Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Boutique

Nogle gange er den der bare. Det kan være detaljerne. Helheden. Følelsen. Atmosfæren. Det kan være svært at forklare, men du kan bare føle det. Det er steder, som du føler dig hjemme, selvom du er langt væk hjemmefra. Hvor det er rart og behageligt at være. Dette er vores Apollo Mondo Boutique hoteller.

Når du ser det, så ved du det.

Med respekt og kærlighed til landet har vi skabt ferieoaser, hvor smukt design smeltes sammen med inspiration fra lokale omgivelser. I køkkenet serveres traditionelle retter med lokale råvarer men med et moderne twist. I baren er vinen på køl, og musikken får dig til at slappe af eller danse om du vil. Hotellet er din destination og dit hjem væk fra hjemmet.

Apollo Mondo Boutique

  • Høj standard
  • Fantastisk beliggenhed
  • Morgenyoga 5 dage om ugen
  • Træningshold 5 dage om ugen
  • Gratis fitness & wifi
  • Direkte transfer til og fra hotellet
Madkultur og gastronomi

Madkultur

Restauranten er hotellets hjerte. På menuen er der traditionelle retter med et moderne touch. Her præsenterer vi Apollo Meze, som er et madkoncept med små retter, der er perfekte til at dele eller nyde alene. Vi samarbejder med Mirsini Lampraki, en kendt lokal kok, der er førende indenfor gastronomi og græsk madkultur. Hvis det bliver for varmt, så kan du også køle af i loungebaren eller poolbaren. Her er der skygge, og du kan bestille forfriskende drikke. 

Design og æstetik

Design og æstetik

Den æstetiske oplevelse er i fokus på vores Apollo Mondo Boutique-hoteller. Det enkle i samspil med det lokale, hvor indretningen er i naturlige materialer og rolig farveskala. Indretningskonceptet er i samarbejde med Jon Eliason, og mange af dekorationer er skabt af lokale designere og fotografer. Et moderne samarbejde mellem kulturer og lande, hvor stil og elegance er fremhævet. 

Kvalitetsafslapning

Kvalitetsafslapning

Du fortjener at hvile og komme helt ned i gear. Derfor har alle værelser sengetøj af høj kvalitet, og her er også morgenkåbe og tøfler til de langsomme morgener. Ved poolen er der komfortable solsenge, og omkring hotellet finder du dejlige loungeområder, der er skabt til afslapning eller festlige aftener. Der er tid til det hele og plads til alle. 

Træning på Apollo Mondo Boutique

Træning og ro i sindet

Apollo Mondo Boutique spejler din livsstil. Eller måske kan du nå det, som du normalt ikke kan i hverdagen. Dagen starter med yoga, hvor du strækker ud i varmen. Efterfølgende venter hotellets spa, hvor du kan nyde en massage eller få en behandling. Flere dage i ugen er der også holdtræninger med instruktører, og hotellet har et veludstyret fitness, til dig der hellere vil træne selv. Du kan også bare gå en tur langs stranden? Du bestemmer helt selv.


Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Hotellet skal have/tilbyde

Pool & strand

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype