Værelsestyper

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon som vender mod havet.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med privat pool der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med privat pool og udsigt mod pool og hav.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool, halvpension

Dobbeltværelser med privat pool inkl. halvpension er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med privat pool og udsigt mod pool og hav.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser på øvre etager, halvpension

Dobbeltværelser på øvre etager der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon som vender mod havet.

Antal personer: 1-2 personer.

Handicapvenlige dobbeltværelser med privat pool

Handicapvenlige dobbeltværelser der er indrettet i lyst og moderne design. Sovekomforten er høj med senge og sengetøj fra CocoMat. I alle værelser er der køleskab og tv med satellitkanaler. Højtalere kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med privat pool.

Antal personer: 1-2 personer.