Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 101 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


7 ud af 10

+
Det lå tæt på strand og byen. Lå fredeligt
-
René håndklæder oftere

Bekræftet køb : 2021-10-04


8 ud af 10

+
Tæt ved by og strand
-
??

Bekræftet køb : 2021-10-04


8 ud af 10

+
Dejlig stor altan. Fin rengøring.
-
Der var kun en stor brødkniv. Kunne være rart med et par mindre knive. Og en opvaskebørste.

Bekræftet køb : 2021-10-04


7 ud af 10

+
Der var ro og fred,ingen larm.
-
Liggestole og parasol ved 2.værelses lejlighed.

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Hotellet var meget velholdt og ordenligt, desuden var værten god
-
Et par tæpper havde været rart til kølige nætter.

Bekræftet køb : 2021-10-04


9 ud af 10

+
Beliggenhed og personale og ejer
-
Ved indtjekning kunne der godt være lidt vand i køleskabet og lidt sæbe på toilettet

Bekræftet køb : 2021-09-27


7 ud af 10

+
Hotellet var i et rolig kvarter
-
Vi oplevede mild sagt lidt emsig vært der startede med at fortælle om morgenmad serveres fra kl 7 til 10 og ikke et minut længere på en brysk måde (inden han nåede at sige velkommen). Vi betalte ligeledes turist skat i kontanter , fik dog ingen kvittering på det. Sæbe på badeværelse savnes, skift plastik bademåtte ud med stofmåtte, da gulvet bliver glat efter brusebadet, man kan glide på og falde. Lidt bedre udvalg af basis morgenmad produkter (var lidt træt af 2x2 skiver ost og 2x2 to skiver skinke og salami hver gang.

Bekræftet køb : 2021-09-27


10 ud af 10

+
stille og roligt
-
større bad

Bekræftet køb : 2021-09-27


5 ud af 10

+
Udsigten fra swimmingpoolen,personalet
-

Bekræftet køb : 2021-09-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

42 bedømmelser
Meget godt
 
22
Godt
 
11
Middel
 
6
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

19-09-2019

af TBA53 Lolland, Danmark

Lille fint hotel men ikke for børn

Vi var to voksne med to af vores børnebørn (begge ni år) Hotellet ligger op af en bjergside og har fem etager + poolområde på toppen. Der er reception på 2. sal og herfra er der elevator til 4. sal. Fra stueetagen til 2. sal og fra 4. sal til poolområdet er der IKKE elevator. Vi havde lejlighed nr. 1, som er den eneste på 2. sal. Den var stor med to værelser. Det ene var med dobbeltseng. I dette var der også TV. Det andet var med lille køkken med det køkkenudstyr, vi havde brug for, og her var også en køjeseng. Til lejligheden var en meget stor terrasse, som dog også var hotellets tørreplads. De øvrige lejligheder havde balkon. Der var ikke nogen form for parasol eller markise ved lejlighederne, så ophold på balkon/terrasse var meget varm om eftermiddagen. Poolområdet var hotellets største plus. Da det lå øverst, var der lidt luft. I poolbaren kunne man købe morgenmad og små frokostretter, men maden kan vi ikke bedømme. Ud over pool er der ingen aktiviteter for børn.

 
10-06-2019

af egstalle Copenhagen, Denmark

Dette lille familiehotel er værd at besøge i det nordøstlige hjørne af Grækenland

Vi havde 7 dejlige dage på dette hotel i Parga. Hotellet er ikke stort men meget hyggeligt og ligge lidt oppe ad en sidevej og 10 minutters gang fra byen, der er meget roligt på hotellet, lige bortset fra de gæster der ikke kan forstå de ikke er hjemme og skal tage hensyn til de andre gæster. Da hotellet er bygget i beton og med fliser på gulvene, så kan der være lidt lydt når man smækker med døre eller trækker stole over gulvet eller taler meget højt, en fordel er de meget mørke metal skodder der kan lukkes for vinduerne. Der er 2 handikap værelser i stuen, men det er så som så med at det er til handikap, fordi der er ikke plads på toilettet til en kørestol ej heller ikke i brusekabinen. Ellers er det meget hyggeligt 4****/lejlighed hotel med god plads, dejlig pool med solsenge (der var altid plads). Det drives af far og søn som er meget venlige og meget imødekommende og utrolig søde, hvis der var noget galt bliver det ordnet samme dag, Receptionen ligger på 1. sal hvor der er trapper op til, men der er elevator til de øvrige etager undtagen op til poolen, der er der trapper det sidste stykke da den ligger på taget hvor der også er en bar, her kan man kan få frokost. Morgenmad som serveres ved poolen mod tillæg (her kan handikappede ikke komme op), alternativ besøg en af de mange bagere i byen, og tag noget virkeligt dejligt brød med hjem, der er også supermarkeder lige for enden af vejen op til hotellet. Byen ligger ca. 10 minutter fra hotellet, og er en lille hyggelig by. Der er en masse restauranter langs med havnen, men går man lidt ind i byen i de små gader, kan man spise godt og billigere på de restauranter der ligger der. Stedet kan varmt anbefales. Ps. Håndklæder/sengetøj bliver skiftet en gang ugentligt, rengøring hver dag, husk viskestykke hvis man ikke vil bruge bakken til at tørre servicen i, man skal også selv have håndklæde til solsengen med.

 
24-05-2019

af JeannieL146 Phuket By, Thailand

Lækkert familie hotel

En helt igennem helt fantastisk ferie på dette hotel. Utrolig søde folk og lækker pool på toppen . På sidste dag hvor vi skulle rejse om aftenen fik vi lov at benytte pool hele dsgen og tage bad ved pool før hjem rejse.

 
06-09-2017

af Sesse K København, Danmark

Dejlig beliggenhed

Vi boede her en uge sidst i august. Beliggenheden er dejlig stille og fredelig i udkanten af Parga by og alligevel centralt for efter en kort gåtur er man i centrum af byen. Ejerne af hotellet, Anassi og Gregory, er venlige og opmærksomme på at man får et godt ophold. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

 
21-08-2017

af Erik Kollerup L Brønderslev, Danmark

Roligt beliggenhed, pæn og rent

Hotellet ligger dejlig roligt i udkanten af byen Pænt og meget rent Store men sparsomt udstyrede lejligheder Alt kunne være til 5 stjerner, hvis ikke lige værten havde sådan et temperament Håndklæder skiftes ikke hver dag, men når værten oplyser en forkert dag og vi så står med våde håndklæder, så ville jeg da forvente lidt forståelse fra værten, men det resulterede kun i højtråbende forklaringer om hvordan aftalen med Apollo rejser var Hvilket jo ikke interesserede mig, jeg var blot træt af våde håndklæder