Avaton Resort & Spa

  • • Hotel for gæster over 16 år
  • • Smuk udsigt over Calderan
  • • Morgenmad indgår

Hotel Avaton Resort & Spa ligger på en klippe med smuk udsigt over Calderan på Santorini og er et elegant hotel for gæster over 16 år. Restauranten serverer retter af lokale og friske råvarer, hvor du kan vælge at spise på første parket ud mod havet. Nyd sol og bad ved poolområdet, eller forkæl dig selv med en afslappende behandling i hotellets spa-område.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super beliggenhed og smuk udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Avaton Resort & Spa tilbyder et afslappende ophold blandt klipperne i Imerovigli med smuk udsigt over havet. Hotellet er opført i en traditionel kykladisk stil med hvid facade og bløde kanter.

Poolområdet tilbyder en imponerende udsigt over havet, og her findes solstole, parasoller og håndklæder. I løbet af dagen serveres lette snacks og cocktails ved poolen.

Mad og drikke
Hotellets restaurant anvender lokale og friske produkter og tilbyder en à la carte-menu til morgenmad, frokost og middag. På vinkortet finder du nogle af Grækenlands fineste vine. Det er også muligt at spise middag ude på kanten af Calderan med fantastisk udsigt.

Spa og velvære
Den luksuriøse spa-afdeling på Avaton Resort & Spa er et besøg værd. Nyd forskellige pools, dampbad, infrarød sauna, massage og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Der er også rum til par for dem, der ønsker behandlinger sammen.

Oplev omgivelserne
Ca. 2 kilometer væk ligger Fira, hovedstaden i Santorini, med alt fra eksklusive til enklere restauranter, barer og butikker.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Caldera

Andromeda Villas & Spa Resort

Dette elegante hotel passer til jer, der søger romantiske omgivelser. Restauranten byder på fantastiske retter og med den smukke solnedgang som kulisse, For den totale forkælelse kan I booke en suite - her er en privat jacuzzi.

Kafieris Blue

Fra poolområdet på Kafieris Blue har du en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i 1-værelses lejligheder og har gåafstand til Fira centrum med et godt udvalg af restauranter, barer og butikker.

Caldera's Lilium

Hotel Caldera´s Lilium har en fantastisk udsigt fra hotellet, og solnedgangene ligner noget, som man kun ser i film og på postkort. Men det er nu rigtigt nok, og udsigten fungerer som en smuk kulisse til en hyggelig middag og et godt glas vin. Det betænksomme personale skal nok også gøre sit til, at du får en skøn ferie.

El Greco Resort & Spa

Velkommen til hotellet El Greco Resort & Spa i Caldera på Santorini, som byder på hvidkalkede huse, flere poolområder med børnepool og jacuzzi. Nyd god mad fra det græske køkken, en afslappende spa og til Santorinis hovedstad Fira, det er kun få minutters gang.

Santorini Palace

På Santorini Palace kan du slå dig ned ved poolen og nyde panoramaudsigten over Det Ægæiske Hav. Når du bliver sulten har hotellet både poolbar og restaurant. Der er blot nogle minutters gåafstand til kanten af den berømte og smukke caldera.

Regina Mare

På hotel Regina Mare er det umuligt ikke at blive henført af den uforglemmelige udsigt over Det Ægæiske Hav. De rolige omgivelser og den smukke natur i Imerovigli skaber en skøn atmosfære og ideelle forhold for den totale afslapning.

Caldera's Dolphin Suites

På hotel Caldera's Dolphin Suites mødes du af en afslappende atmosfære. Hvor du end befinder dig, har du fantastisk udsigt over havet. Ved hotellets elegante poolområde har du bedst mulighed for at nyde havbrisen og udsigten.

Kallos Imar

Kallos Imar ligger i den lille by Messaria, midt på den postkortsmukke ø Santorini. Hotellets pool er samlingsstedet om dagen, og der serveres god mad i hotellets restaurant hele dagen. Tag med på hotellets arrangerede udflugter til vingårde og keramikere rundt omkring på øen.