Sirena Residence & Spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sirena Residence & Spa lille og hyggeligt lejlighedshotel i Votsalakia. Det passer perfekt til dig, der ønsker en afslappende ferie i et fredfyldt miljø, hvor der både er pool, spa og fitnessrum.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

  • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet og værelsets størrelse 🤩
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sirena Residence & Spa er atmosfæren hyggelig, og du mødes af ægte græsk gæstfrihed. Det dejlige poolområde har en separat børnepool samt solstole og parasoller. Poolbaren serverer is, drikke samt snacks og enkle retter til frokost. I nærheden af hotellet ligger Tortuga Beach, her er der gratis solstole og parasoller når man køber noget i baren.

Vil du træne, er der også et fitnessrum. Fin spa med indendørs pool, jacuzzi og behandlinger mod betaling. Legeplads hvor børnene kan lege.

Gratis wifi. Receptionen har åben kl. 07.00-23.00. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 450 m fra hotellet. Gæster og bagage transporteres med hotellets egen minibus den sidste strækning til/fra hotellet.

I gåafstand fra hotellet ligger Votsalakia med hyggelige taverner og barer.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Votsalakia

Agrilionas

For foden af de høje bjerge og helt ud til havets brusen ligger dette hyggelige hotel Agrilionas. Her findes alle forudsætninger for en stille og rolig ferie. Hvorfor ikke stå op med morgensolen for at udforske områdets skønne natur, inden turen går ned på stranden for dagens første dyp? Der ligger en græsk restaurant i nærheden, som serverer god græsk mad.

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskønne omgivelser i gåafstand til restauranter, taverner, butikker og caféer. Det lækre poolområde bliver hurtigt hotellets samlingspunkt. Nærmeste supermarked ligger blot en kort gåtur væk fra hotellet.

Ledra

På lejlighedshotellet Ledra kan du nyde rolige og landlige omgivelser i udkanten af Votsalakia. Dagene tilbringes ved poolen og på stranden. Aftengåturen til byens små hyggelige taverner er den perfekte afslutning på dagen.

Sirena Village

Sirena Village i Votsalaika er et moderne lejlighedshotel, der er bygget, så det ligner en traditionel græsk lille by. Det skønne område har oliventræer og små haver, hvor du kan nyde din ferie. Faciliteter som pool og snackbar findes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

Villa Eleonas

Villa Eleonas er et populært hotel, hvor alle lejligheder har en stor terrasse med privat pool og havudsigt. Området består af 19 smukke villaer i frodige omgivelser, i kort afstand fra badevenlige Votsalakia.

White Rock

Lejlighedshotellet White Rock har fået sit navn fra den hvide klippe, der udgør kulissen ved poolområdet. Her nyder du en ferie i dejlige lejligheder, med kort afstand til havet og stranden. Hvis du booker en 2-værelses lejlighed, kan du få havudsigt fra værelset.

Mando

På lejlighedshotellet Mando er du virkelig nær alt. Hotellet ligger i centrum af Votsalakia, hvor du er nær restauranter, barer og butikker. Kun et stenkast bort fra hotellet ligger stranden og havet, og ved hotellet er der et dejligt poolområde med udsigt til bjergene.

Veronica Beach

Veronica Beach er et charmerende lille lejlighedshotel beliggende blot et stenkast fra stranden i Votsalakia. Flere af lejlighederne har balkon med havudsigt. Votsalakias bedste supermarked ligger bekvemt under Veronica Beach, og her kan du enkelt handle, hvad du behøver under dit ophold.

Angela Beach (Samos)

Det familieejede hotel Angela Beach på Samos tilbyder friske lejligheder og smukke udsigter over havet. Hotellet ligger blot et stenkast fra stranden i Votsalakia, og passer perfekt for dig som prioriterer beliggenhed fremfor faciliteter. Centrum af Votsalakia er lige uden for døren, hvor hovedgaden er det naturlige samlingssted om aftenen.

Kyma

Ved foden af bjerget Kerkis ligger hotel Kyma, der byder på fine lejligheder med en rolig beliggenhed i Votsalakia på Samos. Hotellet er omgivet af en have, og kun et kort stykke væk venter den lange stenstrand og Middelhavet.

Smaragda Beach

Smaragda Beach tilbyder et skønt ophold med perfekt beliggenhed ved stranden. I de rummelige lejligheder er der mulighed for at lave enkle måltider i det lille køkken, og hvis man er mere til restaurantbesøg, ligger Votsalakia centrum en kort gåtur væk.

Theo Studios

Theo Studios er et enkelt lejlighedshotel, kun få hundrede meter fra stranden og centrum af Votsalakia, omgivet af en smuk have. Hotellet ligger i rolige omgivelser med olivenlunde og bjergene giver en flot baggrund.