Castelli

Personalet på Hotel Castelli vil få dig til at føle dig godt tilpas fra første dag. De viser, hvad autentisk græsk gæstfrihed betyder, og serverer morgenmad hver morgen baseret på lokale råvarer. Her bor du i enkle værelser, men servicen og beliggenheden giver fuld valuta for pengene. Hotellet ligger en længere gåtur fra Melloi Beach.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 9 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra Hotel Castelli på Patmos har du en fantastisk udsigt over havnen i Skala. Hotellet er enkelt og komfortabelt. Morgenmadslokale.

Gratis wifi overalt på hotellet. Der tilbydes gratis parkering for dem, der lejer en bil. Ca. 1 kilometer til sandstranden Melloi Beach, hvor solstole og parasoller kan lejes og ca. 350 meter til centrum med små taverner og cafeer. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Hotellet sælges i kombination med Samos. Læs om transfer til Patmos her.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Patmos

Sunset Patmos

Velkommen til Hotel Sunset beliggende midt i byen Skala, nær stranden i Agios Theologos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og herfra er du tæt på alle øens attraktioner. Morgenmaden serveres i den lille bar i den hyggelige have.

Skala (Patmos)

Velkommen til familiehotellet Skala midt i Skala centrum på den dejlige ø Patmos. På Hotel Skala kan du nyde moderne faciliteter og en vidunderlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Her findes en stor pool, og stranden ligger kun en kort gåtur væk. Fra hotellet kan du hurtigt og nemt komme til mange lokale attraktioner.