Sunset Patmos

Velkommen til Hotel Sunset beliggende midt i byen Skala, nær stranden i Agios Theologos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og herfra er du tæt på alle øens attraktioner. Morgenmaden serveres i den lille bar i den hyggelige have.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 24 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vil du bo på et hotel med en perfekt beliggenhed på idylliske Patmos? Hotel Sunset lokker med få hundrede meter til havet, og centrum er kun et par minutters gang væk. Hotellet har en bar og tilbyder gratis wifi på fællesområder.

Vælger du at leje en bil på din ferie på Patmos, er der gratis parkering på hotellet. Ca. 400 meter til havnen i Skala. Ca. 2 kilometer til Apokalypse-grotten og ca. 3 kilometer til klosteret Saint John.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Patmos

Castelli

Personalet på Hotel Castelli vil få dig til at føle dig godt tilpas fra første dag. De viser, hvad autentisk græsk gæstfrihed betyder, og serverer morgenmad hver morgen baseret på lokale råvarer. Her bor du i enkle værelser, men servicen og beliggenheden giver fuld valuta for pengene. Hotellet ligger en længere gåtur fra Melloi Beach.

Skala (Patmos)

Velkommen til familiehotellet Skala midt i Skala centrum på den dejlige ø Patmos. På Hotel Skala kan du nyde moderne faciliteter og en vidunderlig udsigt over Det Ægæiske Hav. Her findes en stor pool, og stranden ligger kun en kort gåtur væk. Fra hotellet kan du hurtigt og nemt komme til mange lokale attraktioner.