Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

502 bedømmelser
Meget godt
 
362
Godt
 
106
Middel
 
23
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

18-09-2016

af DuridR

Fremragende.

Et velbeliggende hotel i byen Skala. Personalet er smilende, imødekommende og hjælpsomme. Betjeningen helt i top. Hotellet er beliggende i gåafstand til byen og strand. Værelset rummeligt med aircondition, minibar og balkon med udsigt til bjergene. Varieret morgenmadsbuffet med lokale specialiteter. Har været gæst på hotellet i 14 dage og vender helt sikkert tilbage. DR, Danmark

 
11-09-2016

af Road588870

Ferie

Det var første gang jeg boede på hotel Skala, Skala Patmos . Alt var perfekt. Personalet var hjælpsom, smilende, imødekommende, betjeningen helt ok i receptionen Værelserne rummelige med skøn udsigt fra min balkon til bjergene - rengøring perfekt - rengørings damerne var altid smilende. Stor pool og bar hvis man foretrak det. Jeg nød lyden af springvand. Og mulighed for morgenbad få minutter havet. Jeg kan varmt anbefale dette sted og vender selv tilbage.

 
11-09-2016

af Anette G

Super!

Skala Hotel er det skønneste og fredeligste sted. Personalet er imødekommende og hjælpsomme, smilende og venlige. Dejlige værelser, stor og varieret morgenmadsbuffet med lokale specialiteter. Jeg har været her to gange nu af 14 dage og jeg kommer igen til næste år også i 14 dage. Anette Gammelgaard, DK

 
10-09-2016

af ssk1983 Danmark

En del af familien <3

Været på hotellet i 14 dage og det er et helt fantastisk personale, der bestræber sig på, at du får et dejligt ophold. De er gæstfrie og møder dig altid med et smil. Værelserne er fine. Morgenmaden god. Stranden er tæt på og byen ligeledes.

 
07-09-2015

af Gabriella D Skørping, Danmark

Absolut anbefalelsesværdigt / highly recommended

14 dages fantastiske oplevelser på Patmos. Og dejligt at bo på Skala Hotel: Dejlige faciliteter, perfekt beliggenhed midt i Skala midt på Patmos, superdejligt og imødekommende personale og ledelse, altid venlige og hjælpsomme uanset tidspunkt af døgnet.