Deluxe-suite

Deluxe-suiter med balkon eller terrasse og havudsigt. På udepladsen er der en opvarmet privat pool, solstole og spiseplads. Deluxe-suiterne har dobbeltseng og opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Suite

Suiter med balkon eller terrasse og havudsigt. På udepladsen er der jacuzzi, bord og stole og solstole. Suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal mennesker i værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller åben terrasse med havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. El-kedel og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal mennesker i værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.