Skala (Patmos)

Velkommen til familiehotellet Skala midt i Skala centrum på den dejlige ø Patmos. På Hotel Skala kan du nyde moderne faciliteter og en vidunderlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Her findes en stor pool, og stranden ligger kun en kort gåtur væk. Fra hotellet kan du hurtigt og nemt komme til mange lokale attraktioner.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De var søde og rare og meget service minded
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Skala er smukt beliggende blandt blomstrende bougainvillea og høje palmer, midt i byen Skala. Her har du en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav og bor tæt på øens seværdigheder.

Hotellet har en solterrasse med en pool og en poolbar, der serverer forfriskende drinks og kaffe. Gratis poolhåndklæder. Vil du hellere tage en dukkert i havet, ligger hotellet kun ca. 50 meter fra stranden.

Hotellet har en restaurant og en café. Til morgenmad kan du nyde en morgenmadsbuffet med lokale produkter. Der er også en loungebar på hotellet.

Hotellet har en lille spa, hvor du mod betaling kan nyde spabehandlinger.

Gratis wifi overalt på hotellet. Hotellet er 100% røgfrit. Gratis parkering. Vaskeservice mod betaling.

Centrum af byen Skala ligger omkring 50 meter væk, og der er butikker, barer og traditionelle taverner, der serverer frisk fisk. Den hyggelige havn og promenaden ligger ca. 150 meter væk. Du kan gå til Apokalypse-grotten på ca. 15 minutter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Patmos

Castelli

Personalet på Hotel Castelli vil få dig til at føle dig godt tilpas fra første dag. De viser, hvad autentisk græsk gæstfrihed betyder, og serverer morgenmad hver morgen baseret på lokale råvarer. Her bor du i enkle værelser, men servicen og beliggenheden giver fuld valuta for pengene. Hotellet ligger en længere gåtur fra Melloi Beach.

Sunset Patmos

Velkommen til Hotel Sunset beliggende midt i byen Skala, nær stranden i Agios Theologos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og herfra er du tæt på alle øens attraktioner. Morgenmaden serveres i den lille bar i den hyggelige have.