Santorini Palace

  • • Skøn udsigt
  • • Gåafstand til kanten af calderaen
  • • Afslappende omgivelser

På Santorini Palace kan du slå dig ned ved poolen og nyde panoramaudsigten over Det Ægæiske Hav. Når du bliver sulten har hotellet både poolbar og restaurant. Der er blot nogle minutters gåafstand til kanten af den berømte og smukke caldera.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,7 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 6,5 km
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Santorini Palace Hotel tilbyder en afslappende ferie i skønne omgivelser og fra hotellets poolområde har du en smuk udsigt over havet. Solstole, parasoller og håndklædeservice. Ved poolen er der en børnesektion. Poolbar som serverer snacks og drikkevarer.

Gratis wifi. På hotellets restaurant serveres både à la carte og buffet. Gratis fitnesscenter og bordtennis. Jacuzzi, sauna mod betaling. Massage kan bestilles mod betaling i receptionen og hotellet tilbyder transfer til massagestedet. Room service og vaskeservice mod betaling. Udendørs parkering.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Alle hoteller i Caldera

Andromeda Villas

Dette elegante hotel passer til jer, der søger romantiske omgivelser. Restauranten byder på fantastiske retter og med den smukke solnedgang som kulisse, For den totale forkælelse kan I booke en suite - her er en privat jacuzzi.

Kafieris Blue

Fra poolområdet på Kafieris Blue har du en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav. Her bor du i 1-værelses lejligheder og har gåafstand til Fira centrum med et godt udvalg af restauranter, barer og butikker.

Caldera's Lilium

Hotel Caldera´s Lilium har en fantastisk udsigt fra hotellet, og solnedgangene ligner noget, som man kun ser i film og på postkort. Men det er nu rigtigt nok, og udsigten fungerer som en smuk kulisse til en hyggelig middag og et godt glas vin. Det betænksomme personale skal nok også gøre sit til, at du får en skøn ferie.

El Greco (Santorini)

Velkommen til hotel El Greco på Santorini som byder på hvidkalkede huse, åbne områder og et stort poolområde. På hele hotellet er der gratis wifi, og hotelrestauranten La Pergola serverer græsk og Middelhavsinspireret mad. Til Santorinis "hovedstad" Fira er der blot 650 m.

Regina Mare

På hotel Regina Mare er det umuligt ikke at blive henført af den uforglemmelige udsigt over Det Ægæiske Hav. De rolige omgivelser og den smukke natur i Imerovigli skaber en skøn atmosfære og ideelle forhold for den totale afslapning.

Avaton Resort & Spa

Hotel Avaton Resort & Spa ligger på en klippe med smuk udsigt over Calderan på Santorini og er et elegant hotel for gæster over 16 år. Restauranten serverer retter af lokale og friske råvarer, hvor du kan vælge at spise på første parket ud mod havet. Nyd sol og bad ved poolområdet, eller forkæl dig selv med en afslappende behandling i hotellets spa-område.

Caldera's Dolphin Suites

På hotel Caldera's Dolphin Suites mødes du af en afslappende atmosfære. Hvor du end befinder dig, har du fantastisk udsigt over havet. Ved hotellets elegante poolområde har du bedst mulighed for at nyde havbrisen og udsigten.

Kallos Imar

Kallos Imar ligger i den lille by Messaria, midt på den postkortsmukke ø Santorini. Hotellets pool er samlingsstedet om dagen, og der serveres god mad i hotellets restaurant hele dagen. Tag med på hotellets arrangerede udflugter til vingårde og keramikere rundt omkring på øen.