Kolymbia Bay Art Hotel

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger tæt på stranden og i gåafstand fra centrum af Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyde smagen af det græske køkken, hvor de lokale producenter og årstiden bestemmer indholdet af dagens menu. Læn dig tilbage i en behagelig loungesofa og lyt til god musik, før der bydes på noget mere rock musik senere på aftenen. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kolymbia Bay Art Hotel har et poolområde med ekstra brede loungesofaer med fast overdækning til solafskærmning. Poolhåndklæder er inkluderet. Poolen er opvarmet i april, maj og oktober. Kun få skridt væk ligger en pool og en snackbar, hvor du kan køle af med en drink og bestille alt lige fra en cæsarsalat, frisk tortellini, græske gyros med tzatziki til en klassisk Club Sandwich fra menuen.

I hotellets restaurant fortsætter det kulinariske eventyr med det bedste fra det græske køkken med råvarer fra lokale producenter og efter sæson. Menuen byder på alt fra friske grøntsagsretter, hvidløgsduftende lammekoteletter, saganaki og grillede grøntsager med haloumi.

Lær mere om det græske køkken og tag et madlavningskursus eller smag vin med hotellets sommelier. Om aftenen i højsæsonen kan du også lytte til livemusik eller spontant danse til musik fra en DJ. Slap af med massage, dampbad og forskellige behandlinger, og hvis du vil træne, har hotellet fitnessrum.

Gratis wifi på hele hotellet. Stranden ved hotellet er en rullestensstrand.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Med sin fremragende beliggenhed ved stranden, haven og de store poolområder er Mythos Beach et af vores bedste Mondo Family-hoteller. Lejlighederne og værelserne er pænt indrettede og veludstyrede. Der er noget for enhver smag med sports- og fitnessfaciliteter, en børneklub, en svømmeskole og mulighed for morgenyoga, en powerwalk på stranden eller at nyde roen i voksenpoolen. Mythos' køkken omfatter både græske og internationale retter og smagsoplevelser, vegetarisk mad, specialkost og en fin børnebuffet.

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte af sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia, Rhodos gennemgår en renovering i løbet af vinteren og byder dig og familien velkommen til en ny og opdateret version i sommeren 2024. Dette All Inclusive hotel ligger tæt på både stranden og centrum, men alt hvad du behøver er på hotellet - så slap af og kom helt ned i gear. Velkommen!