Bedømmelse af Andromeda Villas & Spa Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 24 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Meget venligt personale
-
Det var rart at få at vide dagen før et foto shoot, dem var der 2 af i samme uge.

Bekræftet køb : 2023-09-09


10 ud af 10

+
Udsigten og det meget hjælpsomme og venlige personale.
-

Bekræftet køb : 2023-08-26


7 ud af 10

+
Udsigt til havet
-
Ved baren er der høj musik hele tiden, også på den øverste etage, hvor man soler sig er der hele tiden musik. Vandet i poolene er for kold. Der blev holdt bryllupsfester to gange i løbet af ugen, jeg synes at det er mærkeligt at man holder ferie og så bliver man forstyrret af bryllupsmusik. Jeg er kommet for at slappe af og ikke være ufrivillig vidne til andres bryllupsfester.

Bekræftet køb : 2023-08-12


8 ud af 10

+
Udsigten fra vores balkon
-
Værelset var gammeldags. Trappe op til soveafdeling. Intet badeforhæng ved bruser

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
Det er ubeskriveligt smukt og peronalet meget meget venlige og hjælpsomme
-

Bekræftet køb : 2023-07-08


1 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-06-17


6 ud af 10

+
Udsigten
-
Det var voldsomt dyrt. Vi købte en simpel drink (Aperol Spritz) der kostede 18 EUR (= omtrent 3 gange, hvad sådan en drink normalt koster andre steder) og tjeneren spurgte efter drikkepenge før, vi fik drinken, hvilken først blev leveret efter næsten en halv time.

Bekræftet køb : 2023-06-17


9 ud af 10

+
Smuk beliggenhed, renlighed, service, venlig personale
-
Vi fik ikke det værelse vi havde forventet

Bekræftet køb : 2023-06-10


9 ud af 10

+
Udsigten og aftensrestauranten
-
Havde troet, at et superior værelse var større

Bekræftet køb : 2023-06-10


9 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2023-06-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

978 bedømmelser
Meget godt
 
434
Godt
 
255
Middel
 
132
Mindre godt
 
77
Dårligt
 
80

5 nyeste bedømmelser

09-10-2023

af Jenny N

Virkelig Uhøflig Service

Vi havde bestilt hjemmefra 6 mdr før afrejse med Spies, men ankom til overbooket hotel; og blev anvist “upgradet” til andet hotel ved første overnatning. Dernæst skift på 2 dagen, hvor vi måtte vente flere timer, før vi fik Superior med egen terrasse (se foto) som viste sig at være en terrasse med offentlig sti mellem vores værelse og “vores” terrasse. Utrolig sur og uhøflig betjening, som hverken beklagede overbookingen fra deres side, vores lange venten på nyt værelse efter skift - og den manglende private terrasse. Spisested med aftensmad, der var tør og dårligt tilberedt, til en pris på over 1000kr for 2 personer for 2 retter. Flot udsigt, men bestemt ikke pengene værd!

 
30-05-2022

af U7471QOhenrikh

Fantastisk udsigt

Vi besøgte Andromeda Villas & Spa Resort d. 8. maj - 15. maj 2022. Vi blev straks betaget af den helt fantastiske udsigt fra hotellet og det utrolig venlige personale. Der blev redt op og gjort rent på hotelværelset hver dag. Hver eftermiddag kom personale med lidt forkælelse, når vi lå ved pool eller terrasse, det kunne være noget tapas eller rosévin eller andet, en god overraskelse, som vi ikke betalte ekstra for. Der er en sti som går langs hotellerne / husene ca 2 km helt til Fira, som man hele vejen bliver fuldstændig betaget af at gå der med den fantastiske udsigt hele vejen, stedet for at tage vejen. Man kan også gå på en sti helt i Oia, det er også en meget smuk tur ca. 8 km. Det er stejlt og hotellet ligger 350 m oppe på en klippevæg, det er bedst egnet til voksne, synes vi. Vi er så begejstrede for beliggenheden og prisen på hotellet er fair, så vi vil helt sikkert besøge hotellet igen.

 
22-07-2021

af 754majap

Worst service ever!

Kopieret fra min rejsemakker** Vi betalte for et VIP værelse, men fik en familie suite hvor der var gennemgang på vores terrasse - INTET privatliv selvom vi havde købt VIP SUITE MED EGET JACUZZI, skrald, rengøringspersonale, der var hele tiden nogle! de ville ikke finde nogen løsning selvom vi sagde det med det samme og morgnen efter. MEGA SKUFFET!!! spild af vores penge og gode humør! Vi kommer ALDRIG igen!

 
22-07-2018

af Thor N København, Danmark

Supersupersuper

Jeg var der i Aug 2017. Allerede inden man nåede til værelset, var man opslugt af udsigten og stilen på de flotte bygninger. Forbløffelsen over udsigten stoppede ikke, og hver aften nød vi den kølige brise med en flaske rose. God morgenmad, traditionel brunchagtig mad + græske anretninger. Rengøringen var super, og kunne ske imens vi sad på altanen. De var altid glade. Og når man lige blev for varm, kunne man enten rende hen til den pool på din etage, eller ned til hovedpoolen, og samtidig bestille en drink til sit værelsetsnr. hvor de kom op kort efter. Imerovigil er en hyggelig lille by, med traditionelle restauranter som er super lækre og venlige tjenere. Alle ture man skal på, kan sagtens hente her, og der er en lille gåtur til hovedbyen Fira.

 
13-09-2013

af Peter H Greve, Danmark

Vidunderlig udsigt

Besøgte Andromeda Villas i starten af september 2013. Ved ankomsten til værelset blev man straks opslugt at udsigten over Calderaen. Men desværre var der de første dage ret meget vind - vindstyrke 10-11 - og når man befinder sig i ca. 300 m højde over havet, så holdt vinden sin egen pibekoncert fra sprækkerne i døre og vinduer. Så meget at vi de første dage måtte tætne sprækkerne med håndklæder. Det betød så også at vi heller ikke helt kunne bruge vores lille balkon. Og som balkonen var værelset også overraskende lille. Meget lidt plads og en seng i det ene hjørne betød at den inderste måtte kravle ind i sengen. Her følte vi os noget snydt, idet hverken rejseselskabet Apollo eller hotellet på deres websider viser, at man kan risikere at få et "miniværelse". Vi syntes ikke værelsets komfort svarede til prisen. Havde vi vidst dette på forhånd, så havde vi gerne betalt lidt mere for et lidt større værelse. Der bliver også gjort opmærksom på, at der er trapper,men der er ca. 200 trin fra receptionen og til udgangen fra hotellet. Der er dog mulighed for at anvende elevatorer det meste af vejen. Med de mange trapper er hotellet bestemt ikke egnet for hverken gangbesværede eller små børn. En perfekt udsigt, der ikke kan blive bedre, og et personale der var utrolig venlige og imødekommende. Men det er ikke et hotel, vi vender tilbage til.