Den skønneste udsigt fra alle hjørner af hotellets område. Rent,pænt og i rolige omgivelser. Dejligt afvekslende mad og god betjening. Vi er et par i 50`erne som gerne vil røre os, og det fik vi fin mulighed for. Vi deltog i padel tennis med god svensk instruktør. Deltog i 4 skønne arrangerede kajakture som gik til de nærliggende strande, grotter og Blå Lagune. Selvom vi var nybegyndere var det ingen problem at være med. Søde engelsktalende instruktører som hjalp os godt på vej. Ingen håndklæderæs ved poolen. Der var altid plads. Til gengæld kunne solvogne på harbour være optaget i timevis uden at blive brugt. Den del kan forbedres.