Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 14 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Personalet og værelsets størrelse 🤩
-
Alt levede op til forventningerne

Bekræftet køb : 2023-09-30


9 ud af 10

+
God og nem placering i forhold strand og lokale taverner.
-
Muligheden for at tilberede et lettere måltid var særdeles beskeden, da der hverken var et skærebræt - en skarp kniv eller en lille stegepande. At skifte de to håndklæder mere end en gang på en uge.

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
Det ligger er smukt sted, det er en hyggelig atmosfære. Super søde personaler, man blev altid mødt med et smil.
-
Der er et lille pool område, til det antal gæster der er. Og virkelig ringe wifi!

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

143 bedømmelser
Meget godt
 
105
Godt
 
27
Middel
 
9
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

07-08-2023

af karinacT3053GI Risskov, Danmark

Rigtigt, hyggeligt familiehotel

Stille og roligt ca. 300 meter fra hovedgaden/strandvejen. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad (buffet) på hotellet og bestille forskellige simple, men gode retter i poolbaren. Maden (forskellige slags toast, sandwich, pastaretter, burger, grillet kylling mv.) leveres fra Tortuga Beach Bar, som hører til hotellet. Hurtig levering, enkel og lækker. Serveres på tallerkener, så det virker ikke som ”take out” – den er stadig varm og pommes er sprøde. Som et alternativ til poolen på hotellet, er solsenge og parasol gratis for hotellet gæster ved Tortuga Beach Bar, hvis man køber mad og drikke i strandbaren. Poolen er åben fra 10-19, og solsengene har madrasser. Der udleveres håndklæder til brug ved poolen. Medbring selv håndklæder til brug ved stranden. Eneste få minusser er, at man ikke må smide toiletpapir i toilettet. Det skal i en spand ved siden af. Eneste umiddelbare kritikpunkt er, at man kun kan få én nøgle til hver lejlighed. Det kan være lidt upraktisk, når alle i familien ikke nødvendigvis laver det samme.

 
25-07-2022

af AMValentin

Dejligt sted

Et mindre sted med store lejligheder, poolen var til den kølige side - men hver sin smag og den var godt besøgt. Fin morgenmad og poolbar med is, pomfritter, græsk salat og hvad man nu kan få lyst til under parasollen. Ligger i en lille badeby, der er mange gode spisesteder - men til en uges ophold kan det anbefales at leje en bil et par dage for også at få set lidt af øen. Vi havde booket tre værelser til familieferie og efter lidt forvirring fik vi dem samlet dagen efter ankomst. Det er et familiedrevet hotel og vi mødte kun smil og venlig hjælpsom imødekommenhed. Hotellet er tilknyttet en strand(bar) hvor man gratis kan benytte solstole osv. Der er ca. 150 meter til stranden og det nærmeste supermarked.

 
07-01-2017

af BWNNN København, Danmark

Åbent men lukket

Vi var en tur på Samos i start september, her boede vi på Sirena Residence & Spa. Dette hotel var ved første blik ganske hyggeligt, men selv om vi fik fortalt, at alt var booket var det meget småt med liv, poolen blev renset konstant ved, at vandet blev kørt gennem rensefilter der var placeret i kælderen, dette gjorde vandet rigtigt koldt. De reklamerede endvidere med indendørs pool, det var så et forvokset boblebad som lige kostede 10euro i timen. Køkkenet kunne klare morgenmad som var ganske fint og frokost som var ligegyldigt. En del af denne lidt dårlige anmeldelse er også rettet mod TUI deres katalog lovede lidt mere end de kunne holde, guiderne var heller ikke så forstående, deres svar til vores ytring om det kolde vand i poolen, var hvis bare vi kunne komme i en pool som jeres ville det være dejligt. Skulle man i kontakt med guiderne kunne dette ske gennem en app, problemet var bare, at internettet var så ustabilt, at det nærmest var ubrugeligt. Deres anbefalinger af øen var også helt hen i vejret, man kunne blandt andet komme på sommerfugle tur, dette var en tur for alle, de glemte dog, at fortælle man skulle igennem vand der var 150 cm dybt. Endvidere fik vi fortalt af de lokale, at Samos var en af 4 øer der kaldtes de blæsende øer. Så alt i alt en lidt trist ferie på Samos med TUI.

 
07-10-2023

af hnrkp Malmø, Sverige

Trivsamt!

Mysigt litet lägenhetshotell en bit upp från stranden. Trevlig personal som gav värme och bra och fin service. Rummen kändes nyligen renoverade, och allt hade varit full pott om inte det var för den grekiska standardlösningen att samtliga lampor på rummet var av olika sort, styrka och färgtemperatur, med noll möjlighet att välja mellan tveksam varm belysning och starkt som solen men kallt ljus som valfri kirurgsal. Det och toasitsar och andra småsaker som är trasiga tar ner betyget lite. Men avskräcks inte allt för mycket - det är faktiskt riktigt trevligt ändå. Och solen skiner ju oftast. Och frukosten är bra. Och en lättare lunch fixas också med bravur.

 
20-09-2023

af Jolanda B

Prachtig complex

Prachtig complex . Wij hadden in eerste instantie een heel ruim appartement aan het zwembad, op de begane grond . Deze ligging vonden wij best gehorig . We hebben toen een appartement gekregen in sirena Village. Dit is tegenover het complex en ligt in een bosrijke omgeving aan een rustig laantje . Ideaal voor ons . Het leek wel een efteling huisje, compleet met bedstee. Op vakantie boeken wij altijd een appartement. Dit was het eerste waar dus een ontbijt bij zat . Dit was goed verzorgd . Al met al een uitstekende plek om te verblijven. Aan de westkust van Samos , dus een scooter of auto huren om de toeristenplekken kokkari en samos stad te bezoeken is wel een must .