Bedømmelse af Margarita (Parga)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 69 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Hotelejeren- meget pænt og rent- beliggenheden.
-
For os var der ikke lige noget der kunne forbedres.

Bekræftet køb : 2021-07-26


8 ud af 10

+
Beliggenhed og service af ejer og personale her været på hotellet flere gange ūüėĀ
-
Møbler på altanen kunne godt være mere komfortable da man ofte sidder der om aftenen og drikker kaffe og andet og ofte bliver det til nogle timer og da er stolene ikke gode og sidde på

Bekræftet køb : 2021-07-19


8 ud af 10

+
Der var fredeligt og roligt. Ejerne af hotellet var særdeles serviceminded, de stod på pinde for at give os et dejligt ophold.
-
Det vil være rart at få skiftet Håndklæder mere end en gang i ugen

Bekræftet køb : 2021-07-12


8 ud af 10

+
Værelserne var store og der var meget rent. Vi havde bestilt morgenmad og vi nød hver morgen at sidde på øverste etage, ved siden af svømmebassinet, og få morgenmaden serveret. Der manglede ikke noget og personalet var søde og opmærksomme.
-
Hotellet ligger højt i forhold til byen og er derfor ikke egnede til gangbesværede.

Bekræftet køb : 2021-07-12


8 ud af 10

+
-
Bedre venlighed ved ankomst fra hotel værten, var meget sur ved ankomsten om natten.

Bekræftet køb : 2019-09-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-16


5 ud af 10

+
Pæn stor værelse, men badeværelset var meget meget lille og bruseren sad midt på væggen så bruseren var ud for maven. Samtidig var kabinen meget lille, havde jeg været større kunne jeg ikke komme derind
-
større badeværelse

Bekræftet køb : 2019-09-16


9 ud af 10

+
Beliggenhed og personalet.
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

+
Levede op til vores forventning
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


10 ud af 10

+
Hotellet ligger skønt i den rolige del af byen . Ingen larm om natten eller bil støj . Frisk lavet morgenmad som bliver serveret . Flot udsigt fra poolen . Far og søn som har hotellet er rigtig søde . Pæn og meget rent overalt.
-
Til Apollo . Aircondition burde være indlagt i prisen for opholdet .

Bekræftet køb : 2019-09-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

41 bedømmelser
Meget godt
 
21
Godt
 
11
Middel
 
6
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

19-09-2019

Indlæg af TBA53 Lolland, Danmark

Lille fint hotel men ikke for børn

Vi var to voksne med to af vores børnebørn (begge ni år) Hotellet ligger op af en bjergside og har fem etager + poolområde på toppen. Der er reception på 2. sal og herfra er der elevator til 4. sal. Fra stueetagen til 2. sal og fra 4. sal til poolområdet er der IKKE elevator. Vi havde lejlighed nr. 1, som er den eneste på 2. sal. Den var stor med to værelser. Det ene var med dobbeltseng. I dette var der også TV. Det andet var med lille køkken med det køkkenudstyr, vi havde brug for, og her var også en køjeseng. Til lejligheden var en meget stor terrasse, som dog også var hotellets tørreplads. De øvrige lejligheder havde balkon. Der var ikke nogen form for parasol eller markise ved lejlighederne, så ophold på balkon/terrasse var meget varm om eftermiddagen. Poolområdet var hotellets største plus. Da det lå øverst, var der lidt luft. I poolbaren kunne man købe morgenmad og små frokostretter, men maden kan vi ikke bedømme. Ud over pool er der ingen aktiviteter for børn.

 
10-06-2019

Indlæg af egstalle Copenhagen, Denmark

Dette lille familiehotel er værd at besøge i det nordøstlige hjørne af Grækenland

Vi havde 7 dejlige dage på dette hotel i Parga. Hotellet er ikke stort men meget hyggeligt og ligge lidt oppe ad en sidevej og 10 minutters gang fra byen, der er meget roligt på hotellet, lige bortset fra de gæster der ikke kan forstå de ikke er hjemme og skal tage hensyn til de andre gæster. Da hotellet er bygget i beton og med fliser på gulvene, så kan der være lidt lydt når man smækker med døre eller trækker stole over gulvet eller taler meget højt, en fordel er de meget mørke metal skodder der kan lukkes for vinduerne. Der er 2 handikap værelser i stuen, men det er så som så med at det er til handikap, fordi der er ikke plads på toilettet til en kørestol ej heller ikke i brusekabinen. Ellers er det meget hyggeligt 4****/lejlighed hotel med god plads, dejlig pool med solsenge (der var altid plads). Det drives af far og søn som er meget venlige og meget imødekommende og utrolig søde, hvis der var noget galt bliver det ordnet samme dag, Receptionen ligger på 1. sal hvor der er trapper op til, men der er elevator til de øvrige etager undtagen op til poolen, der er der trapper det sidste stykke da den ligger på taget hvor der også er en bar, her kan man kan få frokost. Morgenmad som serveres ved poolen mod tillæg (her kan handikappede ikke komme op), alternativ besøg en af de mange bagere i byen, og tag noget virkeligt dejligt brød med hjem, der er også supermarkeder lige for enden af vejen op til hotellet. Byen ligger ca. 10 minutter fra hotellet, og er en lille hyggelig by. Der er en masse restauranter langs med havnen, men går man lidt ind i byen i de små gader, kan man spise godt og billigere på de restauranter der ligger der. Stedet kan varmt anbefales. Ps. Håndklæder/sengetøj bliver skiftet en gang ugentligt, rengøring hver dag, husk viskestykke hvis man ikke vil bruge bakken til at tørre servicen i, man skal også selv have håndklæde til solsengen med.

 
24-05-2019

Indlæg af JeannieL146 Phuket By, Thailand

Lækkert familie hotel

En helt igennem helt fantastisk ferie på dette hotel. Utrolig søde folk og lækker pool på toppen . På sidste dag hvor vi skulle rejse om aftenen fik vi lov at benytte pool hele dsgen og tage bad ved pool før hjem rejse.

 
06-09-2017

Indlæg af Sesse K København, Danmark

Dejlig beliggenhed

Vi boede her en uge sidst i august. Beliggenheden er dejlig stille og fredelig i udkanten af Parga by og alligevel centralt for efter en kort gåtur er man i centrum af byen. Ejerne af hotellet, Anassi og Gregory, er venlige og opmærksomme på at man får et godt ophold. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

 
21-08-2017

Indlæg af Erik Kollerup L Brønderslev, Danmark

Roligt beliggenhed, pæn og rent

Hotellet ligger dejlig roligt i udkanten af byen Pænt og meget rent Store men sparsomt udstyrede lejligheder Alt kunne være til 5 stjerner, hvis ikke lige værten havde sådan et temperament Håndklæder skiftes ikke hver dag, men når værten oplyser en forkert dag og vi så står med våde håndklæder, så ville jeg da forvente lidt forståelse fra værten, men det resulterede kun i højtråbende forklaringer om hvordan aftalen med Apollo rejser var Hvilket jo ikke interesserede mig, jeg var blot træt af våde håndklæder