Isola Verde

apollo mondo boutique

 • • Boutique-hotel
 • • Elegante omgivelser
 • • Unik stemning

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

I hjertet af det uberørte Epirus-område i byen Sivota med sin dramatiske kyststrækning, krystalklare badevand, bjergbyer og en lang historie ligger vores første Apollo Mondo Boutique-hotel. Isola Verde er et hotel med høj komfort, design og oplevelser. Naturen er storslået med smukke og frodige udsigter. Alle Sivotas bugter kan prale af at have noget af Grækenlands bedste badevand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 1-2 personer. Dobbeltværelser på øvre etager for 1-2 personer. Dobbeltværelser på etage for 1-2 personer. Handicapvenlige dobbeltværelser med privat pool for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigt og egen pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 17 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Isola Verde er miljøet ægte og afslappet. Hotellets design og indretning er baseret på naturlige materialevalg – smukke træsorter, marmor og hvidmalet kalksten krydret med græske dufte og detaljer. Her er det enkelt og ægte. Hotellet tilstræber en rolig atmosfære og henvender sig til et voksent publikum og gæster over 14 år.

Kølende pools
På Isola Verde er der et lækkert poolområde med pool med solstole og parasoller. Poolhåndklæder er inkluderet. Trapper ned til poolen. Ønsker du at nyde din egen pool, kan der bookes dobbeltværelser med privat pool.

Mad med lokale smage
Isola Verdes restaurant er hjertet af hotellet. Her er kærligheden til græsk madkultur i centrum, og menuen er fyldt med traditionelle retter i et moderne twist. Køkkenet er primært baseret på lokale råvarer, ofte økologiske og lokalt producerede. Hotellet har restaurant og poolbar. Morgenbuffeten kombinerer et klassisk morgenmadsudvalg med græske elementer, lokale oste, græsk yoghurt og oliven. I løbet af dagen tilbydes enklere frokostretter og snacks i baren og restauranten. Mondo Meze, vores græske småretter, typisk for det græske køkken, serveres til både frokost og middag. Restauranten tilbyder en à la carte-menu om aftenen og en tre-retters menu fra det traditionelle græske køkken, med et moderne twist, for dem med halvpension. I vinkælderen er der lokale og internationale vine af høj kvalitet, nøje udvalgt som en smagskombination til restaurantens menuudvalg.

Sundhed og velvære
Start morgenen med yoga på hotellets fitnessplatform med udsigt over havet og bjergene. Træn sammen eller på egen hånd, du kan gøre i det veludstyrede fitnessrum. Hotellet har også en lille salon til pedicure, manicure, massage og andre behagelige behandlinger.

Inkluderet i Apollo Mondo Boutique på Isola Verde

 • Morgenyoga 5 dage om ugen
 • Træningstimer med veluddannede instruktører 5 dage om ugen
 • Adgang til fitnessrummet
 • Solsenge og parasoller ved poolen
 • Wifi på hele hotellet
 • Aircondition

Ikke Inkluderet

 • Skønhedsbehandlinger.

Øvrigt om hotellet
Hotelområdet ligger på en skråning med både niveauforskelle og flere trapper. Hotellet tilstræber en rolig atmosfære og henvender sig til et voksent publikum og gæster over 14 år. Hvis du rejser med børn, anbefaler vi et af vores Apollo Mondo Family eller Apollo Mondo Selected hoteller med en familieprofil som Parga Beach eller Santa Helena Beach. Rygning er kun tilladt uden for lobbyen/receptionen, ellers er hotellet ikke-ryger.

Oplev omgivelserne
Hotellet vender ud mod havet og den fine Mega Ammos strand ligger kun en kort gåtur væk, med noget af det bedste badevand i Grækenland. Naturen er storslået, bjergrig med fantastisk udsigt, indlejret i grønne områder. Smukke olivenlunde er overalt.

Læs mere om Apollo Mondo Boutique her

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet eller i visse værelser, halvpension

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet samt en 3-retters menu til middag)

Vær opmærksom på

Isola Verde er et Apollo Mondo Boutique-hotel i perioden 5. maj-23. oktober 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga eller træning med skandinavisktalende instruktører. Datoer for sommeren 2024 vil blive offentliggjort snarest.

