Kokken bag Apollo Mondo Boutique

Som en af de bedste unge kokke i Grækenland har Mirsini Lampraki været med til at skabe den unikke smagpalette for Apollos nye koncept Apollo Mondo Boutique. Mirsini Lampraki er ansvarlig for at uddanne hotellets kokke, skabe menuer og kontinuerligt udvikle mad- og drikke konceptet for Apollo Mondo Boutique.

Den prisvindende kok blev født på Kreta og har en lang familietradition inden for græsk gastronomi og middelhavskøkkenet. Hun har arbejdet som chefkok på flere velrenommerede restauranter og har skrevet mere end 20 bøger om temaet Middelhavsmad. Hun har sine egne tv-shows i Grækenland og har også åbnet sin egen restaurant i Athen.

Med sin lange erfaring, både nationalt og internationalt, har Mirsini Lampraki leveret de artikler og opskrifter, som præsenteres under "det græske køkken". Lad dig inspirere og opdag smagene af skønne Grækenland.

Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Boutique er Apollos nye koncept, hvor vi har fundet elegante hoteller og udviklet arkitektur og design, værelser og mødesteder, smage og service, som sætter et aftryk, når man oplever det.
Detaljerne er lige så vigtige som helheden, og her er det nemt og enkelt at nyde ferien.

Læs mere om Apollo Mondo Boutique og book en rejse til vores unikke boutiquehotel.

Læs mere om det græske køkken