Dobbeltværelser

Dobbeltværelser der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon som vender mod havet, dog uden havudsigt. Morgenmadsbuffet indgår.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med privat pool der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med privat pool og udsigt mod pool og hav. Morgenmadsbuffet indgår.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med privat pool, halvpension

Dobbeltværelser med privat pool indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med privat pool og udsigt mod pool og hav. Halvpension indgår.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser på øvre etager, halvpension

Dobbeltværelser på øvre etager der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon som vender mod havet, dog uden havudsigt. Halvpension indgår.

Antal personer: 1-2 personer.

Handicapvenlige dobbeltværelser med privat pool

Handicapvenlige dobbeltværelser der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med privat pool. Morgenmadsbuffet indgår.

Antal personer: 1-2 personer.