Apollo Mondo Boutique
 • Madkultur
 • Design og æstetik
 • Høj kvalitet
 • Træning og velvære

Løbe- og cykelruter

Hvis du vil træne på Isola Verde kan du downloade cykel og løbekort her:

Sivota 5,4 km
Sivota 6,3 km
Sivota 8,5 km
Sivota 20 km
 

Alle hoteller i Sivota

Hotel Sivota

Hotel Sivota ligger ud til hovedgaden i Sivota nær den hyggelige havn med restauranter og barer. På hotellet er der et poolområde og en græsk restaurant, hvor I kan sidde udendørs med udsigt til haven og poolen. Til sommer 2023 er Apollos værelser på hotellet renoverede.

Costa Smeralda

Det smukke hotel Costa Smeralda er beliggende på en skråning med havudsigt fra saltvandspoolen. Her findes en klippestrand nær hotellet og der er gåafstand til Sivotas havn med shopping og barer.

Mega Ammos

Mega Ammos er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger nær en af Sivotas bedstre strande. Her er du omgivet af oliventræer og har smuk udsigt. Høj kundetilfredshed i kombination med en varm og personlig atmosfære gør, at Mega Ammos er et medlem af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Mikros Paradisos

På Mikros Paradisos i Sivota mødes du af en familiær stemning og et venligt personale. Hotellet er et lille paradis, hvor du er omgivet af en skøn have med bl.a. oliventræer. En lille sti leder dig ned til den lange Mega Ammos-strand - perfekt til dig, der ønsker at bo nær havet i rolige og smukke omgivelser.

Albatros (Sivota)

Hotel Albatros er beliggende i rolige omgivelser blandt olivenlunde i udkanten af Sivota. Her kan du slappe af ved poolen eller gå ned til en af de små strande, som ligger i nærheden. Om aftenen anbefaler vi, at du går ind til havnen i Sivota, hvor der er restauranter og barer og en fantastisk solnedgang.

Villa Marie

På Villa Marie starter du dagen med en god morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen for siden at afslutte aftenen i hotelbaren. Hotellet er charmerende og værdsat for sit imødekommende personale og den unikke atmosfære. Vil du opleve hyggelige Sivota, så ligger havnen i gåafstand fra hotellet.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland. Hotellet er perfekt for dig, der vil kombinere en afslappende ferie i naturskønne og uberørte omgivelser med et bredt udbud af sport og træning. Her kan du cykle i bjergene, spille padel eller tennis eller besøge fitnessrummet, der er udstyret efter olympisk standard. Der er også mulighed for at padle i kajak, vade til Bella Vraka-stranden eller opleve grotter fra dit stand-up paddleboard eller en båd. Desuden er der hver dag adgang til hotellets forskellige træningshold og yoga.

Lango Luxury Living

Lango Luxury Living er et komfortabelt og dejligt hotel ikke langt fra centrum af Sivota. Her bor du i dobbeltværelser med pooladgang eller familie-værelser og har gåafstand til Zeri Beach for en svømmetur.

Villa Heivi

Villa Heivi er et lille lejlighedshotel for jer, som gerne vil opleve ferien med ægte græsk stemning og ikke har behov for et stort udvalg af faciliteter. Nyd en smuk udsigt over havet og det omkringliggende naturområde.

Mourtemeno

På Mourtemeno bor du i fine lejligheder i udkanten af Sivota. Vil du lave noget godt til aftenens middag på balkonen eller pakke en frokostkurv til dagens strandtur, er der flere dagligvarebutikker på vej til Sivota. Bad i hotellets pool eller tag en båd til en af Sivotas mange badebugter.

Ephyra

Midt i det græske landskab blandt oliventræer og cypresser ligger hotel Ephyra i udkanten af Sivota. Her bor du i fine dobbeltværelser og om dagen kan du slappe af og bade i poolen eller gå en tur ned til en af Sivotas fineste strande - Mega Ammos.

Sivota Seascape Luxury Villas & Residences

Sivota Seascape Luxury Villas & Residence er for dig, der søger et hotel ud over det sædvanlige. Her bor du i moderne, rummelige og pænt indrettede lejligheder, værelser og villaer beliggende i frodige omgivelser uden for Sivota, flere af dem med privat pool og udsigt til havet.